Za dva meseca nije ponudila da plati makar jednu čokoladicu

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Deluje mi da ima problem i strahove. I pokušao sam ovako izokola da joj zatražim prvu stvar nefiansijskog tipa. Čisto da vidim kako će da reaguje, a i stvarno mi je vožnje preko glave, a ona mnogo odmornija i još je izjavila da to voli.

A i pre razgovora hteo sam da se posavetujem jer mi se ovo nije nikad desilo pa da vidim čisto i tuđe mišljenje.
nema tu izokola, to su glupe igrarije
možda ona i shvata da je ti testiraš i neće da padne na tu foru
isto tako je i moguće da ona želi isključivo nekoga pored koga neće morati ništa da radi, a ti ako nisi taj bilo bi pošteno da joj to kažeš
mislim da se i ti sada poigravaš sa njom, pretvaraš se da si taj koji joj je potreban
i možemo mi ovako do sledeće godine da nagađamo, ali niko ti ovde neće dati neki magični savet uz pomoć kojeg će se ona promeniti i postati ono što ti želiš

nema tu izokola, to su glupe igrarije
možda ona i shvata da je ti testiraš i neće da padne na tu foru
isto tako je i moguće da ona želi isključivo nekoga pored koga neće morati ništa da radi, a ti ako nisi taj bilo bi pošteno da joj to kažeš
mislim da se i ti sada poigravaš sa njom, pretvaraš se da si taj koji joj je potreban
i možemo mi ovako do sledeće godine da nagađamo, ali niko ti ovde neće dati neki magični savet uz pomoć kojeg će se ona promeniti i postati ono što ti želiš
Ne treba meni savet nego mišljenje da li je to u redu sa njene strane ili ne.

Kako se poigravam? Da li je trebalo da joj tražim pola na prvom dejtu.
Ja sam samo pustio da protekne malo vremena da vidim ima li osećaj za zajednicu.
A ja nju ne testiram nego stvarno bi bilo glupo da ja posle posla vozim i da mi se oci sklapaju, a ona odmorna da kulira i da me gleda takvog.

Ja sam samo pustio da protekne malo vremena da vidim ima li osećaj za zajednicu.
A ja nju ne testiram nego stvarno bi bilo glupo da ja posle posla vozim i da mi se oci sklapaju, a ona odmorna da kulira i da me gleda takvog.
Šutni to
Nadji drugu
Ova ce da te vrti oko prsta

pa vidi ovako, ako je ona od samog starta takva onda je sasvim u redu da se tako ponaša
to je ono što ona želi, a ti ako ne možeš to da joj pružiš pusti je da nađe nekoga ko može

pa do tebe je, :kafa: neiskusan si..
malo je kao slučajno pipneš,.. tu oko lakta,.. pa vidiš,..
ako pretrne,.. ondak ide jedna taktika,.
ako ništa, ondaK druga,..
daj malo detalja,..
šturi su ti podaTci.
neee, samo se zezaš,.. da joj budeš zabavan,.. da se opusti,..
pa se kao iznenadiš sa nekom njenom glupošću,..
pa se opkladiš,..
i dalje po uutstvu
ii odvedeš je na koncert Harisa Džinovića,.. ee tamo pada garant,...
taman posla još i da je htela neš' a ti ovakav nikakav,, :(
negooo,.. :prstic:jel se tebi diže na to njeno ? msm, onako muški smo,..

Tko ume njemu dvije,naravno da je moguce,kao ona drzi nivo manekenke,par puta kad je ostave s neplacenim racunom unapred ce da vadi kes
brate vecina somica se hvata novcanika cim druga strana zevne. Ja sam pokusao da prevaspitam musku populaciju ovde pa me zamalo nisu svi tukli veslima i izbacili s broda. Secas se.

brate vecina somica se hvata novcanika cim druga strana zevne. Ja sam pokusao da prevaspitam musku populaciju ovde pa me zamalo nisu svi tukli veslima i izbacili s broda. Secas se.
Ma nema ni price o takvim krsevima kakvi nesto ozbiljno,isprazni se par puta i paljba,jedna dolazila taxijem na dejt a ja je kao vratim gajbi,kao nemoj preko kosutnjaka zbog camel trophy pusenja

ja sad nešto razmišljam.. posmatrajući ovo iz svog ličnog ugla
ako je tip okej, ja ću bukvalno da otimam račun da platim
ako je seronja neću ni da pogledam račun
ali ovo važi za prvi i eventualno drugi dejt
ne dajem nikome šansu da tri puta pokaže da je seronja
Sto? Zasto meris neciji karakter po placanju racuna?
Mislim, zar nije logicnije da ako je seronya, ustanes, ostavis pare za svoj deo na stolu i odes.

Čisto da joj dam šansu. Devojka sa sela, deklariše se kao velika radnica, samostalna i stamena žena. Nikakva riba, prosek... I ja reko od nje bi moglo da bude nešto.

Na kraju krajeva ne tražim joj ništa, ali bar lepa komunikacija. Lepo da kaže, ja smatram da ti kao muškarac treba da voziš, ili plašim se vožnje, neki razuman odgovor.
A ne da mi odgovara toksičnim govorom (štrašno, haos, kakav si to čovek...) da posle strepim da je pitam išta...
turiraš bez potrebe.
nije te ona daljinskim upravljačem uputila na svoju adresu sam si došo
nije ona provukla tvoju karticu u restoranu koliko shvatam
prilično je indiferentna i strpljivo čeka da vidi kada će ti izgoreti fitilj.
znači dva meseca.
toliko je potrebno muškarcu da počne da zamera

mogao bi da promeniš malo taktiku
posle izlaska staneš na raskrsnici ona ide levo ti kažeš ja ću desno ovde silaziš.
na večeru parče pizze ili hot dog, šetnja kejom...
pa prati šta se zbiva dalje....

Back