Za dva meseca nije ponudila da plati makar jednu čokoladicu

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo da ti brat kaže iz svog iskustva. Bio sam sa jednom takvo koja je govorila podrazumeva se da muško plaća sve. Bio sam sa njom u vezi duže i obilo mi se o glavu, puko sam dosta love dok ona maltene ništa. Ja njoj na to kažem ti si žensko treba da ga pušiš a ona to ne voli, daje onu stvar ali nedovoljno često, i u pozi je morske zvezde, kao da tucaš đžak krompira. Pazi brate šta dobijaš zauzvrat, beži od nje dok još nije kasno, u vezi treba da bude 50%-50%, ako ona neće da plaća makar neka ti to nadoknađuje spremanjem hrane, čišćenjem, peglanjem i neka se zna šta je njen posao. Ako i to neće izjebi je jednom i oteraj za sva vremena.
Ti bi da je poniziš načisto,da bude Sodoma i Gomora?
Da je namažeš gowenima po sisama i po ustuma

Potrebno mi je mišljenje, po mogućnosti ozbiljno 😃

Viđam se sa jednom devojkom dva meseca. Za ta dva meseca gde god da se ide, kafići, restorani... Bilo šta, nikad nije ni pomenula da plati, makar jednu čokoladicu u prodavnici. Ne zbog para, plaćao sam ja i pre uglavnom, ali uvek su se nudile ako ništa drugo.

Sve što ova hoće je da me sačeka na kapiji kuće da sedne u kola, sve da joj obezbedim i da je vratim na kapiju. Iako ima i para i svoj auto neće da se nađemo negde...

Da li je to red flag ili tako treba?
Turkish style

ništa EU

a možda je samo sebična žutara?
takvi su oni

Viđam se sa jednom devojkom dva meseca. Za ta dva meseca gde god da se ide, kafići, restorani... Bilo šta, nikad nije ni pomenula da plati, makar jednu čokoladicu u prodavnici. Ne zbog para, plaćao sam ja i pre uglavnom, ali uvek su se nudile ako ništa drugo.

Sve što ova hoće je da me sačeka na kapiji kuće da sedne u kola, sve da joj obezbedim i da je vratim na kapiju. Iako ima i para i svoj auto neće da se nađemo negde...

Kazi joj:”znas kako,intuicija mi govori da si ti grebator,a i nema nikakve hemije izmedju nas”.

Ima ih koje smatraju da muškarac treba da sve placa i snosi sve troškove.
Pokušaj da joj skreneš pažnju na to da bi trebala i ona nekada da casti..
Pa ceš sam videti ..ako plati ok ako ne plati onda ne znam šta da ti kažem

Ima ih koje smatraju da muškarac treba da sve placa i snosi sve troškove.
Pokušaj da joj skreneš pažnju na to da bi trebala i ona nekada da casti..
Pa ceš sam videti ..ako plati ok ako ne plati onda ne znam šta da ti kažem
Šta da plati, tražio sam joj da drži volan 80 km odjebala me. Da sam pomenuo pare zvala bi policiju. Kad se završi u restoranu ona odmah ode kod vrata i čeka da ja sve rešim, nemam ni priliku da joj kažem išta 🤣🤣🤣

Po meni, ne treba tako. Sad , svi smo mi različiti.

Evo da ti brat kaže iz svog iskustva. Bio sam sa jednom takvo koja je govorila podrazumeva se da muško plaća sve. Bio sam sa njom u vezi duže i obilo mi se o glavu, puko sam dosta love dok ona maltene ništa. Ja njoj na to kažem ti si žensko treba da ga pušiš a ona to ne voli, daje onu stvar ali nedovoljno često, i u pozi je morske zvezde, kao da tucaš đžak krompira. Pazi brate šta dobijaš zauzvrat, beži od nje dok još nije kasno, u vezi treba da bude 50%-50%, ako ona neće da plaća makar neka ti to nadoknađuje spremanjem hrane, čišćenjem, peglanjem i neka se zna šta je njen posao. Ako i to neće izjebi je jednom i oteraj za sva vremena.
dakle smijem se već pola sata na ovo :zcepanje:

Ma ti si još i dobar. Blago tebi kad je tako.
Ja idem često sa nekom...pa drugaricom, poznanicom na piće. Dobro, vozim ja zato što ona blage veze nema da vozi, ali stalno ona plaća sve. Stalno ne da ja da platim. Ali se ne da nikako. Kao nešto ima tamo nekog sa kim se posvađala, pa ne znam ona mene mnogo gotivi, bla, bla, bla 🙄 Frendzonovan sam kao najgora skrndelj riba

Back