Yu-Gi-Oh!

Ma da te sve silne nule treba precrtati....Kako me nerviraju te fals karte...
Eto bas ja downlodujem Yu-Gi-Oh igru sa neta kada ono nece da mi sacuva igru...kako me nervira...kao Cannot save - :-x grrr... ma nemoj glupo sranje.....

ja cu samo da dodam da su crtani kao sto su pokemnoni,yu-gi-oh, i ******* teletabisi (nije crtani) VELIKOOOOOOOOOO SRANJE i sve ono sto se daje na CARTOON NETWORK je sranje....ne mogu da verujem da nisu u stanju da puste normalan crtani kao sto su:looney toones na RTS-u kao sto je to bilo nekada...nego zatupljuju ovu decu sa glooopostima i vulgarnim crtanima (mislim na Cartoon network) ...UZAS i sramota.....FUJ!!!! :mad: :mad: :mad:
DRAGO MI JE STO NISAM DETE I NE RASTEM UZ TE JADNE I GLUPE CRTANE

can't agree less...crtani na cartoon networku su veoma inteligenti prikladni kako za decu tako i za odrasle sta reci za fenomenali:dexter laboratory,billy and mendy,samurai jack i stare epizode nikad ne prevazidjenog jonny-a brava i mozda power pops girls...legendarno

Samantha Jouns:
ja cu samo da dodam da su crtani kao sto su pokemnoni,yu-gi-oh, i ******* teletabisi (nije crtani) VELIKOOOOOOOOOO SRANJE... i sve ono sto se daje na CARTOON NETWORK je sranje
e, a što se javljaš kad nemaš pojma?

pokemoni, ajd još i nekako, ali kakve veze imaju teletabisi, cartoon network i jugi?

- nemaju nikakve.

samantha... i ostali koji nemate druga posla nego da dolazite ovde
možete slobodno da idete

upravo tako...ne razumem u cemu jeproblem...ti mislis ako c.n nazoves njemsra da si odrasla?i ja nisam rekao da ih pratim ali uvek pre cu pogledati neku dobar crtac nego neku drugu sapunicu(naivnu seriju) i smaracinu tipa sex and city to bar uspe da me nasmeje za razliku od nekih emisija...

Da glupe spanske serije su ocaj jedan zivi!!!! Jer ste li videli ono sranje PEREGRINU?!!! ili kako se vec zove.....ocaj jedan....sve je bre isto...ne znam ni zasto kupuju to dzubre od serija...Kako samo mrzim budale koje se tako ubace i lupetaju gluposti! :evil: Glupaca jedna Samatha sto se mesa bre!!!!!!! Ajde bre mars :x

Vi imate uzasan problem sto je cist dokaz nezrelosti,..a to je da NEZNATE DA CENITE TUDJE MISLJENJE i da vam je odmah neko glup i nema pojma cim IMA DRUGACIJE MISLJENJE ,...
a necu prestati da dolazim ovde sve dok vi ne prestanete da smarate tamo na LJ&S vasim debilnim savetima i pitanjima. I jedino u cemu se slazem je da su stvarno spanske serije jedno velikooo sranje....Ali izgleda da nove generacije vasih godina i to obozavaju.....
n040.gif
n040.gif
n040.gif

Samantha Jouns:
Vi imate uzasan problem sto je cist dokaz nezrelosti,..a to je da NEZNATE DA CENITE TUDJE MISLJENJE i da vam je odmah neko glup i nema pojma cim IMA DRUGACIJE MISLJENJE ,...
a necu prestati da dolazim ovde sve dok vi ne prestanete da smarate tamo na LJ&S vasim debilnim savetima i pitanjima. I jedino u cemu se slazem je da su stvarno spanske serije jedno velikooo sranje....Ali izgleda da nove generacije vasih godina i to obozavaju.....
n040.gif
n040.gif
n040.gif
To sestro!!! Slazem se sa tobom.

@Ahm Samantha
Zar ti "sestro slatka" nisi cula za trolovanje? Sad cu ti pojasniti....to ti je kada neko namerno dodje i pise kako mrzi sve u vezi neke teme a onda jos plus smara nas koje hocemo da pricamo o tome.....Dobro mislim da su svi ovde shvatili da mrzis crtani i nemas vise ovde sta da trazis.... :? Pa sta ako smo i detinjasti i volimo crtace? Imas nesto protiv toga a? Uostalom ti nisi dosla ovde samo da kazes da mrzis crtani vec hoces da kazes da smo svi mi ovde jedne najvece budale zato sto ih gledamo! Ne mozes bre tako da sudis o ljudima!!! :evil:

E ne mogu da verujem da onaj Pink tachno u minut pushta one shpanske serije i izmedju reklame traju dva minuta i josh plus serija traje sat i po, a kad je neki dobar film oni kasne po sat vremena i puste reklame pola sata. Kao domacice shto su pomerili pa ne mogu nikad da ih gledam. :cry: Pa je8te oni zive od tih shpanskih serija.

koji hejt...uzas...samo mi nije jasno,zasto svaki crtani film mora da bude edukativan za omladinu i po cemu je to Looney Tunes "normalniji" od serija koje se prikazuju na Cartoon Network-u?

lakse malo...nikog nisam vredjao i ponizavao samo sam rekao svoje misljenje a nikad ne ulazim u rasprave ako nisam ''svestan,upoznat o cemu pricam'' toliko o tome...molim vas bez svadje....

Samantha Jouns:
n040.gif
n040.gif
n040.gif

koja si ti prostakuša, ovo je strašno (:

ali da se vratimo Jugiju (:

Nadam se da će Džoji da pobedi Marika, iako sam ga ja skoro zavolela. Sa onim svetlećim okom na čelu, i onim glasom kao da je neki pijani drvoseča (:

a Kaiba... mmm.. Jugi ga pobeđuje to potpisujem.

Hi hi a tek da vidis kakav glas ima Marik na OBN! Ne znam bas da ce Joey uspeti da ga pobedi.. Prosle nedelje nisam mogla da ustanem da gledam bedak...Gledala sam ono kada treba da se kvalifikuju...
Sta ti radis

Meni je na obn sinhronizacija 100 puta bolje uradjena negho na rts-u.Likovi deluju strasno cool i lakse se uzivis u seriju...pegaz i kaiba imaju ne prevazidjene glasove...
ko se slaze sa mnom :-)

Ova bi tema trebala da se nađe na ovom forumu..a nema je..
what's up with that?

* *

Nego, Kaiba i Miler se bore...
Ne znam za koga da navijam, mislim bilo bi mi drago da Džoji pobedi, ali opet nekako Kaiba tu ima neki ugled i moć... Mislim da će ga zato i pobediti.. I da, on ima svoju veliku prošlost u Egiptu, tako da ne bi smeo da izgubi od Džojija.

Pic.. koliko mi je samo bilo lepo u ovoj poslednjoj epizodi..
kao što sam rekla, Kaiba je pobedio...
mislim, i morao je.

* *
Nego.. kada je došao i dao Jugiju onu kartu...
srce mi je bilo puno (:

pitam se koja je to karta...

u svakom slučaju - Jugi pobeđuje
no doubt

Back