Yu-Gi-Oh!

Treba mi pomoc!!!
Nesta sam zae*bao oko "common foldera" tako da mi se izbrisao.Neznam kako da ga vratim,pokusao sa da uninstaliram igru,pa ponovo da instaliram ali nema ga jednostavno je ispario.Ako neko zna o cemu se radi molim vas da mi kaze!!!
POZDRAV!!!!!!!!! :-D

Mafija-Foca:
Treba mi pomoc!!!
Nesta sam zae*bao oko "common foldera" tako da mi se izbrisao.Neznam kako da ga vratim,pokusao sa da uninstaliram igru,pa ponovo da instaliram ali nema ga jednostavno je ispario.Ako neko zna o cemu se radi molim vas da mi kaze!!!
POZDRAV!!!!!!!!! :-D
desava se... nisam siguran zasto- ali meni se ovo desavalo jedino kada sam pokusavao da otvorim sve karte sa save fajlom koji se moze naci na netu.... evo ti uputstvo kako se to pravilno radi, ali se bojim da ce uspeti tek posle reinstalacije windowsa (toliko se meni istripovala igra onda kada je to uradila).

Prilozi

Znam ja upustvo nego mi nema nikako COMMON FOLDERA.Ne mogu da kopiram u njega system.dat kad ga nema...Usput da li imas CRACK za Yugi the destiny.Imam sve tri verzije nego me nesto CRACK
za*ebava od ovog prvo dela....

Ja sam pokusala da instaliram tu igricu :-D
ali cd nije valjao... :sad:
Nazalost... :x

Inace to mi je jedan od omiljenih crtaca
i to prvi put priznajem
na krstarici...

svi mi se smeju kad kazem da gledam manga crtace
a to nije smesno
stvarno volim

gledala sam sve koji su se pustali na nasim kanalima...
Neke sad kao 'starija',a neke kao mala...
E,sad nekih se secam nekih ne
ali yugija sam skoro gledala :-D

Tako da mi je poznat... :D
I extra je...

Mafija-Foca:
Zna li ko kako da vratim "COMMON FOLDER"...... :sad:
Molim vas ako neko zna nek kaze :cry:
mislim da ti se nesto zeznulo i da ces morati da radis reinstall. ne verujem da bi manuelno vracanje common folder-a nesto popravilo. to ce ti verovatno resiti i probleme sa yugijem, a ako ne radi- to sto trazis od nas lako ces naci na netu ;)
.....
ja imam 23 goine, ali nije me nikada bilo sramota da priznam da volim yugioh... :D ma nema razloga. pa, cak smo gotovo svi mi ovde "stariji". :D
ma volim crtace uopsteno ali retko koji bih pratio u seijama, koa yu-gi-oh.
skoro sam nabavio i film i 12 epizoda tj. ceo serijal capsule monsters koji mi je sword hunter preporuci... jedva cekam da ga u jednom naletu, za koji dan, pogledam :D

Prodajem crtane filmove:

1.Dragon Ball
2.Dragon Ball gt
3.YU-GI-OH
4.YU-GI-OH GX
5.Digimoni (prva sezona)
6.Sponge Bob Square Pants

Americke serije:
Ocajne domacice (prva i druga sezona)
LOST Epizode koje nisu bile na pinku

novo:
Only fools and horses
Crni gruja drugi deo

Za filmove i igrice se javite na fighter-84@hotmail.com da vam posaljem katalog,jer je spisak poveci.

Anima(crtani) je nista u odnosu na pravu igru kartama Yugi bi izgubio svaki dvoboj (bez izuzetka) da je postovao zvanicna pravila. Eee da nagrada na svetskom turniru(1.) je 200000$+PC3.5Gz+trofej .

P.S. trofej moze da se proda za oko 100000$ a PC za oko 6000-7000$ pa to je nagrada od oko 307000$ a sad neka neko kaze da je to igra za decu! : P

samo da znate, na ovom sajtu koji je andjelika "dala" mozete (posto se registrujete- a to je besplatno) skinuti bukvalno svaku epizodu yu-gi-oh-a koja postoji!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
andjelika, kako da ti se zahvalim(o)? :mrgreen:
Pazi kad nisam znala da mogu da skidam epizode! :p :) Moracu da se registrujem. Medo, hvala na informaciji! To mi je dovoljna zahvalnost... za sada. ;) :D

Back