Yettel - Pitanja i odgovori

ja sam zivim u jelica planina iz cacku. imam bezicna internet mts adsl nema minimalno brzina jos rupe 128/64 kb, problem moj mesto slabo mreza a mobil simbol mreza 063 nivo 4 i 5, a 064 slabo, mislim bolje telenor, ali proverim telenor pokrivenost mapa pametna mreza nema moj mesto, ima osnovna internet boje plava neznam to koliko brzina kb? naprimer uzmem 2gb ako potrosi sta posle nerad ili smanje?

Pljacka brate, ubedljivo su najgori po usluzi.

Tek danas me iskljucise, cekali su predzadnji dan.

Naravno da ce mi naplatiti pola meseca, u tome je poenta da mi otmu pare.

Sigurno im je alibi da je takva procedura i da ne moze drugacije iz tehnickih razloga.

A ukljucenje moze odmah, mars bre lopurde.......

Hehe, ispada da je tako al prijatelju, kad podpisujes ugovor sa bilo kojom GSM kompanijom O POST-PEIJDU, povedi racuna da procitas ceo ugovor i sve sto oni nude u njemu, u stvari, "uslovljavaju", jer u tom "uslovljavanju" je citava poenta....na primer:

Pazi prijatelju jednu stvaro. kad u jbenom VIP-u odjavis broj iskljuce ti ga za sat-dva i to provereno, oz mog iskustva.Ovim jevrejima u Telenoru treba 14 dana

Pazi prijatelju jednu stvaro. kad u jbenom VIP-u odjavis broj iskljuce ti ga za sat-dva i to provereno, oz mog iskustva.Ovim jevrejima u Telenoru treba 14 dana

Hehe,VIP - Austrija ;)

A Norvezani...neznam, ako su tako "aljkavi" kao sto pricas...hvala, ipak sam ja patriota pa se druzim sa 064, i ako nije nesto al neka, kad je trapavo sve ona cu 064 da koristim bas sto su NAŠI :)

Vec 10 godina i duze imam T-Srbija na dopunu, nikad prolema Bogu Hvala :)

kakav je pametan mreza?

Pa ako je slab domet Telenor Pametne Mreze, nista ti drugo ne preostaje nego da ostanes na Telekom Srbija, jer bolje ti je da imas nesto nego nista!

Na kraju, kupi Telenor Sim Karticu Na Dopunu pa proveri domet u mestu gde zivis, tako je najbolje, kupi i VIP na Dopunu pa isto vidi kakav je domet...makar Sim Kartice na dopunu nisu Skupe, a opet tako ces i znati ko je najbolji sa Mrezom u Mestu gde obitavas.

Pozdrav :)

Poslednja izmena:
Kupio sam TELENOR ONE TOUCH/alcatel ot 990 pre par dana,i stvarno sam preprezadovoljan! Jako mocan! Al imam jedan problem,kada udjem u poruke,da napisem,zeleo bih da promenim tastaturu,da ne budu onako sitna slova,da ne nabadam,pa sam video da moze da se promeni tastatura pomerajuci levo/desno na istoj,ALI KOD MENE NECE! Moze li neko da mi objasni sta treba da uradim da podesim laksu tastaturu za kuckanje poruka,molim vas??? Pozz

Kupio sam TELENOR ONE TOUCH/Alcatel ot 990 pre par dana,i stvarno sam preprezadovoljan! Jako mocan! Al imam jedan problem,kada udjem u poruke,da napisem,zeleo bih da promenim tastaturu,da ne budu onako sitna slova,da ne nabadam,pa sam video da moze da se promeni tastatura pomerajuci levo/desno na istoj,ALI KOD MENE NECE! Moze li neko da mi objasni sta treba da uradim da podesim laksu tastaturu za kuckanje poruka,molim vas??? Pozz

@losmi1992losmi: Pririskom na dugme za dodatne opcije (četiri kvadratića) prilikom kucanja teksta pružiće vam se opcija izbora tastature.

@sstefan97: U Telenorovim prodavnicama postoji odredjeni izbor dodatne opreme koja odgovara najširem krugu mobilnih uredjaja, ali za konkretan model najbolje je da posetite neku od Prodavnica.

Portal Dobre Stvari

Telenor je pokrenuo Internet portal Dobre stvari namenjen svim korisnicima interneta bez obzira koju mobilnu mrežu koriste i iz koje zemlje čitaju objavljeni sadržaj.

Portalu korisnici mogu da pristupe preko svojih računara i tableta na adresi http://www.dobrestvari.rs/, a preko svojih mobilnih telefona i tableta preko m.dobrestvari.rs.

Opširnije...

Prvo, regitrovala sam se na onaj novi sajt- dobre stvari, ali niti sam dobila poruku o aktivaciji, niti mi je povećan broj minuta, ili poruka. Kakva su vaša iskustva sa tim?

Drugo, pre neki dan su me pozvali iz Telenora i ponudili dodatnih 50 minuta samo u mrezi ukoliko produzim ugovor na jos godinu dana, s tim da mi tih 50 min vaze tek kad istrosim ove koje vec imam, i ti dodatni minuti se ne prenose ne prenose se. Ukoliko pristanem na ovu ponudu, brzom postom mi salju mi ugovor kod kuce da ga potpisem-valjda da se ne predomislim. I zbog tih 50 minuta u mrezi nemam prava na telefon ni ako potpisem ugovor na dve godine :think:

Trece,razmisljam da li da ostanem u Telenoru na Prenesi 80, ili da prenesem broj u VIP i uzmem onu najmanju smart tarifu, mislim da je 120. Cena pretplate je slicna. Koje telefone mi preporucujete, a da su za dinar :think:?

Ukucaj u pretrayivac dobre stvari rs pa se registruj. Dobijes dva meseca besplatnih minuta i poruka, ako si postpejd korisnik. Ja sam mislila da nisam dobila te minute, pa su mi oni iz proslog meseca propali. Juce sam mal bolje podledala, kad ukucam kod ya proveru stanja, pise u poruci koja stigne, samo je treba procitati do kraja :rumenko:
Ovog meseca sam dobila dodatnih 80 minuta.

Jesi sigurna da te pokusavaju zadrzati sa pisljivih 50 min?!

Ne vidim u čemu je poenta, osim ako ne pokušavaju da me zadrže? Ako misliš drugačije, napiši, moguće je da nisam dobro razumela u čemu je stvar?
Mislim da je to jadan pokušaj, zvali su me tri puta da me pitaju da li sam sigurna da ne želim da prihvatim ovu "izuzetno povoljnu ponudu" -ako prihvatim tih 50 minuta gubim pravo na telefon za dinar. Kao starom korisniku, a u Telenoru sam još iz vremena kad se zvao Mobtel, mogli su nešto više da mi ponude.
Ma samo da mi istekne ugovor i odoh u VIP, za iste pare imam 120 smartova, plus 1000 besplatnih minuta u mreži, a to mi je super, jer ne volim da kuckam poruke. I ne treba mi da mi prenose, opet imam dovoljno minuta, mobilni ionako vrlo malo koristim.

poz!

ja sam juce uzeo Postpaid paket Prenesi i Surfuj 150.. sada, znam da imam kod mene 3g, ali meni i dalje se konektuje na Edge :confused: jel ima neki rok aktivacije i dali ce da me obaveste ili sta? oni u shopu nista mi nisu rekli (rekli da ce kartica biti aktivna za nekih sat vremena i to je to), a ja sam zab da pitam skroz :eek:

ako ima ko da zna, bio bi veoma zahvalan da mi kaze!

hvala unapred

@Trifun1: Najčešće je potrebno 24-48h kako bi se aktivirala kartica.
@Rale82: Samsung S3 je već u ponudi Telenora: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-k...&do=phone_info&phone_id=417&back=configurator
@VESSNA B: Ukoliko želite da promenite mobilnog operatera, obavestite Telenor o tome putem mail-a na servis@telenor.rs sa vašim brojem telefona. Telenor će vam eventualno prema navikama i potrebama ponuditi ili predložiti bolje uslove za korišćenje vašeg mobilnog telefona u njegovoj mreži.

Telenorova Pametna mreža – veće brzine i bolja pokrivenost

Telenor u Srbiji nastavlja da unapređuje svoju mrežu i jedini je operator sa komercijalnom ponudom modema i tarifnog paketa koji podržavaju HSPA+ 42 Mbps tehnologiju

19. jun 2012 – Uz širenje pokrivenosti, Telenor unapređuje Pametnu mrežu uvođenjem tehnologije HSPA+ 42Mbps, koja omogućava realnu brzinu preuzimanja podataka od 10 do 20 Mbps. Telenor je počeo postepeno da uvodi ovu tehnologiju u šest gradova: Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici i Pančevu, a do septembra će ovom tehnologijom biti pokrivene sve lokacije na kojima već postoji signal 3G.

Opširnije: http://i.evocentar.net/LyPrfo

:rtfm: TELENOR Obavestenje :rtfm:

8. jun 2012

Telenor Srbija će promeniti cene pripejd usluga od 9. jula 2012. usled objektivnih makroekonomskih pokazatelja, nove cene prikazane su u tabeli. Prethodnu promenu cena u pripejdu Telenor je uradio u decembru 2010.  

Telenor je za sve svoje prepaid korisnike pripremio nove atraktivne ponude, kao na primer „Dodaj sve“ gde su atraktivni paketi minuta, poruka i neograničenog interneta prilagođeni potrebama korisnika. Na primer, za cenu od 200 RSD se dobija čak 300 minuta u mreži, 300 poruka i neograničeno surfovanje (50 MB po punoj brzini). Za aktivaciju ponude korisnik može posetiti servis Moj Meni *111# a za više detalja kliknite ovde .

Radi pojednostavljivanja ponude u pripejdu, ukidaju se tarifni paketi: Moja Ekipa i Standard, a korisnici koji ih trenutno koriste prelaze na tarifni paket Tako Lako. Ova promena stupa na snagu takođe 09. jula 2012. a korisnici u svakom trenutku besplatno mogu da izaberu neki drugi tarifni plan. Korisnici tarifnog paketa Moja ekipa zadržavaju dosadašnji benefit.

Za dalje informacije pogledajte Link:

https://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Telenor-u-Srbiji/Novosti/2012/Nove-cene-pripejd-saobracaja-u-Telenoru/?pn=1

Sve u svemu placacete "skuplje" Prispajanje u mrezi!

PS:

SACUVAJ BOZE, TELENOR i T-SRBIJA, KAO DA SE RADI O "VMNO" PROVAJDERIMA (provajder koji je "unajmio mrezu") A NE O TELEKOMU KOJI IMA SOPSTVENU MREZU pa je prinudjen svojim korisnicima da naplacuje PRISPAJANJE VEZE!

Dva puta više minuta ka svim mrežama do kraja godine

Udvostruči minute iz svog Prenesi paketa – Uz telefon i ugovor na 12 ili 24 meseca!

Svaki novi i postojeći korisnik koji do kraja septembra kupi telefon uz ugovornu obavezu od 12 ili 24 meseca dobiće dodatne minute ka svim mrežama u visini onih iz svog paketa. Korisnici paketa Prenesi i dopuni dobiće, na isti način, dupli kredit.

Promotivni minuti, odnosno kredit za Prenesi i dopuni pakete, biće na raspolaganju korisnicima svakog meseca, do kraja godine. Promotivni saobraćaj troši se nakon minuta prema svim mrežama, odnosno kredita iz paketa i ne prenosi se u naredne mesece.

Odaberi telefon koji želiš, za samo 1 dinar uz neki od novih paketa i uživaj u dvostruko više komunikacije sa svima.

Izvor

Novi Prenesi Paketi

Telenor je od 01. jula svoje „klasične“ Prenesi pakete sa minutima i SMS porukama osvežio novim vrednostima uračunatog saobraćaja i pretplate, uz bonus od 1000 minuta u svakom paketu u okviru Telenor mreže:

Opširnije...

Back