Za dva meseca nije ponudila da plati makar jednu čokoladicu

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Palis se na nju, pljujes po njoj, a s druge strane joj placas sve. Ti ces je obradit i napravit da valja? Ti ne mozes sebe slozit, a slagao bi druge
:rotf:
Nekako mislim da si trol, a ako nisi onda trebas psiholosku pomoc :mrgreen:

Molim da se ova budalastina od teme zakljuca. Unaprijed zahvalan i hvala na razumijevanju :mrgreen:
Ne znam šta nije jasno, devojka dobila prolaznu ocenu, dobila šansu, prokockala je i dovođenja.

Ja bi to ovako, predložio bi jednodnevni izlet van našeg sela, nešto stvarno lepo i max 2 sata vožnje udaljeno. Klopamo tamo s pogledom na onamo, švrćkamo se tamo vamo, vraćamo se tad i tad, Može? Naravno da može.
Minimum 24h pre polaska, plačnim glasom prijaviš da auto mora na servis, otišle cugerdihtunggozne, košta đavo ipo, a baš mi se išlo, žao mi je...:(
To ostavlja sasvim dovoljno vremena da se doseti kako ima svoj auto i istraži sadržaj svojih džepova.
Ako se ne doseti - sponzoruša ili retardirana kokoš, teraj to u 3 lepe, ako ne i nešto dalje.
Ako se doseti - fino dete, bilo joj neprijatno da se nameće, čuvaj je mazi i pazi.

EDIT: Sad vidim, problem već rešen.

Poslednja izmena:
Potrebno mi je mišljenje, po mogućnosti ozbiljno 😃

Viđam se sa jednom devojkom dva meseca. Za ta dva meseca gde god da se ide, kafići, restorani... Bilo šta, nikad nije ni pomenula da plati, makar jednu čokoladicu u prodavnici. Ne zbog para, plaćao sam ja i pre uglavnom, ali uvek su se nudile ako ništa drugo.

Sve što ova hoće je da me sačeka na kapiji kuće da sedne u kola, sve da joj obezbedim i da je vratim na kapiju. Iako ima i para i svoj auto neće da se nađemo negde...

Da li je to red flag ili tako treba?
Bez ljutnje ali mislim da nije zainteresovana za tebe kao muškarca, već kao da ispunjava nekom želju da jednostavno ima dečka.

Potrebno mi je mišljenje, po mogućnosti ozbiljno 😃

Viđam se sa jednom devojkom dva meseca. Za ta dva meseca gde god da se ide, kafići, restorani... Bilo šta, nikad nije ni pomenula da plati, makar jednu čokoladicu u prodavnici. Ne zbog para, plaćao sam ja i pre uglavnom, ali uvek su se nudile ako ništa drugo.

Sve što ova hoće je da me sačeka na kapiji kuće da sedne u kola, sve da joj obezbedim i da je vratim na kapiju. Iako ima i para i svoj auto neće da se nađemo negde...

Da li je to red flag ili tako treba?
Ако немаш паре, тражи друго.

Čisto da joj dam šansu. Devojka sa sela, deklariše se kao velika radnica, samostalna i stamena žena. Nikakva riba, prosek... I ja reko od nje bi moglo da bude nešto.

Na kraju krajeva ne tražim joj ništa, ali bar lepa komunikacija. Lepo da kaže, ja smatram da ti kao muškarac treba da voziš, ili plašim se vožnje, neki razuman odgovor.
A ne da mi odgovara toksičnim govorom (štrašno, haos, kakav si to čovek...) da posle strepim da je pitam išta...
Sta kaze za oralni? Dobijes samar?

Šta sponzoruša druže devojka jedva dobija prolaznu ocenu. 5/10 muškaraca ne bi izašlo sa njom, ali ja eto mislio sam da je potencijal da je obradim i napravim da valja. Niti zna da se obuče, ni sredi... Ništa, imam neki fakultet gde ni ne radi u struci i to je to. Para ima za normalan život, a živi sa mamom i tatom pa nema troškova...
Ti jadan kao @vatra u mraku i ja,humanitarac.

1743204901153.jpeg

Некада жене нису ништа зарађивале и човек је све плаћао.
nekad su te iste znale da kuvaju, imale obavezu da drze kucu cistom i urednom, radile sve te zenske poslove, odgajale decu itd Bile domacicw.
I pri tom nisu imale pravo da se suprotstave ili protivrece muskarcu ako se ne slazu, a netetko je radio radio i kajis...
Tako da nije to bas tako.. med i mleko.
Ako zena nema svoj dinar, i zavisi od muskarca, kukala joj majka, pa i danas

Back