misone
Obećava
- Poruka
- 69
najace je kad napucas kartu sa eqipima da ima ludacki atk i odigras ring of destructioi i ring of defense.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

stefane gde zivis i ako zivis u bg da li si ranije isao u mc donalds da igras karte kadsu one prijave bile,a i posle.Ako je neko isao u mc donalds nek malo podeli iskustva.

treba mi pomoc.hocu da mi odgovori neko ko zna prave informacije,a ne iz crtaca.citao sam casopis yugioh world,i u jednom broju ima pravila za koriscenje god karata.e sad:svaki efekat spell,trap i monster karata na god karte deluju samo jedan potez,i ako je efekat trajan.e gledaj,ako mi protivnik goda unisti tribute of the doomedom ili necim slicnim,dali ce se god vratiti na teren kao u seriji,ili ne(ZNAM DA SU GODOVI ZABRANJENI,ALI ME ZANIMA).![]()
Koliko ja znam (a čitao sam yu-gi-oh ! world) tamo piše da su god karte služe samo za kolekcionare. Tekst na njima je samo neka pričica , one se uopšte i ne koriste zato što su efekti u animi korigovani prema radnji, a na kartama nema efekat.

Ja igram YVD ^^
Mada sam nesto u zadnje vreme prestao.
Imash na irc.scrollrack #yvd dosta ljudi.
Inache mi je nick isto Lprsic.