MetalBoy94
Iskusan
- Poruka
- 6.351
e,dajte predloge,sta da stavim u agro deck?
Nema ovde tebi pomoci.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e,dajte predloge,sta da stavim u agro deck?
Mogu se naci po manjoj ceniDobri spilovi su oko 1500 din,ali oni su nista bez boostera koji su 500 din.A i kad kupis boostere verovatno neces dobiti karte koje ti trebaju.
Pa tu moze da se kupi po manjoj ceni ali ja tu ne kupujem.El zna neko broj telefona neke radnje u kojoj mogu da se naruce karte u Beogradu?
pa eto ti u toj radnji,sto ne kupujes tu,ako imas prijatelje ili rodake u inostranstvu kupuj preko ebaya.

Smoki el imas ti neke dobre karte za prodaju?
mozda,ali ne planiram da ih prodajem(znam na sta mislis),neznam sta ti treba
offtopic
mozda cu na forumu www.srbija6yuguioh.forumotion.net napraviti takvu temu,ali nisam siguran

Reklamiranje drugih foruma je zabranjeno....Ulazim u fazon kao mod odoh da pitam tab-a dal ce da mi da da budem mod![]()
pa muto stavio sam u spoiler,i napisao sam oftopic,isto tako neko rekao(valjda tebi)vidimo se kasnije da igramo kanter ili tako nesto,ako ti postanes mod,mogu odmah da zatvore forum jer ces ti svakog da pobanujes

A sto te nisam banovao na malopre pomenutom?![]()
To si ti upravo uradio xD
I nije mixer
@tema
Jel neko video 5 D's ja mislim da je srnje
Zna li neko gde mogu da skinem serijal gde se Jugi bori protiv orikalkosovog peceta sa zmajevima. Znam da zvuci malo glupo napisano ali samo se toliko secam. Ili ima li ko da mi naraze? Hvala i pozdrav
Zna li neko gde mogu da skinem serijal gde se Jugi bori protiv orikalkosovog peceta sa zmajevima. Znam da zvuci malo glupo napisano ali samo se toliko secam. Ili ima li ko da mi naraze? Hvala i pozdrav
Ja imam ceo taj serijal na srpskom.
Mozes li da mi narezes?
Ako znas engleski mozes da skines sa youtube-aMozes li da mi narezes?
Trebas da imas program, you tube downloaderZnam engleski odlicno. Provericu to. Tnx
Trebas da imas program, you tube downloader
I nema na cemu
Ja ne znam, ima neko sigurno sa foruma gore pomenutogTamo su sve epizode u dva dela.Ima mnogo da se skida, a i nervirace me da mi prekida na svakih 10 min, jer po toliko traju delovi. Ima li neki rapidshare link?