Yu-Gi-Oh!

obavestavaju se svi sudjelionici turnira:
turnir je u 16: ako neko nemoze u to vrjeme nek se javi do 15:50 da bi turnir bio pomaknut i da bi taj igrac mogao da igra u turniru. ali turnir se maksimalno moze pomjerit za 30 min ne vise.
sto se tice zabrane svaka karta koja je bila zabranjena vise nije sem rageki i dark hole kao i druge karte koje unistavaju cjelo igraliste. svaka karta koja je bila zabranjena ponavljam nije, od svake zabranjene karte moze se imati po jedna u spilu i u sporednom spilu

$polarni medo
ako se javis do sutra u 16:00 naravno i sastavis spil do tada mozes igrat sa nama duel nema veze sto si dial-up samo kad nesto pises sporije ce ti ocitat i to je to.

ko zna kako i gdje da skinem Yugi The destiny

imali ko u YVD elemental hero bilo koji ili bozanske karte. posto kada odete u C:/Program files/YVD/images/een tu imate nekoliko elemental hero-va a bozanske u jmp je obelisk a druge neznam. ako ko zna gdje se to skida neka javi

4sword hunter
kako si ti ono ubacio tvoje deckove na 10-11 stranicu(ranije je to bila 6-7) ocu i ja da ubacim neke.

meni odgovara samo posle 21 jer sam na dial up pa ce da me oderu za racun ako igram preko dana, probacu da reinstaliram,ako je do mene mada sam vec igrao pa ne znam u cemu je problem. ko hoce da igra neka mi se javi mailom

@ flame swordsman Dekove ubacujem na moj server. Pošalji mi dekove na mail nmilosev@index.hr pa ću ih objaviti na net. Što se tiče turnira ja se prijavljujem samo imam problem, ako se može tako nazvati što ja idem na net preko kućnog servera i ja mogu da izazivam ali kada listenujem ne možete me naći. Tako da onaj sa kojim se budem borio mora da listenuje a ja da ga konektujem.
Ali izgleda da nas opet neće biti dosta pošto golden ne može a polarni i charm. se ne javljaju , kada bi oni igrali bilo bi nas 4! Ako nas ne bude dosta ako hoćeš flame može revanš u 16 . Nadam se da će se još neko javiti i spasiti turnir!
Poz.
I još jednom svi koji hoće na turnir moraju se javiti do 15:55 najkasnije zbog rasporedjivanja parova i razmene IP adresa!
Poz. Ja se javljam sigurno!

P.S. Da li su dozvoljene god karte

Back