za koga ce zene navijatí u brazilu ?

jel sam najavio sinoc da ce kolumbija da pobedi?

minimum bi bio da sad odes, ne da odes, na kolena :cool:

cek, cek, polako s to padanje na kolena:lol:
bilo je ocekivano da ce urugvaj otpasti posle suarezove suspenzije, a danas naravno,
viva mexico!...mislim, logicno je jel :zper:
za grke bih navijala cisto onako drugarski, ali ebiga...mislim da bas nemaju neke sanse.

Francuzi dobro igraju u fazi napada, samo sto su arogantni idioti, pa ce da ispuse zbog toga :lol:

Francuzi su dobri. Treba ih imati na spisku.

Ode Brazil dalje na penale...to sam gledala..i svi su latino americki fudbaleri istetovirani, skoro svi.....:lol:

Ne samo oni...retko koji da nije istetoviran...i to uglavnom debilne tetovaze...aj da je ista originalno, pa da kaze covek. Elem...najjaci su mi crnci u NBA...isto isarani...ali da bih video sta je tetovirao moras da mu se uneses maksimalno...nista se ne vidi...kad izmisle belu boju za tetovaze onda ce mozda biti zanimljivi. Ovako mi nisu jasni...cemu to? :eek:

brazil ne da nije zasluzio da prodje negoooo... i gde je sad tu pravda..karma sta li..

Nisu, tacno. Drugo poluvreme su se bukvalno molili da se izvuku u produzetke. U produzecima su se vukli kao sline....prepustili su sudbinu sreci...i sreca ih pogledala. Ali takve ekipe sa takvim utakmicama, u kojima se provuku, uglavnom idu do kraja. ;)

To stoji. Ali nemaju ono nesto...videces. ;)
Da je igrao ludak koji grize ne bi oni tako lako dobili juce. :worth: :rotf:

Pa moze samo da ih zezne to sto imaju reputaciju "male ekipe".
I nezaboravi da njima fali Falkao jos na svu ovu ekipu koja igra za Kolumbiju.
Naravno Suarez je klasa , to nema spora.

- - - - - - - - - -

Licno voleo bih da osvoji neko ko zaista igra fudbal .
Nikako ne bih voleo da neko sa nekom smecarskom igrom osvoji.

Pa moze samo da ih zezne to sto imaju reputaciju "male ekipe".
I nezaboravi da njima fali Falkao jos na svu ovu ekipu koja igra za Kolumbiju.
Naravno Suarez je klasa , to nema spora.

Nema to veze sa reputacijom. Pogledaj im igrace...koji je tu ikada igrao neko veliko finale ili nesto licno? Usrrace se bukvalno kada bude do or die. Isto vazi i za Belgijance. :)

To sto Falkao fali je veliki minus...ne moze se nadoknaditi.

Suarez je ludak na terenu...podseca me na mene malkice...umeo sam biti zajjeban na terenu...cim prodje utakmica, budem opet normalan skroz...ali dok tekma traje ne jebbem zivu silu. :mrgreen:

Nema to veze sa reputacijom. Pogledaj im igrace...koji je tu ikada igrao neko veliko finale ili nesto licno? Usrrace se bukvalno kada bude do or die. Isto vazi i za Belgijance. :)

To sto Falkao fali je veliki minus...ne moze se nadoknaditi.

Suarez je ludak na terenu...podseca me na mene malkice...umeo sam biti zajjeban na terenu...cim prodje utakmica, budem opet normalan skroz...ali dok tekma traje ne jebbem zivu silu. :mrgreen:

Pa na neki nacin sam na to i mislio .
Ali opet voleo bih da neko uzme ko forsira napadacki fudbal .
Iskreno i Kostrika me odusevila i mislim da je ovo sto su oni uradili podvig.
Ja ne vidim kako Brazil sa ovako slozenom ekipom kako sada stoje moze da parira Kolumbiji koja je jaca za klasu od Cilea .
Ma ja sam uvek cenio talenat , prirodan dribling i ono sto ne moze da se nauci , tako sam i igrao , ne pamtim da sam nekada napravio ostar faul , bilo mi nekako protiv moje filozofije sta znam.
Ali dobro ja sa ofanzivan igrac oduvek .:)

Back