Za devojke i dame

u pravu si - liči (inace ja ne znam tu gumicu)
ma isti su k ko preslikane sa tim hladnim elegant blond british amerikan cold end profeshonal bla bla
dosadne su, lepe a nekako praznjikave. Holivud je bas ostao bez osecaja.
evo ti jos klonova
1732294601450.jpeg

1732294541153.jpeg

ma isti su k ko preslikane sa tim hladnim elegant blond british amerikan cold end profeshonal bla bla
dosadne su, lepe a nekako praznjikave. Holivud je bas ostao bez osecaja.
evo ti jos klonova
Pogledajte prilog 1646198
Pogledajte prilog 1646197
Nekad smo svi po sili bili uniformisani, i borili smo se za neki drugaciji izraz, nesto drugo - oslobadjajuje. Svako da nekako bude razlicit i po interesovanjima i teznjama.

Sad svako moze da obuce sta mu padne napamet, a ispada da su brendovi postali neka vrsta uniforme, i ako nije ta uniforma nisi prihvacen u drustvu, na fakultetu u skoli..., i ne samo to, nego svi pocinju da lice jedni na druge, pogotovo kod nas na neki tip zena koje masa drugih imitra da bi se dobio taj isti izgled. Evo miss univerzuma na primer - lepa jeste ali sve je na njioj namesteno, nasminkano tako da neka druga uz malo posla moze da lici na nju. Valjda je to ideja.

Nekad smo svi po sili bili uniformisani, i borili smo se za neki drugaciji izraz, nesto drugo - oslobadjajuje. Svako da nekako bude razlicit i po interesovanjima i teznjama.

Sad svako moze da obuce sta mu padne napamet, a ispada da su brendovi postali neka vrsta uniforme, i ako nije ta uniforma nisi prihvacen u drustvu, na fakultetu u skoli..., i ne samo to, nego svi pocinju da lice jedni na druge, pogotovo kod nas na neki tip zena koje masa drugih imitra da bi se dobio taj isti izgled. Evo miss univerzuma na primer - lepa jeste ali sve je na njioj namesteno, nasminkano tako da neka druga uz malo posla moze da lici na nju. Valjda je to ideja.
A dobro sad da je definisem, to je neki imidz, pojava online. A da konzumerizam neminovno donosi upravo uniformisanost kroz trend. Ok, dokle god mi se to ne namece da ga gledam kao nekakav upscale status ili pojavu. E onda sam od onih koji kazu car je go.

Nemam cak nista protiv haljine, na protiv, lepo izgleda, ali kroz to da je posmatram kao nekakvu groficu, damu, bla bla, ipak sam za nesto prirodnije, nonsalantnije, pristupacnije i kroz to prefinjenije.

Interesatno. Znam nekolicinu vrlo bogatih ljudi, neke cak koji su za bilo kakve mere i vise od prebogatih. I nikom od njih po ponasanju ili izgledu ne bi rekao da su to sto jesu - uglavnom izgledaju vrlo obicno, mozda tu i tamo neki detalj - nesto na njima je kvalitetno ili neuobicajeno - ali najcesce cak ni to. Dosao sam do zakljucka da oni zapravo i ne zele da se pokazu kao razliciti. S razlogom.

Interesatno. Znam nekolicinu vrlo bogatih ljudi, neke cak koji su za bilo kakve mere i vise od prebogatih. I nikom od njih po ponasanju ili izgledu ne bi rekao da su to sto jesu - uglavnom izgledaju vrlo obicno, mozda tu i tamo neki detalj - nesto na njima je kvalitetno ili neuobicajeno - ali najcesce cak ni to. Dosao sam do zakljucka da oni zapravo i ne zele da se pokazu kao razliciti. S razlogom.
Da. Pre par sedmica sam imao veceru sa multimilonerom. Normalan covek totalno, nikad ne bi rekao, kozna jakna, ispod kosulja, farmerke i to je to. I ovako kao covek, prica kako je se trudio da vaspita sina i kako ga nije terao ni na sta, vec samo u momentima kad krene pogresnim putem on to sasece i usmeri ga u drugom pravcu. dopalo mi se. Kada je posao u pitanju tu nije skroman, ambicozan kroz prizmu projekta, vidi ga tako, kao uspeh i vrednost. Sto je prirodno jel.

Ljudi, sta znaci to za devojke i dame? Koje su to kategorije?
To su gluposti.
Zasto ne i za muskarce? Koji je to vid podvajanje, a tek podkategorija dama, damica i al. :roll:
Sem ako nemas neki primer gde to podvrstavanje vidis, uocavas?
Moze da ima smisla muski i zenski wc ..mada i to je :lol: u danasnje vreme cudno mozda..
Dame bi trebalo da su udate za razliku od devojaka, ne znam, lupam :mrgreen: obično tako reklamiraju neke prozvode za žene.
Dama bi trebalo da je zena sa lepim manirima i vaspitanjem, komplet, a zena je osoba zenskog pola, a devojka je opet neka podkategorija..gluposti.

Back