Yu-Gi-Oh!

alo ljudi sta se radi?????????????

golden kako neznas sta ces sa kuribom stavi ga u deck pa kada te neko napadne na zivotne turis ga na groblje mislim ako ti fali neka karta u spil a meni je minimum 47 za spil

Master Of The Air:
99% je mislio na tebe...
Jednostavno- Perun se smorio i resio da nabavi kucnog ljubimca. Otisao je u pet shop i video veeeeliko kuce za koje je cuo da ga niko nece..... Tek kada mu je kuce spalilo kucu- shvatio je da je to u stvari zmaj... Tada mu je postalo jasno i zasto je "kuce" imalo strelicasti rep!
Tesko su se slagali Perun i zmaj... kad god bi ga Perun vodio u setnju ovaj se ne bi vratio kuci, jer mu se svidjalo da pali ljude.... Ali ne bi Perun bio Bog da ne moze da dovuce zmaja natrag kada ga nekako na kraju nadje..... Bilo je teskih trenutaka, ali jednog dana sve se promenilo- ODJEDNOM... Perun i Zmaj sedeli su i zajedno gledali branka kockicu... Zmaja nikada nije interesovalo nista osim da ubija ljude, ali iz nekog razloga uvek je voleo da gleda branka kockicu- pogotovo je voleo deo kada deca i branko vicu: tataratira!! tataratira!!
Nije perunu trebalo dugo da shvati- cim zmaj ubije nekoliko ljudi vreme je da ga dozove kuci- da ga nalozi da branko kockica pocinje! Zvao ga je, naravno, sa Ta ta ra ti ra!! Zmaj bi se svaki put odazvao... Perun je mogao da odahne, a i konacno je resio kako da nazove svoje ljubimce.... Jeste se dvoumio izmedju Ti, Ta i Ra, ali posto su Ti i Ta vec bile zamenice tj. reci koje postoje- nazvao je velikog zmaja- RA!
Ziveli su dugo i srecno do kraja zivota... A posto je perun bog, ziveli su vecnooooo..
URA!! 5+! 5+!!

polarnimeda:
99% je mislio na tebe...
Jednostavno- Perun se smorio i resio da nabavi kucnog ljubimca. Otisao je u pet shop i video veeeeliko kuce za koje je cuo da ga niko nece..... Tek kada mu je kuce spalilo kucu- shvatio je da je to u stvari zmaj... Tada mu je postalo jasno i zasto je "kuce" imalo strelicasti rep!
Tesko su se slagali Perun i zmaj... kad god bi ga Perun vodio u setnju ovaj se ne bi vratio kuci, jer mu se svidjalo da pali ljude.... Ali ne bi Perun bio Bog da ne moze da dovuce zmaja natrag kada ga nekako na kraju nadje..... Bilo je teskih trenutaka, ali jednog dana sve se promenilo- ODJEDNOM... Perun i Zmaj sedeli su i zajedno gledali branka kockicu... Zmaja nikada nije interesovalo nista osim da ubija ljude, ali iz nekog razloga uvek je voleo da gleda branka kockicu- pogotovo je voleo deo kada deca i branko vicu: tataratira!! tataratira!!
Nije perunu trebalo dugo da shvati- cim zmaj ubije nekoliko ljudi vreme je da ga dozove kuci- da ga nalozi da branko kockica pocinje! Zvao ga je, naravno, sa Ta ta ra ti ra!! Zmaj bi se svaki put odazvao... Perun je mogao da odahne, a i konacno je resio kako da nazove svoje ljubimce.... Jeste se dvoumio izmedju Ti, Ta i Ra, ali posto su Ti i Ta vec bile zamenice tj. reci koje postoje- nazvao je velikog zmaja- RA!
Ziveli su dugo i srecno do kraja zivota... A posto je perun bog, ziveli su vecnooooo..
URA!! 5+! 5+!!
:lol: :lol: :lol: :lol: Bas imas bujnu mastu! :lol: :lol: :lol:

polarni dobra prica ali si zaboravio jedan pasus

i nakon 200godina njih dvoje su se spojili u jeno i posto je perun(kako se vec zove) bog koji je imao krila a zmaj je vec imao dosta velika krila i tako je nastao krilati zmaj ra a onn je bog zato sto je perun bog

a ima jos puno prica o bogivima hahahahaha

evo jedne:

jednog dana setali se asteriks i obeliks i oni su vidjeli divlju svinju i obeliks se zaletio da je uhvati ali mu to vise nije bilo zabavno pa je poceo da je muci prvo joj je cupao usi pa vukao za rep pa je malo golicao pa udarao sakama pa je malo priprzio na vatru...itd i nakon nekoliko vremena mucenja dosao je neki metalni covjek koji je odlucio da smrvi obeliksa jer on tuce i muci njegovu svinju i onda mu ovaj metalni kaze: "svinjo dolazi vamo da te izubijam jer si pobjegla iz svinjca"ali posto je i obliks bio debeo on je mislio da se to odnosi na njega pa ovaj odgovori:"kome ti svinjo sacu ja da ti pokazem ko je svinja "i zaletio se obelks kad vidis ovaj ga usisao u svoje tjelo i odjednom kada su se spojili u isto vrjeme su i porasli jedno 50metara jer je obeliksu nestao stomak pa su porasli i posto je obeliks mucio svinju dogovorili su se da njima daju ime obeliks mucitelj jer je obeliks vise bio zasluzan za to koliko su oni veliki zajedno a i onaj metalni nije imao ime i tako je nastao obeliks mucitelj a on je plave boje zato sto je obeliks imao plave gace a i metalni je bio metal-plave boje a ima 4000napada jer je toliko bio star metal od onog metalnog a i toliko je obeliks imao kila.
The End!!!! kaka prica u p**** materinu!!!!

Mrzelo me da kucam ovih dana , pa se izvinjavam onima koje je zanimalo

Ovo je find spil, da se ne ponavljam za ratnike

Monsters
Breaker the magical warrior
3*Giant germ
Spirit reaper
Sangan
Treeborn frog
Spear dragon
3*archfind soldier
3*Slate warrior
Mystic tomato
Newdoria
Magician of faith
2*Elite goblin att force

Jinzo
Mobius
Dark necrofear
Dark driceratops

Spell

Scapegoat
Premature burial
Creature swap
Ligtning vortex
MST
Heavy storm
Pot of avarice
Gracefull charity
Enemy controller
Swords of revealing light
Last will

Trap
2*sakuretsu armor
3*compulsory evacuation device
Call of the haunted
Mirror force
Torrential tribute
Magic cylindar

polarnimeda:
ne znas koliko epizoda ima u serijalu? tj. koliko ce dvd-ova izaci? i jel mogu da se nadju SVI na jednom mestu?
1.Uf,ovako ja mislim da prvi serijal ima 97 epizoda,a ostalo neznam.
2.Poslao sam mail union film-u koliko ce izaci dvd-ova i rekli su da ce izlaziti doklegod bude bilo interesovanja.Tj dok bude popunjavan tiraz.A oni imaju sve ep. koje su bile na rts-u tako da aku se bude kupovalo bice sve.Samo mislim da nemaju GX
3.Na trafikama sigurno nemogu da se nadju,ali u nekim dvd prodavnicama/klubovima mozda i moze.

Back