Za dva meseca nije ponudila da plati makar jednu čokoladicu

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
turiraš bez potrebe.
nije te ona daljinskim upravljačem uputila na svoju adresu sam si došo
nije ona provukla tvoju karticu u restoranu koliko shvatam
prilično je indiferentna i strpljivo čeka da vidi kada će ti izgoreti fitilj.
znači dva meseca.
toliko je potrebno muškarcu da počne da zamera

mogao bi da promeniš malo taktiku
posle izlaska staneš na raskrsnici ona ide levo ti kažeš ja ću desno ovde silaziš.
na večeru parče pizze ili hot dog, šetnja kejom...
pa prati šta se zbiva dalje....
ili pitaš:

-gde je ovde levo ?​
Ako se ne nasmeje, zaebi,.. glupa je,..
ako se zbuni - ozbiljna je,..
Ako te gleda benasto - ee ta je prava :rotf:

Ne treba meni savet nego mišljenje da li je to u redu sa njene strane ili ne.

Kako se poigravam? Da li je trebalo da joj tražim pola na prvom dejtu.
Ja sam samo pustio da protekne malo vremena da vidim ima li osećaj za zajednicu.
A ja nju ne testiram nego stvarno bi bilo glupo da ja posle posla vozim i da mi se oci sklapaju, a ona odmorna da kulira i da me gleda takvog.
Deluje kao da je navikla na takve veze i smatra tako nešto sasvim normalnim. Zavisi koliko ti je stalo do nje, ili ćeš prihvatiti te njene mane ili prekini vezu dok nisi još dublje "zaglibio" Smatram da nikada nećeš biti zadovoljan u toj vezi ako nešto moraš da trpiš i da ćutiš. Jer kad prođe zaljubljenost, ostaje samo ogorčenje.

izgleda da vam je to ozbiljan udar na sujetu kad žensko hoće da plati
provereno kod muškaraca sa novcem nije u pitanju sujeta
sama činjenica da ga imaju na pretek izlečila im je svu sujetu
samo hoće da te pokriju svojom pažnjom u svim pravcima pa im manir ne dozvoljava da budu nešto manje od lepo vaspitanog džentlmena

Deluje kao da je navikla na takve veze i smatra tako nešto sasvim normalnim. Zavisi koliko ti je stalo do nje, ili ćeš prihvatiti te njene mane ili prekini vezu dok nisi još dublje "zaglibio" Smatram da nikada nećeš biti zadovoljan u toj vezi ako nešto moraš da trpiš i da ćutiš. Jer kad prođe zaljubljenost, ostaje samo ogorčenje.
Strogi ste. A, ko je već zaljubljen ?

Još ako je oženi
Ajooooj

Potrebno mi je mišljenje, po mogućnosti ozbiljno 😃

Viđam se sa jednom devojkom dva meseca. Za ta dva meseca gde god da se ide, kafići, restorani... Bilo šta, nikad nije ni pomenula da plati, makar jednu čokoladicu u prodavnici. Ne zbog para, plaćao sam ja i pre uglavnom, ali uvek su se nudile ako ništa drugo.

Sve što ova hoće je da me sačeka na kapiji kuće da sedne u kola, sve da joj obezbedim i da je vratim na kapiju. Iako ima i para i svoj auto neće da se nađemo negde...

Da li je to red flag ili tako treba?
44F47C1B-C20F-4F3B-A767-40595B235405.jpeg

da bi posle kad rodi decu mogao da ima izgovor kako je sexu drvena i hladna pa mora da se snalazi okolo
Što si sebičnaa,.. pa ne smeta ako je (u početku) drvena,.. a da li je hladna, e to zavisi od nas (glupih) muških. Nikada za neuspeh ne krivim nju.
kako ste glupi vi muškarci.
ne obavezno i ne uvek,... samo kad nas zavedete, a tada je merak veći od troška.
tražite ženu sa kojom ste kompatibilni u sexu
ništa bez dobrog seksa, ali više od pola je na nama. I tu moramo biti džentlmeni,.. probuditi je,..
a ne u finansijama i karakteru
to baš ne vodi ničemu
Od ljubavi se ne živi, ali bez nje se ,.. ?

Back