stella93
Ističe se
- Poruka
- 2.948
inace meni poruka kosta 4.01 din!!!

i nek mi neko posle kaze da nisu lopovi............. aaaa pobesnecu!!!

i nek mi neko posle kaze da nisu lopovi............. aaaa pobesnecu!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@lordvejder: Telefon je i dalje u ponudi ali se zalihe razlikuju u zavisnosti od prodajnih mesta. Najbolje bi bilo da u tom slučaju pozovete Kontakt centar 063/9000 gde možete dobiti najtačniju informaciju o dostupnosti bilo kog modela telefona u Telenor ponudi.
@kokosov orah: Telenor je izmenio cene svojih usluga u pre paidu od 18. decembra 2010. godine o čemu je obavestio korisnike putem svog WEB sajta mesec dana ranije (18. novembra 2010.) Istu informaciju možete naći i na nekoj od predhodnih strana ovog foruma. Paralelno sa ovim promenama Telenor je uveo i pakete usluga koji višestruko umanjuju cene, medju kojima bih izdvojio Dodaj SMS: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Usluge/Tarifni-Dodaci/ koji cenu SMS poruka "spušta" čak i ispod 1 dinara. Sa ovim dodacima Telenorova pre paid ponuda smatra se najpovoljnijom na našem tržištu, ukoliko su u obzir uzmu i ponude drugih operatera. Takodje, možete promeniti svoj sadašnji tarifni paket pozivom Kontakt centra 063/9000 (cena poziva je 10 dinara bez obzira na dužinu trajanja) na tarifni paket Poruke, u kom je cena SMS poruke 2.24 dinara.
Pozdrav.
-sa ovog prvog linka- 'Svi Telenor dodaci osim dodatka "Dodaj Internet" važe 30 dana od dana aktivacije, odnosno dok ne budu potrošeni.'
@lordvejder: Telefon je i dalje u ponudi ali se zalihe razlikuju u zavisnosti od prodajnih mesta. Najbolje bi bilo da u tom slučaju pozovete Kontakt centar 063/9000 gde možete dobiti najtačniju informaciju o dostupnosti bilo kog modela telefona u Telenor ponudi.
@kokosov orah: Telenor je izmenio cene svojih usluga u pre paidu od 18. decembra 2010. godine o čemu je obavestio korisnike putem svog WEB sajta mesec dana ranije (18. novembra 2010.) Istu informaciju možete naći i na nekoj od predhodnih strana ovog foruma. Paralelno sa ovim promenama Telenor je uveo i pakete usluga koji višestruko umanjuju cene, medju kojima bih izdvojio Dodaj SMS: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Usluge/Tarifni-Dodaci/ koji cenu SMS poruka "spušta" čak i ispod 1 dinara. Sa ovim dodacima Telenorova pre paid ponuda smatra se najpovoljnijom na našem tržištu, ukoliko su u obzir uzmu i ponude drugih operatera. Takodje, možete promeniti svoj sadašnji tarifni paket pozivom Kontakt centra 063/9000 (cena poziva je 10 dinara bez obzira na dužinu trajanja) na tarifni paket Poruke, u kom je cena SMS poruke 2.24 dinara.
Pozdrav.
aparat HTC Desire se ne nalazi u aktuelnoj ponudi Telenora i nema ga na stanju u nasim prodavnicama.Za sada nemamo informaciju da li cemo dobijati nove zalihe.
Srdacan pozdrav,
Kontakt Centar
Poštovani,
Telefon HTC Desire nije više u našoj ponudi.
Hvala na ukazanom poverenju i interesovanju za usluge Telenora.
Srdačan pozdrav.
Мејлови који сам добио 28.12. и 29.12.
Још тада ми је речено да га нема нигде на стању...
hoce li mi neko odgovoriti
Moja greška, izvinjavam se.Aha,evoluti0n,ne pratis stanje..![]()
![]()
Može li neko da mi objasni kako ide procedura prilikom sklapanja ugovora sa Telenorom šta stoji u ugovoru, ako se sklopi ugovor na dve godine,od toga se telefon ne koristi godinu dana,posle toga traže da uplatim 15 000 dinara za taj period kad nije korišten telefon, ne razumem ako nešto nisam iskoristio zašto traže pun iznos kao da sam iskoristio besplatne minute koje nude,sa takvim stavom mogli su reći samo potpišite ugovor i uplatite ceo iznos za dve gonine i ne morate ni telefon koristiti.
Ljudi kakva su vam iskustva sa post paidom, recimo ovi Prenesi paketi...onako iz prve ruke..
Hvala na informativnom iskustvuTo ti je tako sa svakim ugovorom lepo sve to pise, kod svakog operatera, ne znam sta se cudis. Normalno je da moras platiti racun za uslugu koja po ugovoru traje 2 godine. Zato se ja za svaki slucaj vise ne vezujem ni za kakve ugovore.
@Hedonista pitao si kakva je usluga telenora za prenesi pakete. Ja cu ti reci da sam pre bio 10 godina u mts-u od toga poslednje 4 na postpejdu, i presao sam na Telenor prenesi 200 tarifni paket. Nikakvih zamerki za sada nemam, minuti i poruke se fino prenose i tako mi bas odgovara jer ne trosim konstantno mesecno nekad manje nekad vise, isto sam trenutno zadovoljan sa signalom, mada nisam isao jos po zabitima da proverim u odnosu na druge mreze i tako. Prva dva dana u mesecu ne moze da proveris stanje i to je to, dok je recimo u mts-u to bilo i po 20 dana nedostupno, pa nikad ne znas na cemu si dok ti ne dodje racun. Sve u svemu zasad zadovoljan, videcemo dalje planiram preci na prenesi plus pakete zbog neta, ali cu konretno pitanje da postavim Evolutionu.
Ocekujem vec 11 februara da nas izvestis sta i kako..ja sam strasno zainteresovan@Hedonista: Kao što je navedeno u temi za fiksnu telefoniju, takve vrste informacija biće dostupne nakon 10. februara 2011.
@Banega: Telenor ne pruža mogućnost limitiranja saobraćaja u okviru post paid tarifnih paketa. Iz tog razloga, tu je provera stanja koja Vam može prikazati potrošnju samo nakon minut-dva od uspostavljanja/zavrsetka konekcije. Druga mogućnost bi bila aktivacija Klik usluge na Vaš postojeći paket, gde bi nakon protoka od 150 Mb po punoj brzini, imali neograničen pristup internetu ali po smanjenoj brzini pristupa, čime bi ujedno i limitirali potrošnju, jer je pretplata za Klik uslugu 290 dinara.
Pozdrav.
@Hedonista: Kao što je navedeno u temi za fiksnu telefoniju, takve vrste informacija biće dostupne nakon 10. februara 2011.
@Banega: Telenor ne pruža mogućnost limitiranja saobraćaja u okviru post paid tarifnih paketa. Iz tog razloga, tu je provera stanja koja Vam može prikazati potrošnju samo nakon minut-dva od uspostavljanja/zavrsetka konekcije. Druga mogućnost bi bila aktivacija Klik usluge na Vaš postojeći paket, gde bi nakon protoka od 150 Mb po punoj brzini, imali neograničen pristup internetu ali po smanjenoj brzini pristupa, čime bi ujedno i limitirali potrošnju, jer je pretplata za Klik uslugu 290 dinara.
Pozdrav.
Ta smanjena brzina je kao da nema net,to kazu samo da zamazu ljudima oci. Imate 1 kilobajt/s i to na neke prekide. Moze da posluzi samo za dopisivanje preko neta. A i hsdpa im je sporiji kod mene mts prelazi 200 kolobajta/s a talenor je kao i edge oko 30-40 kilobajta/s
sta se ocekuje nakon 28-og februara sto se tice pripaid ponuda....... tarifnih dodataka i sl....