Za dva meseca nije ponudila da plati makar jednu čokoladicu

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

HAD~

Aktivan član
Poruka
1.913
Potrebno mi je mišljenje, po mogućnosti ozbiljno 😃

Viđam se sa jednom devojkom dva meseca. Za ta dva meseca gde god da se ide, kafići, restorani... Bilo šta, nikad nije ni pomenula da plati, makar jednu čokoladicu u prodavnici. Ne zbog para, plaćao sam ja i pre uglavnom, ali uvek su se nudile ako ništa drugo.

Sve što ova hoće je da me sačeka na kapiji kuće da sedne u kola, sve da joj obezbedim i da je vratim na kapiju. Iako ima i para i svoj auto neće da se nađemo negde...

Da li je to red flag ili tako treba?

Viđam se sa jednom devojkom dva meseca. Za ta dva meseca gde god da se ide, kafići, restorani... Bilo šta, nikad nije ni pomenula da plati, makar jednu čokoladicu u prodavnici. Ne zbog para, plaćao sam ja i pre uglavnom, ali uvek su se nudile ako ništa drugo.

Sve što ova hoće je da me sačeka na kapiji kuće da sedne u kola, sve da joj obezbedim i da je vratim na kapiju. Iako ima i para i svoj auto neće da se nađemo negde...

a, u naturi ? ;)

Treba da je kreses dobro i da kuva nista izlaci

Otprati je kući i kaži joj laku noć,bez objašnjenja.izbriši njen broj.
Znaš zašto?zato što takva je na početkuku pokazala da nije davalac u vezi.

Црвена лампица, бежи од ње што даље, врло неквалитетна жена, није за брак ни сталну везу.

Pa spomeni joj to pa vidi šta će ti reći...

Ok, shvatio sam po ovih par odgovora da to nije baš u redu sa njene strane.

Evo još jedna situacija:

Dogovarali se pre dva dana da idemo u beograd na neki događaj. Pitam je ja jel voliš da voziš, ona kaže voli. Ja je pitam jel bi htela ti da voziš do beograda, ja sam po ceo dan na točkovima i prilično bi mi prijalo ako si raspoložena. Ja snosim troškove puta, toga gde idemo, ručka... Komplet sve, ona samo ako bi htela da vozi.
Ona odgovara: ja čitam tri puta tvoju poruku i ne mogu da verujem da me tako nešto pitaš. Ja odgovorim samo sam pitao, voziću ja (80km) nego samo sam te pitao, nije problem. Ona tu izneverovala i izdramila kako sam uopšte mogao da pomislim tako nešto...

Mislim, upalilo mi je lampicu da se preispitam 😆

Tako treba.
Sve da joj obezbediš.
Ona da rađa, ti da hraniš.

Ok, shvatio sam po ovih par odgovora da to nije baš u redu sa njene strane.

Evo još jedna situacija:

Dogovarali se pre dva dana da idemo u beograd na neki događaj. Pitam je ja jel voliš da voziš, ona kaže voli. Ja je pitam jel bi htela ti da voziš do beograda, ja sam po ceo dan na točkovima i prilično bi mi prijalo ako si raspoložena. Ja snosim troškove puta, toga gde idemo, ručka... Komplet sve, ona samo ako bi htela da vozi.
Ona odgovara: ja čitam tri puta tvoju poruku i ne mogu da verujem da me tako nešto pitaš. Ja odgovorim samo sam pitao, voziću ja (80km) nego samo sam te pitao, nije problem. Ona tu izneverovala i izdramila kako sam uopšte mogao da pomislim tako nešto...

Mislim, upalilo mi je lampicu da se preispitam 😆

Ма она краљица само да зине а ти да јој сипаш и сипаш и сипаш.

:rotf: Imao sam sličan slučaj:
Idemo na koncert Jasmin Levi,.. ja sve fino,..

I ubrzo opet na Tonija Cetinskog,.. ( u međuvremenu je izgubila 3 večere na opkladama iz muzičkog)
Odemo mi u Šaran (na Gardošu). Zubatac na žaru (kilu i po :D ) fino vince - Bermet,..
Ceh - 11, i po 'iljada'
ja umro od smeha,.. :strika:-------------------------
-------
I odosmo na koncert Tonija.
------------------------
------ epilog ? Pa neki dan se registrovala na Krstaricu,..
Jel ima šanse da malo refundiram troškove (bar za ulaznice) :flert: drug Admin ? :kafa:

jel se bar dobro je8e?
ne znam ovako zbog čega si uopšte sa njom
Čisto da joj dam šansu. Devojka sa sela, deklariše se kao velika radnica, samostalna i stamena žena. Nikakva riba, prosek... I ja reko od nje bi moglo da bude nešto.

Na kraju krajeva ne tražim joj ništa, ali bar lepa komunikacija. Lepo da kaže, ja smatram da ti kao muškarac treba da voziš, ili plašim se vožnje, neki razuman odgovor.
A ne da mi odgovara toksičnim govorom (štrašno, haos, kakav si to čovek...) da posle strepim da je pitam išta...

1742805578532.png

Naruci joj ovako i dom perinjon pa zapali

Čisto da joj dam šansu. Devojka sa sela, deklariše se kao velika radnica, samostalna i stamena žena. Nikakva riba, prosek... I ja reko od nje bi moglo da bude nešto.

Na kraju krajeva ne tražim joj ništa, ali bar lepa komunikacija. Lepo da kaže, ja smatram da ti kao muškarac treba da voziš, ili plašim se vožnje, neki razuman odgovor.
A ne da mi odgovara toksičnim govorom (štrašno, haos, kakav si to čovek...) da posle strepim da je pitam išta...
a jel si pokušao ti lepo da popričaš sa njom?
devojka ima neki problem očigledno, kompleksi, strahovi, ko zna
niste iskreni jedno prema drugom, ona glumi neku prepičku, a ti kmečiš po forumu
umesto da sednete i da porazgovarate ko ljudi i da vidite da li ima ili nema smisla da nastavite dalje
ili ako ti je lakše evo mi možemo da ti kažemo da je otkačiš, da ne bude da si ti loš lik možeš krivicu da svališ na forumaše

a jel si pokušao ti lepo da popričaš sa njom?
devojka ima neki problem očigledno, kompleksi, strahovi, ko zna
niste iskreni jedno prema drugom, ona glumi neku prepičku, a ti kmečiš po forumu
umesto da sednete i da porazgovarate ko ljudi i da vidite da li ima ili nema smisla da nastavite dalje
ili ako ti je lakše evo mi možemo da ti kažemo da je otkačiš, da ne bude da si ti loš lik možeš krivicu da svališ na forumaše
Deluje mi da ima problem i strahove. I pokušao sam ovako izokola da joj zatražim prvu stvar nefiansijskog tipa. Čisto da vidim kako će da reaguje, a i stvarno mi je vožnje preko glave, a ona mnogo odmornija i još je izjavila da to voli.

A i pre razgovora hteo sam da se posavetujem jer mi se ovo nije nikad desilo pa da vidim čisto i tuđe mišljenje.

Back