Yu-Gi-Oh!

sapunicar verovatno ne bi ni shvatio yu-gi-oh i da pokusa... a onda je najlakse mrzeti taj crtani; pa iz istog razloga sam ja i mrzeo fiziku u osnovnoj :D yu-gi-oh je za neke nista, za klince jedan, a za ostale potpuno drugi dozivljaj.
nisam gledao serijal koji si pomenuo... ali posto ima samo 12 epizoda a smatras ga za odlican... mozda ga i nabavm :D jel ima nekog od likova ko bi mi mogao biti poznat? ili mozda gotovo cela ekipa?

meni je omiljeni lik u jugiju kaiba sa njegovim plaštom.

provalio sam da je yu-gi-oh masonski crtac, znate onu piramidu sa okom-znak masona, samo nisam brojao imali 13 redova, ko moze da izbroji nek mi javi

fashion queen:
Pa sta?Izvini,ali bolje da gledam REBELDE nego da gledam tajj bezvezni crtac sto ispira
mozak! :evil:

Eto danas sam gledao 10 min jedne epizode samo da ne bih govorio u prazno.

Scena 7 mladih i zgodnih (valjda) tinejdzera ulazi u zenski wc, kao nose neku boju u rukama (u stvari nemaju nista, mogli su da uzmu neke limenke cisto reda radi ) jedan ceka ispred , tj cuva strazu. Ulazi njih 6 u wc sa tri wc solje, jedan rukovodi projektom tj usmerava one druge ``sipaj ovde`` pa ulazi u drugi sipaj ovde, pa ulazi u treci sipaj ovde. Ono kao sipaju a kao sto rekoh nemaju nista u rukama. dvojica drze vazduh i dalje a Alfa muzjak sa trojicom izlazi
- ``nije bilo u redu to sto smo uradili``
-``Ne ali Munjez (ime nisam zapamtio) je rekao da to uradimo ``
-``Munjez je ovog puta pogresio``
-``ali Munjez je rekao da cemo ukoliko im sipamo uraditi pravu stvar``
-``Munjez je ovog puta pogresio``
-``pa da mi onda ne sipamo nase?``
-``ne, u pravu si``
Nakon toga grubo odbacuju svoju porciju vazduha koju su do tada strpljivo drzali i izlaze napolje. Munjez koji je revnosno kontrolisao sipanje istog do tada je vec napolju . Oni izlaze , a on ih docekuje pitanjem ``Je l ste sipali u preostale solje?`` (da ponovim bilo je tri , u koje su vec kao sipali) ono odgovaraju jesmo i kraj scene.

I sta vise trebam da ti kazem? Ovo ne bi gledao ni neko od 6 godina

Polarni, cela ekipa je tu osim Kaibe, mada se pojavljuje BEWD u 9 epizodi, u svakom slučaju deda ide da istražuje neku piramidu i slučajno stane na neku mapu koja ga odvede u svet Capsule Monsters-a. U isto vreme Jugi, Džoi, Tea i Tristan idu na odmor ali im se avion skrka na neko ostrvo na kom je "slučajno" baš ta piramida. Onda im neki lik Alex objašnjava da je ovaj upao u igru... Naravno onda i oni ulaze i shvataju da je jedini način da izađu ako pobede... Monsters su isti, samo što razgovaraju :D sa likovima, Spell i Trap u igri ne postoje..

Pozdrav, 4ever ;)

Ma ne uklapa se on u tu priču...
Je l' ste gledali YGO Abridged series
kad kaiba pozove 3 BEWD u jednom potezu..
Yugi "That's against the rules"
Kaiba "Screw the rules, i have money!!!" HAHAH :D:D:D cepao sam se jedno pola sata, imate na youtube...

Sorry, polarni, nemam, al' znam da nema nigde, da se ne mučiš da tražiš... za film i nekako, al za seriju, šmrc :( JBG, to je inače najmanje gledana sezona yugija al ubedljivo po ratingu najbolja, bila je posle 5. sezone, kao oproštajni poklon fanovima ;).
UPOzOREnJE nikako nemojte gledati zadnju epizodu jugija(224.) ako stvarno volite anime, plakao sam jedno 2 sata :( kada su se Yugi i Atem rastajali :( :( :(, polarni je l' si gledao?

AJVAR : TORRENT :D

pa dobro- i ta informacija znaci... da znam da ne trazim :D TNX!
A nisam gledao pomenutu epizodu.... ne znam ni ko je Atem. Ja sam gledao samo poslednju godinu prikazivanja na rts-u i to je sve.

fashion queen:
kako new shvatate da je taj crtani namenjen retardiranoj i deci ispod
6 godina????????????????????????? :mad:

NIKO TE NE TERA DA GA GLEDAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IDI OTVORI NEKU TEMU ZA SPANSKE SERIJE PA TAMO PRICAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pitanje:skinuo sam s neta "yu-gi-oh! online duel evolution" za igranje yu-gi-oh! igre "online",medjutim potreban je izvestan "duelpass code" da bi igrao ,koji se moze nabaviti online kupovinom kreditnom karticom ali kupovina nemoze da se obavi iz srbije ili treba da se kupi duelpass kartica na kojoj se nalazi "code" pa me zanima dali neko zna dali postoje takve kartice kod nas i gde mogu da se kupe, bio bi vam veoma zahvalan na obavestenju.

Back