Pljacka brate, ubedljivo su najgori po usluzi.
Tek danas me iskljucise, cekali su predzadnji dan.
Naravno da ce mi naplatiti pola meseca, u tome je poenta da mi otmu pare.
Sigurno im je alibi da je takva procedura i da ne moze drugacije iz tehnickih razloga.
A ukljucenje moze odmah, mars bre lopurde.......
Hehe, ispada da je tako al prijatelju, kad podpisujes ugovor sa bilo kojom GSM kompanijom O POST-PEIJDU, povedi racuna da procitas ceo ugovor i sve sto oni nude u njemu, u stvari, "uslovljavaju", jer u tom "uslovljavanju" je citava poenta....na primer:
podpisanim ugovorom im dajes za pravo da te ne obaveste o promeni tarife, pa na primer, da ti uracinavaju i zaokruzuju minuti razgovora i ako si razgovarao 20sekundi, pa na primer koristenje GPRS i interneta, da placas svaki put pri ulazu i ako nisi koristio ga u opste i ako je mobilni samo na "tren" usao pa izasao itd itd a opet skoro svaki mobilni, pogotovu ovi Androidi i iPhone itd, to su mobilni konstruisani tako da "sam" ulazi na net pa makar to bilo minimalno kao na primer beznacajnih 20kilobajta a kompanija ti zaokruzi 500kilobajta itd........krs stvari je objasnjeno pre nego potpises, pa odatle je moj savet...PRE PAID kartica je mila majka, jer imas kontrolu i nemas glavobolje na kraju meseca

, ili, podpisi al povedi racuna da iskljucis funkcije na mobilnom, da ga podesis tako da bude SVE MANUELNO (po potrebi), pogotovu MOBIL-INTERNET, jer samo tako cete stati na put troskovima zbog nicega!
Gore sam naveo primer samo za ROAMING, a mnogi ne gledaju na prispajanje veze, nego, bitno je da je
9 dinara Pasivni poziv a to sto ce jos dodatno da uracunaju
49 dinara to je manje bitno, a tako i pri Aktivnom pozivu tokom boravka van Srbije!
Sve i jednu kompaniju u opste nije briga sta cete vi da uradite kad ugovor podpisete, al obavezaliste se svojim imenom da cete postovati sve sto su vas "uslovili"

pa zato im i nemozete nista.....ali mozete tako sto cete biti pri svesti i korigovati neke funkcije u mobilnom, AMIN
PROCITAJTE PRE NEGO STO POTPISETE! I to je spas pa i Jedini spas
Da dodam, najbolji Tarifni Obracun u EU je 1:10 sekundi, a za njom 1:30sekundi, sto u prevodu znaci...obracunava se 1 minuta u taktu od po 10 sekundi, ili, 1 minuta u taktu od po 30 sekundi...u slucaju da vam pise 1:1, znajte da se obracun pravi prema
celoj minuti bez obzira na trajanje razgovora, sto u prevodu znaci, pricaliste 1,02sekund, oni vam obracunaju 2 minute....tako je i sa MOBIL INTERNETOM, pogledajte kako obracunavaju a ne koliko kosta minuta, jer uvek je skuplje po minuti obracun pre nego po taktu od p10 sekundi ili 30 sekundi, jer tako stedite novac i ne samo to, nego, za 4 minute mozete da obavite 6 kracih razgovora u smislu da je hitno itd...a i kad se na duze razgovara!
Znam da ce mnogi pomisliti...ah 0.30 sekundi...al meni je stednja bas tu, jer u pola minute mogu reci mojoj dragoj na primer..."ok dolazim"...., pa opet zovnem i pitam...."gde si sad, a tu si" ......eto, sve su to reci kojima ne treba minuta da se izgovore...itd

! Pa umesto 2 minute potrosene ja imam samo 1 minutu

, ili, umesto 10dinara potrosenih ja imam 5 dinara itd...