Yu-Gi-Oh!

ZAR POSTOJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OCU I JA DA JE SKINEM PROBACU PREKO RAPID SHARE PA CU TI REC AKO JE NADJEM. PROOTIV KOGA SE BORIS???????? ALEKSIS :):):):)::):):):::):):):):) ILI JADENA ILI MOZDA ONOG DEBELOG

:):):):):):):D ikimam ja vec jednog protivnika ali je slab i uvjek ga dobijem pa ocu da igram s nekim novim. i jacim ali mi se maloprije spil izbrisao jer kad sam igrao duel izasao iz igre i ulazim opet i nema. a sat ti neradi na yvd.

pa i ja bi volio da izadje za komp. ali ne samo jedna nego 6igara da se igra sa jadenom aleksis, zeinom, onim glavnim(onaj direktor),onaj debeli i jos s onim stalno prica s aleksis i svugdje ide s njom

Pa ne znam zasto niko ne pise.Ja sam bila malo odsutna,pa valjda zato;)
Sta se radi?Svi ste mi se nesto unervozili otkad mene nema:p Mozda andjelcic moze da pomogne?
P.S. Izvini ako smaram :D

Hej flame, ladno mi izbrisase onaj post samo zato sto sam rekao da ljudi dodju na tvoj sajt da vide kako 0nanises... :D mislim, nista se tu i ne vidi zapravo, nego samo na to asocira... nisam nista ruzno rekao, niti na nesto konketno ne daj boze uputio :) Cak sam i finu rec stavio... Silne mi demokratije... silan mi je ovo evropski forum... :D
@cetirizauvekandjeo
trebalo bi da je yu-gi-oh GX repriziranje pred kraj... nadam se da ces da navatas poslednju epizodu.

ma nisam ja to izbrisao samos e brise automatic

ljudi dosta vise yugioha idemo na ulicu pa onda pocinje STREET RACE
za sve ljubitelje auta ili cak STREET RACE-a i zele da skinu super igricu od 167mb pa makar je skidali po cjeli dan neka je skinu na http://games.softpedia.com/get/Games-Demo/Midnight-Club-II-multiplayer-Demo.shtml i onda mi javite na jovan.king@yahoo.com pa da se dog. ako neko zeli da se trka i naravno da bude zadnji
JER CU GA POBJEDITI

POZOR
YVD u njega ima trojan ili cete ga dobiti za koji dan meni je uletio i jos dvojici od mojih drugova koji imaju YVD pa zato ja preporucujm da ga obrisete i da krenete na street race

polarnimeda:
Hej flame, ladno mi izbrisase onaj post samo zato sto sam rekao da ljudi dodju na tvoj sajt da vide kako 0nanises... :D mislim, nista se tu i ne vidi zapravo, nego samo na to asocira... nisam nista ruzno rekao, niti na nesto konketno ne daj boze uputio :) Cak sam i finu rec stavio... Silne mi demokratije... silan mi je ovo evropski forum... :D
@cetirizauvekandjeo
trebalo bi da je yu-gi-oh GX repriziranje pred kraj... nadam se da ces da navatas poslednju epizodu.
I ja se nadam ;)

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pa nisam znao da ovoliko vas voli Yu-Gi-Oh! Anima nije losa ali vam svima preporucujem karticnu igru! Poceo sam da igram Yu-Gi-Oh! pre 2 godine i jos mi nije dosadilo. Sto se tice kineskih kartica one su veliki shit i nemojte da ih kupujete ni slucajno (cisto bacanje para). Da biste igrali ovu igru potrebna vam je malo veca suma novca! Pravila su dosta komplikovana ali sve brzo nauci! Igra je uzasno zarazna i jako jako jako zabavna! Ako ste pocetnik treba vam prvo Starter deck ( oko 1000 dinara), pa kad se malo uvezbate kupite Structure deck (1200-1900), a kako bi poboljsali deck(spil karata) kupujete boostere (300-700 dinara)! Ukoliko imate pitanja u vezi nekih pravila, karata, cena ili bilo cega drugog mozete mi poslati mail na mikan@hemo.net! Pozzzzzzzzzzzzzzz! :rolleyes:

Back