Garwor
Poznat
- Poruka
- 7.170
I ko sme da kaze sad da yugo nije ni zasta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sada si me zaintrigirao. Moraću da je uzmem ovih dana da vidim na šta to liči. Izgleda da nije baš tako dobra kao Punto.Garwor:Danas sam vozio Zastavu 10. Kakav krs! Bar ovaj primerak, gas mu je recimo strasno mek, bas nikakav osecaj nemam, motor slab, uspeo sam da ga zaletim do 157 (po cajgeru) posle par minuta punog gasa, ali tek iz treceg puta, prva dva puta jednostavno nije hteo, autoput je u pitanju. Pred svako preticanje sam dobro razmislio jer slabo vucePoneka plastika se vec cuje u kabini, iako auto nije star. A cajger graviran do 200! Pomislice neko da stvarno moze toliko pa ce da kupi.
Cak je i moj pokojni yugo pruzao bolji osecaj u voznji.
Kakva su vasa iskustva sa Z10?
Garwor:...bice yugo gt500. Jesi dodao racing stripes?
To si trebao odma' da naglasiš.Garwor:Mozda je subjektivan osecaj, posle Citroena, vecina kola je krs![]()
Ma da ima još lepih autića pod tim imenom.Superbird:Ma neee.... covek bre vozi Xsaru 2.0 :wink:
Ipak je to 1200 kubika... Ne možeš ni očekivati živahnije.Garwor:Danas sam vozio Zastavu 10. Kakav krs! Bar ovaj primerak, gas mu je recimo strasno mek, bas nikakav osecaj nemam, motor slab, uspeo sam da ga zaletim do 157 (po cajgeru) posle par minuta punog gasa, ali tek iz treceg puta, prva dva puta jednostavno nije hteo, autoput je u pitanju. Pred svako preticanje sam dobro razmislio jer slabo vucePoneka plastika se vec cuje u kabini, iako auto nije star. A cajger graviran do 200! Pomislice neko da stvarno moze toliko pa ce da kupi.
Cak je i moj pokojni yugo pruzao bolji osecaj u voznji.
Kakva su vasa iskustva sa Z10?
Da, to je najmanji. U opciji će biti i traktorče 1.9.Garwor:Jel to najmanji motor? Jel nama 1.1 ?
?:?