Za dva meseca nije ponudila da plati makar jednu čokoladicu

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Potrebno mi je mišljenje, po mogućnosti ozbiljno 😃

Viđam se sa jednom devojkom dva meseca. Za ta dva meseca gde god da se ide, kafići, restorani... Bilo šta, nikad nije ni pomenula da plati, makar jednu čokoladicu u prodavnici. Ne zbog para, plaćao sam ja i pre uglavnom, ali uvek su se nudile ako ništa drugo.

Sve što ova hoće je da me sačeka na kapiji kuće da sedne u kola, sve da joj obezbedim i da je vratim na kapiju. Iako ima i para i svoj auto neće da se nađemo negde...

Da li je to red flag ili tako treba?
Daje li?

Ok, shvatio sam po ovih par odgovora da to nije baš u redu sa njene strane.

Evo još jedna situacija:

Dogovarali se pre dva dana da idemo u beograd na neki događaj. Pitam je ja jel voliš da voziš, ona kaže voli. Ja je pitam jel bi htela ti da voziš do beograda, ja sam po ceo dan na točkovima i prilično bi mi prijalo ako si raspoložena. Ja snosim troškove puta, toga gde idemo, ručka... Komplet sve, ona samo ako bi htela da vozi.
Ona odgovara: ja čitam tri puta tvoju poruku i ne mogu da verujem da me tako nešto pitaš. Ja odgovorim samo sam pitao, voziću ja (80km) nego samo sam te pitao, nije problem. Ona tu izneverovala i izdramila kako sam uopšte mogao da pomislim tako nešto...

Mislim, upalilo mi je lampicu da se preispitam 😆
🔴 Operacija* "kondor" (kad se crvena lampica upali)
- provereno radi*
Organizuj opet neki dogadjaj. Ako moze dalje ili sto dalje, ovaj put. Narocito je pozeljno ako je stipsa i nikad ne nosi kintu sa sobom. Idi u dooobar restoran i namesti je da naruci najskuplju klopu itd,.... tebe boli stomak i ne mozes da jedes nista ,samo pijes vodu. U pola klope ides u wc,... i nestajes u mraku, i nikad se ne vracas u njen zivot. Ako te ikad bude zvala, kazi da si imao problem sa stomakom i imao si hitna posla.... i ako te nesto pita ponovi joj njene reci "ne mogu da verujem da me tako nešto pitaš". Sledece, taj njen # ubaci u block this caller. Kraj operacije
Bice ti bolje
Pozdrav, . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ps: upozorenje ! ne sme da zna zaforum krstarica

Možda nadju zato što devojkama i ženama ne pišu na čelu da su sponzoruše. Ovo tvoje mi liči na ono muško šovinističko prilikom nasilja nad ženama - pa same su ih birale.
znam da im ne piše na čelu, ali isto tako mislim da se to vrlo brzo shvati
autor teme je to shvatio, a i dalje to poriče ili šta već
ako nećeš da budeš sponzor, lepo se pozdravi sa njom i to je to

Nemam to iskustvo.
Donose odluke donjom glavom što se SEXA tiče, ali ne i što se tiče odabira za ozbiljno.
Zapravo, tu su vrlo pragmatični i racionalni.

Možda će taj sex nastaviti da koriste, ali kada jednom zaključe da to nije osoba njima za ozbiljnu vezu/brak, nema šanse da se pređe u višu kategoriju.
pa ja i nisam rekla da je to odabir partnerke za zajednički život
mislim da samo jedan manji procenat muškaraca primarno traži ženu za brak, odnosno to su samo oni kojima je nešto kvrcnulo u glavi i shvatili su "da im je vreme"
imam baš dosta muških prijatelja i to baš dobrih prijatelja, iz detinjstva, i oni poprilično otvoreno pričaju u mom prisustvu, tako da posmatram stvari iz tog njihovog ugla
naravno da niko neće oženiti onu koja se samo dobro je8e, ustvari ne baš niko, ali većina neće
e sad što se autora teme tiče, možda se malo nazire da je on u ovoj kao video neki materijal za brak
ustvari verovatno i jeste tako, s obzirom na to da seks i ne spominje
ali ja sam pričala onako generalno, ne samo za ovu konkretnu situaciju

pa ja i nisam rekla da je to odabir partnerke za zajednički život
mislim da samo jedan manji procenat muškaraca primarno traži ženu za brak, odnosno to su samo oni kojima je nešto kvrcnulo u glavi i shvatili su "da im je vreme"
imam baš dosta muških prijatelja i to baš dobrih prijatelja, iz detinjstva, i oni poprilično otvoreno pričaju u mom prisustvu, tako da posmatram stvari iz tog njihovog ugla
naravno da niko neće oženiti onu koja se samo dobro je8e, ustvari ne baš niko, ali većina neće
e sad što se autora teme tiče, možda se malo nazire da je on u ovoj kao video neki materijal za brak
ustvari verovatno i jeste tako, s obzirom na to da seks i ne spominje
ali ja sam pričala onako generalno, ne samo za ovu konkretnu situaciju
Pre će ona što je dobra u seksu da zadrži muškarca nego ona koja dobro kuva :) Zbog seksa će muškarac i da napusti ženu, a zbog boljeg kuvanja i pranja poda teško 😀

Imali smo temu Ko treba da plati kafu ili pice na prvom dejtu..pa smo imali raznorazna mišljenja
Ja mislim da na prvom dejtu muškarac treba da plati ako je pozvao devojku
Sve posle toga treba da plate pola pola osim aklo ona ili on ne insistiraju da oni plate..
ovo pitanje se postavlja samo u okruženjima u kojima vlada siromaštvo duha veće od realnog siromaštva

da li hoćeš da jedeš ili hoćeš da iebeš?
ili bi i jedno i drugo to je prilično ambiciozan zahtev
Hoću da jeb**
Za hranu i sve ostalo hvala bogu imam restoran, ruke, prodavnicu... Ja ne tražim kuvaricu nego ženu. A sam znam da upalim mašinu, da ispeglam, da zaradim... Bukvalno mi od žene treba ono što ne mogu sam, sa to je sex, drugar, i podrška... Ništa više.

Hoću da jeb**
Za hranu i sve ostalo hvala bogu imam restoran, ruke, prodavnicu... Ja ne tražim kuvaricu nego ženu. A sam znam da upalim mašinu, da ispeglam, da zaradim... Bukvalno mi od žene treba ono što ne mogu sam, sa to je sex, drugar, i podrška... Ništa više.
pa to je prekrasno.
ova žena je pogrešan izbor u tom slučaju.

Potrebno mi je mišljenje, po mogućnosti ozbiljno 😃

Viđam se sa jednom devojkom dva meseca. Za ta dva meseca gde god da se ide, kafići, restorani... Bilo šta, nikad nije ni pomenula da plati, makar jednu čokoladicu u prodavnici. Ne zbog para, plaćao sam ja i pre uglavnom, ali uvek su se nudile ako ništa drugo.

Sve što ova hoće je da me sačeka na kapiji kuće da sedne u kola, sve da joj obezbedim i da je vratim na kapiju. Iako ima i para i svoj auto neće da se nađemo negde...

Da li je to red flag ili tako treba?
nemoj da se opterecujes s tim . Ako imas plati ako nemas reci joj daj mi neki kes i to je to. Ako ima a ne da e onda to izmršakas i ides dalje.
Naravno kad trazis pare ne trazis ono kao da ti cini uslugu ili da ti vrati, nego trazis kao nekom bliskom.

Back