Yu-Gi-Oh!

Zabranili su mi Breaker the Magical Warrior, Graceful Charity, Last Will, Magician of Faith , mada su dozvolili dve d.d. assailant i vratili snatch steal. UOPSTE MI SE NE SVIDJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Takodje injection fairy lily je neogranicena pa ce se igrati na blic pobedu

Evo nekih saveta:

01. 06. 2006. - Kako napraviti dobar dek?

1. Ne stavljaj više od 40-45 karata u svoj dek.

Izaberi najjače karte i od njih napravi jak dek. Najbolje je staviti 40 karata. Ukoliko pak u svoj špil staviš gomilu (50 i više) karata, nikada u borbi nećeš izvući onu pravu.

2. Ne koristi previše "Tribute Summon" čudovišta.

Ni monsteri sa ogromnim ATK-om ti neće biti od koristi ako ne možeš da ih prizoveš na polje. Najbolje je imati 1-2 čudovišta 6+ levela (zahtevaju 2 žrtvovanja) i oko 2-3 čudovišta 5-og i 6-og levela (zahtevaju 1 žrtvovanje). Gledaj da to uglavnom budu neki monsteri sa efektima, ali preporučljivo je imati i Summoned Skulla (ATK 2500, level 6) ili Blue-Eyes White Dragona (ATK 3000, level 6+) ukoliko imaš Dragon dek.

3. Odnos Monstera prema Spell/Trap kartama treba da bude 1:1.

Što znači da je u deku najbolje imati oko 20 čudovišta i 20 Spell i Trap karata. Moja preporuka je da držiš u špilu 22-25 čudovišta, jer 25 jakih monstera nikada neće biti previše, dok 20 u nekim duelima može i da bude malo.

4. Ostalo čega se takođe treba pridržavati:

- jaka čudovišta 4-og levela
- ne preterivati sa mnogo Equip karata (koje naoružavaju ATK monstera)
- karte koje omogućavaju izvlačenje dodatnih karata iz deka (Pot of Greed i sl.)
- monsteri koji prizivaju druge monstere po svom odlasku na groblje (Sangan i sl.)
- karte koje uništavaju protivnikove Spellove i Trapove (Mystical Space Typhoon i sl.)

Dinosaurs Rage Structure Deck

Dinosaur's Rage structure deck

Dinosaur's Rage je prepun neustrašivih dinosaurusa koji će pregaziti vaše protivnike. Ova čudovišta su u ekspanziji u GX serijalu. U deku ćete dobiti 8 potpuno novih dinosaurusa, od kojih su tu Ultimate Tyranno, kao i Ultra Rare Super Conductor Tyranno.

cena: 1660 din

SD09-JP001
Super Conductor Tyranno
Light/Dino/8/3300/1400
Sacrifice a monster from your field to do 1000 damage to opponent. This effect can only be activated once per turn. Also, when you activate this effect, this monster cannot declare attack that turn.
Ultra Rare
SD09-JP006
Dark Triceratops
Earth/Dino/6/2400/1500
When this card attacks a monster in defense mode, and the attack strength exceeds that defense strength, do battle damages to opponent equal to the difference.
SD09-JP008
Black Tyranno
Earth/Dino/7/2600/1800
If the only cards on opponent’s field are monsters in defense mode, this card can attack opponent directly.
SD09-JP014
Ultimate Tyranno
Earth/Dino/8/3000/2200
At the beginning of your Battle Phase when this card is in attack mode, this card must attack each opponent's monster once at the beginning.
SD09-JP002

Ovo je find spil, da se ne ponavljam za ratnike

Monsters

3*Giant germ
Spirit reaper
Sangan
Treeborn frog
2*Spear dragon
3*archfind soldier
3*Slate warrior
Mystic tomato
Newdoria
d.d assailant
2*Elite goblin att force

Jinzo
Mobius
Dark necrofear
Dark driceratops

Spell

Scapegoat
Premature burial
Creature swap
Ligtning vortex
MST
Heavy storm
Pot of avarice
smashing ground
Enemy controller
Swords of revealing light

Trap
2*sakuretsu armor
3*compulsory evacuation device
Call of the haunted
Mirror force
Torrential tribute
Magic cylindar
solemn judgement

Odlican ti je spil.Kod druga ovaj petak ,30 februar, ali mozda idem sledece nedelje.A karte cu napisati kad odem kod njega.Hteo je da mi proda ove karte za jeftine pare jer on vise ne igra YuGiOh! a ja hocu da poboljsam spil.

Back