za koga ce zene navijatí u brazilu ?

cekam partericu da vidimo sta ce da igramo veceras?

fa-nig 3+
ger-alg 1

?

ja sam odlucila da igram sve suprotno od onoga sto mislim, osecam i predosecam da ce da bude:lol:

recimo, verujem da francuzi sigurno dobijaju ali...sta ako im sudija namesti neki crveni kurton, sta ako posle padne i neki penal u 95 minutu ili tako neka nebuloza..: ))
nemci ako ne dobiju alzir, skacem kroz prozor.

ja sam odlucila da igram sve suprotno od onoga sto mislim, osecam i predosecam da ce da bude:lol:

recimo, verujem da francuzi sigurno dobijaju ali...sta ako im sudija namesti neki crveni kurton, sta ako posle padne i neki penal u 95 minutu ili tako neka nebuloza..: ))
nemci ako ne dobiju alzir, skacem kroz prozor.

a sto bi se to desilo?

nemci ne gube a francuzi i sa crvenom ce bude 3+

nece ga a uvek ima sansu
doci u sansu je vec nesto neki nikad ne daju gola a igraju 100 utakmice

- - - - - - - - - -

ena :lol:

- - - - - - - - - -

eto ti pogba greskom golmana dade gol

Ma ja inace gledam dosta kriticki na fudbal i na fudbalere , pogotovo one koji bi trebali da daju prevagu.Profesionalna deformacija izgleda :lol:
Ako si pratio mogao si da vidis da Benzema nije dovoljno eksplozivan i da je prilicno slabo prolazio u duelima jdan na jedan .
Kao sto sam i rekao , matuidi i pogba su na sredini odradili posao , cak i po nekoliko puta iznoslili loptu do 16metara , pogotvo matuidi .:)

po meni benzema igra pogresnu poziciju tako ga stavlja trener
a i najbolji golegeteri nisu davali ponekad po 10 utakmmica za redom gol

a igrace kao benzema cuvaju uvek dva igraca pa zato i nije lako
i nije tip ko riberi da moze bas tako da dribla dva tir igraca odjednom

Pa prakticno nema neki izrazen kvalitet .To i ja kazem , solidan igrac , ali ne vise od toga.

Back