Goldengaidin
Primećen član
- Poruka
- 926
Pa ja mogu da vam pisem o kartama, mada ne verujem da vas to zanima, a crtace nemam gde da gledam :-( Je l one diskove ne objavljuju vise ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
desava se... nisam siguran zasto- ali meni se ovo desavalo jedino kada sam pokusavao da otvorim sve karte sa save fajlom koji se moze naci na netu.... evo ti uputstvo kako se to pravilno radi, ali se bojim da ce uspeti tek posle reinstalacije windowsa (toliko se meni istripovala igra onda kada je to uradila).Mafija-Foca:Treba mi pomoc!!!
Nesta sam zae*bao oko "common foldera" tako da mi se izbrisao.Neznam kako da ga vratim,pokusao sa da uninstaliram igru,pa ponovo da instaliram ali nema ga jednostavno je ispario.Ako neko zna o cemu se radi molim vas da mi kaze!!!
POZDRAV!!!!!!!!! :-D

mislim da ti se nesto zeznulo i da ces morati da radis reinstall. ne verujem da bi manuelno vracanje common folder-a nesto popravilo. to ce ti verovatno resiti i probleme sa yugijem, a ako ne radi- to sto trazis od nas lako ces naci na netuMafija-Foca:Zna li ko kako da vratim "COMMON FOLDER"...... :sad:
Molim vas ako neko zna nek kaze![]()
oooo... pa de si angelikaJao, opet ste aktivirali temu!!!8-)
Bas sam skoro gledala YGO na Netu! (http://yugiohfans.co.uk/media_yugioh_dub.html)
hvala ti za ovaj link! EXTRA JE! 
Evo me, svrljam malo po krstarici.oooo... pa de si angelikahvala ti za ovaj link! EXTRA JE!
![]()
I nema na cemu, link je stvarno super, nasla sam ga sasvim slucajno. 
Nisam cula nista o reprizama. A to bi bilo bas super!Odličan crtać, fantastična igra kartama. Da niste čuli nešto o repriziranju![]()
Bolje da repriziraju YGO nego da smaraju sa onim vilama na drugom programu. samo da znate, na ovom sajtu koji je andjelika "dala" mozete (posto se registrujete- a to je besplatno) skinuti bukvalno svaku epizodu yu-gi-oh-a koja postoji!!Jao, opet ste aktivirali temu!!!8-)
Bas sam skoro gledala YGO na Netu! (http://yugiohfans.co.uk/media_yugioh_dub.html)

Pazi kad nisam znala da mogu da skidam epizode!samo da znate, na ovom sajtu koji je andjelika "dala" mozete (posto se registrujete- a to je besplatno) skinuti bukvalno svaku epizodu yu-gi-oh-a koja postoji!!![]()
![]()
andjelika, kako da ti se zahvalim(o)?![]()
Moracu da se registrujem. Medo, hvala na informaciji! To mi je dovoljna zahvalnost... za sada. Ljudi sta vam je!
Mislim tema je . . . . .