Yu-Gi-Oh!

treba mi pomoc.hocu da mi odgovori neko ko zna prave informacije,a ne iz crtaca.citao sam casopis yugioh world,i u jednom broju ima pravila za koriscenje god karata.e sad:svaki efekat spell,trap i monster karata na god karte deluju samo jedan potez,i ako je efekat trajan.e gledaj,ako mi protivnik goda unisti tribute of the doomedom ili necim slicnim,dali ce se god vratiti na teren kao u seriji,ili ne(ZNAM DA SU GODOVI ZABRANJENI,ALI ME ZANIMA).:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

treba mi pomoc.hocu da mi odgovori neko ko zna prave informacije,a ne iz crtaca.citao sam casopis yugioh world,i u jednom broju ima pravila za koriscenje god karata.e sad:svaki efekat spell,trap i monster karata na god karte deluju samo jedan potez,i ako je efekat trajan.e gledaj,ako mi protivnik goda unisti tribute of the doomedom ili necim slicnim,dali ce se god vratiti na teren kao u seriji,ili ne(ZNAM DA SU GODOVI ZABRANJENI,ALI ME ZANIMA).:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

:) :) :) Koliko ja znam (a čitao sam yu-gi-oh ! world) tamo piše da su god karte služe samo za kolekcionare. Tekst na njima je samo neka pričica , one se uopšte i ne koriste zato što su efekti u animi korigovani prema radnji, a na kartama nema efekat.

Pa ja sam trazio po netu i nikako nisam uspevao da pronadjem efekte tih karata ali sam posle toga otisao u klub i pitao nekog čoveka pa mi je on rekao neki sajt (stvarno se ne secam koji je to sajt posto je bilo davno) i ukucao sam ga. Na tom sajtu su se prodavale te tri karte iako su bile zabranjene ispod toga bio je neki tekst na engleskom i prema onome sto sam ja procitao izgleda da je efekat slican kao u crtacu ali naravno ne i isti.

Te karte ne postoje u igri. Sluze samo za kolekcionare tj one koji su gledajuci crtac pozeleli da je imaju.
Obelisk je kratko vreme koriscen jer je postojalo jako malo u svetu.
Posle se krenulo u mass prodaju pa je zabranjen

E misone idem ja u dragon ako oces mozemo nekad da odigramo i koju partiju.E sad pitanje za vas sto kupujete u grckoj koliko igram yugioh niko ne moze da me zajebe i da mi uvali neoriginale umesto originala. Ja idem 10 avgusta u pefkohori u Grckoj posto pretpostavljam da imaju samo da se kupe u Solunu inace glavnom gradu da li mogu da ih nabavim i u pefkohori ili moram da idem do soluna. Hvala unapred!!!

Pozdrav svima!

Ja sam iz Crne Gore,i do prije godinu,godinu ipo dana sam bio veoma aktivan sto se yu-gi-oh tice.
Medjutim,kako u citavoj CG u vrh glave 5-6 ljudi zna pravila igre(ne znam nikog sem mene,pretpostavljam),odlucio sam da prestanem da se bavim karticama.(uspio sam da nabavim petnaestak originala,sto je cudo er u CG ne postoje original kartice).

Medjutim,zelja za igrom mi se vratila,a jedini nacin na koji ja mogu da igram protiv nekoga jeste YVD,za kojeg sam vidio da je vise puta ovdje spominjan.Zato bih zamolio sve one koji znaju sta je YVD,i koji su tamo prijavljeni da ostave svoje nickove-pa da igramo!

Inace,moj nick ce biti Arekkusandaa,i prijavljujem se za 7-8 dana.

komdinacija:axt dragonute ili tako nesto i united we stand.poveca mu des na 2000,a atk na 2800,pa kad cepa i ode u def,tesko ga je unistiti.
....................................................................................................................................

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Back