Yu-Gi-Oh!

Jeste li gledali juce?Mislim da je simpatican onaj mali Jaden Juki(mislim da se tako zove).Samo mi zao sto nema nekog od starih likova(recimo Kaibe posle 10 god.:-P).Samo se Jugi pojavio na kratko:-(
Ali smejala sam se ko luda kad je jedan mali rekao onom profesoru"gospodine,izvinite...gospodjo!":lol:Stvarno lici na "gospodju:-D ;-)

polarnimeda:
STA jesmo li gledali juce?? Na kom kanalu i u koje vreme??

Na RTS1,od 18:30(repriza u 7:30) ima Yu-Gi-Oh! GX,najnoviji serijal(iz 2005).Prva epizoda je bila u ponedeljak!
Radnja se odvija u buducnosti,10 godina posle "starih" YGO likova.Glavni lik je decak Jaden Juki i on se upisuje na Akademiju za dvoboje,ciji je inace vlasnik Seto Kaiba.Inace,u prvoj epizodi,Jaden "nalece" na Jugija(samo se tu pojavljuje)i ovaj mu daje kartu "Krilati Kuribo" za srecu.Jaden upisuje akademiju,pobedivsi u dvoboju profesora koji ga kasnije kinji...
Zanimljivo.Ja vec pratim :) Sta nije jasno,pitaj;-)

ForeverAngel:
Na RTS1,od 18:30(repriza u 7:30) ima Yu-Gi-Oh! GX,najnoviji serijal(iz 2005).Prva epizoda je bila u ponedeljak!
Radnja se odvija u buducnosti,10 godina posle "starih" YGO likova.Glavni lik je decak Jaden Juki i on se upisuje na Akademiju za dvoboje,ciji je inace vlasnik Seto Kaiba.Inace,u prvoj epizodi,Jaden "nalece" na Jugija(samo se tu pojavljuje)i ovaj mu daje kartu "Krilati Kuribo" za srecu.Jaden upisuje akademiju,pobedivsi u dvoboju profesora koji ga kasnije kinji...
Zanimljivo.Ja vec pratim :) Sta nije jasno,pitaj;-)
TNX! Bas si Angel ;)
Verovatno ce biti i omnibus opet- petak na subotu u 6h! Ako ga ne bude- pocecu da pratim od sledece nedelje i od 6. epizode! Dovoljno sam se nervirao sto sam mesec dana uvatio Mumije menjajuci kanale u vreme YuGiOha!

Ne mogu da verujem da idesh na fax i gledash JUGIJA! Mislim, OK, ja igram igricu na kompu...ali je crtani retardiran zbog onih glupih glasova! Kad se neshto uzive, k'o na onom Bej Blejdu :roll:

Pa sta ako idem na fax?Volim da gledam crtace i nastavicu da ih gledam.Sta tu ima lose?Svi kod mene u kuci vole da ih gledaju.Ako nisi znao/la,crtani film je oblik umetnosti,a ja volim umetnost!
A kako znas da je crtani "retardiran" ako ga nisi pogledao/la?
Na kraju krajeva,ne moram bilo kome da se pravdam.Ko ne voli ovu temu,neka nadje drugu!
Pozz

DaNa_Pa:
Ne mogu da verujem da idesh na fax i gledash JUGIJA! Mislim, OK, ja igram igricu na kompu...ali je crtani retardiran zbog onih glupih glasova! Kad se neshto uzive, k'o na onom Bej Blejdu :roll:
I ja idem na fax i gledam Yu-Gi-Oh!! Kakve to veze ima sa bilo cim?! I ja imam sve tri igre za PC, pa su meni retardirani oni pederasti glasovi u igri, jer sam navikao na fenomenalno odradjenu sinhronizaciju! Sta treba da gledam? Spanske serije i srpske politicare?!

@4everangel
Na kom si faxu? Ima subotom omnibus ( 06:00 - 08:00 )- ne brini :D Ja nekada namerno ne gledam radnim danima da bih u subotu odjednom mogao da vidim (ili snimim da bih malo i odspavao) 5 epizoda! :)

Gledao sam jutros! Trebalo mi je 2 epizode da se primim i na crtavni i na muziku u njemu :)) Samo sto crtani sada kada imam igre posmatram drugacije- pretpostavljam da ce onaj mali Jaden da upotrebi mirror force kartu da se izvuce u sledecoj epizodi (video sam da ju je izvukao) :)

A ja sam od ove godine apsolvent na novinarstvuna politickim naukama :) Mada kao sto rekoh- bas me i ne zanima politika! Mozda samo politika RTSa jer od nje zavisi sudbina prikazivanja Yu-Gi-Oha!! E i da- nisam ja bas toliki fanatik kako se cini... BAS volim crtani, ali necu seci vene ;)

pozzzz za sve fanove ovog crtanog i ove igre
ja licno vise volim igru,da skupljam retke karte...sto se tice crtanog volim i njega da pogledam
jos jednom veliki pozzzzzz(posebno za foreverangel i polarnimeda)

charmeder:
pozzzz za sve fanove ovog crtanog i ove igre
ja licno vise volim igru,da skupljam retke karte...sto se tice crtanog volim i njega da pogledam
jos jednom veliki pozzzzzz(posebno za foreverangel i polarnimeda)
POZ :-D Ja bas ne skupljam karte jer mi se cini da je to malo previse... I kada bi ih skupljao, ne bih imao sa kim da igram :) Ali imam PC igru i ona je SUPER! Mogla je biti i mnogo bolja, ali je i dalje odlicna.. U stvari 3 igre :)
Nije los ni najnoviji Yugioh, iako mi nedostaju stari likovi.... Ovaj mi je nekako mnogo sareniji... Imas normalnog Juki Jadena, nekog maleckog Sajrusa, pa debelog nekog... Pa ono: zuti, plavi, crveni ucenici... Malo je naivniji od starijih epizoda, ali dobro... Mozda da se naviknu oni koji tek pocinju :)) A svakako mi je super :)
A ovo za skidanje epizoda- pa to je LUDOST!! Trebalo bi mi 57 DVD i 8 godina da poskidam sve sa najbrzom konekcijom, koju usput nemam :) Vucem se jos na dial up...

polarnimeda:
POZ :-D Ja bas ne skupljam karte jer mi se cini da je to malo previse... I kada bi ih skupljao, ne bih imao sa kim da igram :) Ali imam PC igru i ona je SUPER! Mogla je biti i mnogo bolja, ali je i dalje odlicna.. U stvari 3 igre :)
Nije los ni najnoviji Yugioh, iako mi nedostaju stari likovi.... Ovaj mi je nekako mnogo sareniji... Imas normalnog Juki Jadena, nekog maleckog Sajrusa, pa debelog nekog... Pa ono: zuti, plavi, crveni ucenici... Malo je naivniji od starijih epizoda, ali dobro... Mozda da se naviknu oni koji tek pocinju :)) A svakako mi je super :)
A ovo za skidanje epizoda- pa to je LUDOST!! Trebalo bi mi 57 DVD i 8 godina da poskidam sve sa najbrzom konekcijom, koju usput nemam :) Vucem se jos na dial up...

Negde sam procitala da ce se u kasnijim epizodama GX-a pojaviti Kaiba i Pegaz :) A u prosle dve epizode su se pojavljivala braca Paradox(a oni su se pojavljivali ranije,na Pegazovom ostrvu). ;)

ForeverAngel:
Negde sam procitala da ce se u kasnijim epizodama GX-a pojaviti Kaiba i Pegaz :) A u prosle dve epizode su se pojavljivala braca Paradox(a oni su se pojavljivali ranije,na Pegazovom ostrvu). ;)
To bi bilo super! Ne mogu vise da nostalgisem svaki put kada prepoznam Kaibin glas kod nekog od novih likova u crtacu ;)

Evo jednog linka sa dosta wallpapera- dosta je i budjavih, ali iskopa se i po neki dobar...
http://wallpapers.theotaku.com/category.php?id=13

Da li nekome GX pomalo lici na "Harija Potera" :?:
Cela ona skola me podseca na Hogvorts,verovatno zbog one tri spavaonice(Crveni,Zuti,Plavi).A Jaden Juki je nesto kao Hari,Sajrus kao Ron,Cez kao Drako...Mada me Zejn podseca na Kaibu ;)
Sta kazete?

ForeverAngel:
Da li nekome GX pomalo lici na "Harija Potera" :?:
Cela ona skola me podseca na Hogvorts,verovatno zbog one tri spavaonice(Crveni,Zuti,Plavi).A Jaden Juki je nesto kao Hari,Sajrus kao Ron,Cez kao Drako...Mada me Zejn podseca na Kaibu ;)
Sta kazete?
Slazem se.... Cak toliko da verujem da su marnuli ideju... Mada nisam siguran da li je to dobro ili lose... Nekako mi sada sve to deluje naivnije i k'o sto rekoh- nekako presareno... I nekako je vise za decu nego ranije: onaj smesni profan recimo nije zao, nego samo SMESNI SEPRTLJA! Dok je npr. Marik u prethodno prikazanom serijalu bio maltene demon!! Ali dobro, verujem da je sve to uvod u dugi serijal ciji ce kraj biti mnogo zesci :) Ili samo zelim da verujem u to...
Mada na kraju krajeva, opet cu se buditi ili snimati rano-jutarnjo-subotnje omnibuse i vise nego potpuno uzivati u crtacu :)
A kad smo vec kod crtaca- sada ce na RTSu davati subotom i nedeljom Diznijeve crtace!! Lepo iznenadjenje ako ga ne ubrljaju sinhronizacijom... Super RTS to radi i savrseno mi odgovara u YuGiOh slucaju, ali autenticni Disney crtani je jedino kao takav onaj pravi!

polarnimeda:
Ali dobro, verujem da je sve to uvod u dugi serijal ciji ce kraj biti mnogo zesci :) Ili samo zelim da verujem u to...
Mada na kraju krajeva, opet cu se buditi ili snimati rano-jutarnjo-subotnje omnibuse i vise nego potpuno uzivati u crtacu :)!
Trebalo bi da bude mracnije ;) .Tek treba da se otkriju neke tajne(na pr. o nestanku Aleksisinog brata)Ma, negde sam procitala sadrzaje narednih epizoda.Kad se setim gde, poslacu link ;)
.
polarnimeda:
A kad smo vec kod crtaca- sada ce na RTSu davati subotom i nedeljom Diznijeve crtace!! Lepo iznenadjenje ako ga ne ubrljaju sinhronizacijom... Super RTS to radi i savrseno mi odgovara u YuGiOh slucaju, ali autenticni Disney crtani je jedino kao takav onaj pravi!
Super sto opet ima Diznija!Mada sam mislila da ce pustati ono staro tipa "Mikijeva radionica"...Ali nema veze,i ovako je super :) .A sto se tice sinhronizacije,ipak bi bilo najboje da je u originalu.Ali imamo mi dobre glumce,tako da se ne bunim ;)

Steta sto je Yu-Gi-Oh GX,a ne zadji serijal.Onaj Sajrus je malko bezveze nacrtan,dok je onaj drugi tip sa koalama skroz bezveze nacrtan!I onaj profesor sto hoce da unisti Jadena-da je jos malo lepsi,bio bi ko Kvazimodo!

Back