- Poruka
- 1.059

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cuo sam da postoji mogucnost da telenor poruka ka odredjenim mrezama u crnog gori kosta isto kao i u domacem saobracaju tj kao kada se sa mts kartice salje na mtel u cg! Zna li neko za ovo???
Ok moglo bi i tako, ali imam i tu problem! Pre mesec dana sam kupio karticu cg telenora tj promontea bivseg i cim sam usao u Srbiju izgubio sam mrezu i ne mogu nijednu da izaberem cak ni Telenor. A i kad bi mi uspelo da je nekako aktiviram kako bih odavde uplacivao kredit?
Ok hvala, aj sad ako jos neko ima nesto da lupi ili da prosipa svoju visoku pamet neka to radi negde drugde, a ne ovde posto nikog ne zanima! Uostalom, ako vec ne mozes da mi pomognes ne mesaj se nije tvoja stvar!
Ok moglo bi i tako, ali imam i tu problem! Pre mesec dana sam kupio karticu cg telenora tj promontea bivseg i cim sam usao u Srbiju izgubio sam mrezu i ne mogu nijednu da izaberem cak ni Telenor. A i kad bi mi uspelo da je nekako aktiviram kako bih odavde uplacivao kredit?
Čuj, izaberi na telefonu ručno biranje mreže i nakon skeniranje mreže izaberi Telenor SRB. Što se dopuna tiče, u Crnoj Gori još uvijek imaš one vaučere po 5 i 10 eura, kupiš to i dopuniš u Srbiji, kada hoćeš (ništa se ne naplaćuje). Mada možeš i sam kada odeš u Crnu Goru ili da nekom daš novac pa da ti uplaćuje.... Izaberi obavezno, ili pređi na pripejd paket priča plus, gde su najpovoljnije cijene razgovora sa Telenor SRB (0.12 eura) i Telenor MNE ( 0.10 eura 1.min, zatim 0.03 eura). Ostale mreže u MNE 0,12 eura, a ostale mreže u Srbiji 0,24 eura.
Ovo ti je ubedljivo NAJEFTINIJI način komunikacije sa MNE! Ne znam koliko sam uštedeo komunicirajući na ovaj način...![]()
Hvala ti puno, stvarno na detaljnom odgovoru! Ali nisi me shvatio odem ja u opcije da biram mrezu rucno, i izbaci mi kao ponudjene ove nase 3 medjutim nijednu ne mogu da izaberem, ispise nesto na foru nije dostupno itd!?
Telefon valja ali probao sam i sa drugim i opet isto!Moguće su 2 opcije:
1. Telefon ti nije uredu
2. Nije ti aktivirana opcija roaming-a, ili nemaš dovoljno kredita na računu, ako si prepaid. Kod postpaid broja roaming dobiješ tek posle trećeg plaćenog računa....
Telefon valja ali probao sam i sa drugim i opet isto!
Kredita ima a ovo za roaming ne znam ni kako da aktiviram kad nemam mogucnost ni call centar da nazovem!
jesi li taj broj ikada koristio u Crnoj Gori? Ako jesi, pozovi sa srbijanskog broja njihov korisnički servis +382 69 1169 (08-23h) i oni će ti objasniti....
Pa naravno da sam koristio, poslao sam im mail pa cu videti ako odg, a ako ne onda cu ih zvati!
Znam xexexe
Moram.....sve za ljubav