Yettel - Pitanja i odgovori

Hteo bih da pitam TELENOR,ili nekoga ko ovde zastupa njih da mi da odgovor na pitanje ovo! Ako je Telenor Svetskog glasa sa 150 mil predplatnika sirom Sveta,me cudi da necine nista kad je ROAMING U PITANJU?! Jednostavno dansnje ocpije koristenja Roaminga je da gospod Bog sveti sakloni,skupo da nesmes ni da pomislis da aktiviras jednu od opcija,a i da aktiviras opcije jeftinijeg pa i gratis razgovora u toku boravka van drzave,nakon potrosnje odkupljene opcije gratis minuta te oderu kao da sedim na milijonima pa me bas briga za racun na kraju! Dakle,kad ce Telenor da se malo ponasa EVROPSKI,pa da svoje tarife malo pojeftini ili da izmeni poput Vodafone sto je,kod njih tarife koristenja van Britanije su isto kao i kad koristis dok si kod kuce,stim da po pozivu ti uzima 0.75penija plus tarifa domaca po minuti kad pozivate bilo gde u Evropi a koja se krece vec od 0.25 penija,a dolazeci poziv je ogranicen na sat vremena GRATIS uz prispajanje veze od 0.75 penija ,T-Mobile isto,oni imaju tarife po minuti kako dolazece tako i odlazece pozive i to simbolicno tek toliko da nije dzabe,Orange isto,imaju opcije slicne Telenoru,odkupljivanje minuta ili opcije za roaming koje su opet jefinije nego ofd Telenor-a,A1 Mobilkom Austrija,oni imaju za svoje putnike slicno kao Vodafone al kod njih je 30min takt gratis dolazeceg poziva sa prispajanjem veze od 0.90 centi i odlazeceg opoziva kao da ste u Austriji,pa cak i iz Srbije ko ima A1 moze da poziva uz opciju Roaming kao da je u Austriji al stim da je prikacen na VIP mrezu kod nas,ili cak i dzabe ROAMING dolazeci u celoj Evropi,poput Estonije koja prodaje svoje sim kartice od Travelsim gde su svi dolazeci pozivi dzabe ma gde da ste u Evropi skoro,ili Britanski SIMS2GO,pa WorldSim sa dva broja u jednom UK-USA zajedno,ma ima primera koliko vam srce hoce za jeftinije razgovore kad se na put krene. E zbog cega Telenor cuti,i zasto nepokrene nesto slicno velikim Evropskim telekomunikacionim kompanijama,jer ipak nasih Srba ima u Evropi ni manje ni vise oko milion ipo,pa sto da i mi kao i ostali nebudemo u kontaktu sa svojima u Srbiji,em bi mi bili srecni jer imao 00381 broj gdegod da se krecemo u Evropi em Telenor bi imao sigurno profit od svega na kraju,ili ih nezanima dok im vlada nezabrani monopol i puste neke kompanije da dodju na anse trziste i obore te visoke cene koje drze domaci Telekomi. Hvala na odgovoru,ako ste me razumeli sta sam hteo reci.

Potpuno se slazem, i uporedjujuce nase operatere pogotovo sa Mts, ne moze da se poredi koliko su cene visoke. Znaci strasno :(

Srbija prva u Evropi po rastu mobilnog interneta

BEOGRAD, 27. novembra 2010. (Beta) - Srbija je na prvom mestu u Evropi prema porastu broja korisnika interneta preko mobilnog telefona i broja pregledanih internet stranica, objavile su kompanije Telenor i Opera softver (software).
Prema statističkim podacima Opera softvera, svaki korisnik u proseku pretraži 385 stranica mesečno preko mobilnog telefona, navodi se u saopštenju.
U Srbiji, Telenorovi korisnici Opere dnevno u proseku otvore oko 80 internet stranica, odnosno 2.400 mesečno.
Korišćenje mobilnog interneta u Srbiji, ocenjuje se, razvija se velikom brzinom, zahvaljujući saradnji Telenora i Opere, kroz uslugu "Telenor klik", čijim aktiviranjem se do kraja godine omogućava besplatan pristup internetu i prenos 150 megabajta podataka.
Besplatni internet na mobilnom telefonu u prvih 11 nedelja, od predstavljena "Telenor klik" usluge, aktiviralo je više od 282.000 građana Srbije.
Pre aktiviranja "Telenor klik" usluga u julu 2010. u Srbiji je bilo 20.000 aktivnih Telenorovih korisnika pretraživača "opera mini", koji prilagođava sadržaj veb sajtova za prikaz na mobilnom telefonu.
Prema istraživanju Republičkog zavoda za statistiku, oko 50 odsto ljudi u Srbiji nikada nije koristilo internet, a u Evropi 18 odsto stanovnika.

Opširnije: http://www.naslovi.net/izvor/beta/2148317

@Banega, Eustar: Dostavite vaše mišljenje korisničkom servisu Telenora na: servis@telenor.rs ili putem Portala Moj Telenor kako bi dobili detaljna objašnjenja i informacije o ovom pitanju.

aj da pitam al osramotiću se

na postpeidu sam kod telenora i uskoro mi ističe ugovor i mislim da ga produzim
e sad uzeo bih telefon neki , trenutno je kod mene samsung l870v nije loš ali nije ni nesto narocit
treba mi savet posto se nesto ne razumem u telefone a i nesto me ne interesuju mnogo sta sve mogu
ali interesujeme telefon sa dobrim fotoaparatom , mislim na kvalitet slike i da ima dobar blic za noćni snimanje i pozeljno je da ima gps
ne palim se mnogo na net igrice i vecina stvari na telefonu je za mene nezanimljiva
trenutno sam na prenesi 325 preci cu verovatno na prenesi 400
jel ima neko ko ima vec iskustvo sa nekim telefonom sa karakteristikama gore navedenim da preporuči
mogao bih da doplatim negde oko 25 soma (6 rata u telenoru)
ugovor bi trebao da produzim krajem decembra

Toliko toga možete sa još kredita

Posetite jedinstveni novogodišnji Moj Meni na broju *111# i spremite se za veliko praznično iznenađenje koje je Telenor priredio pripejd korisnicima! Nabavite novi Telenor pripejd paket ili dopunite kredit postojećeg pripejd broja u određenom iznosu i Telenor će vam pokloniti Telenor bonus dinare u vrednosti uplaćenog kredita! Minimalan iznos dopune koji treba da unesete da biste dobili bonus možete proveriti tako što ćete besplatno pozvati Moj meni *111# i izabrati opciju 1 - Moja ponuda. Novi pripejd korisnici neposredno po aktivaciji broja dobiće poklon u iznosu od 200 Telenor bonus dinara.

Napravite najbolji izbor uz pomoć jedinstvenog novogodišnjeg "Mog menija" i uživajte u opcijama koje su po vašem ukusu! Dovoljno je samo da pozovete *111# i praznična zabava može odmah da počne!
Taj novac možete da iskoristite za aktivaciju Telenor dodataka koji odgovaraju vašim potrebama, bilo da je reč o besplatnim razgovorima i minutima u Telenor mreži, povoljnim međunarodnim razgovorima, dodatnom SMS i MMS saobraćaju, udobnom surfovanju...

Iskoristite već sada specijalne pogodnosti koje pruža jedinstveni Telenorov novogodišnji Moj Meni, pričajte više i produbite veze sa svojim prijateljima tokom praznika, jer praznici tome i služe!

Moja ponuda
Pozovite odmah Moj Meni na broju *111# i odaberite opciju 1 - Moja ponuda. U okviru ove opcije videćete minimalnu vrednost dopune potrebne za dobijanje Telenor bonus dinara. Dopunite kredit u potrebnom iznosu i dobićete na poklon Telenor bonus dinare koje tokom narednih 7 dana možete da utrošite na Telenor dodatke koji najviše odgovaraju vašim potrebama.

10 puta više
Noćni razgovori
Vikend priča
Priča do ponoći
Međunarodni pozivi
SMS + MMS

Telenor bonus dinari mogu da se iskoriste u roku od 7 dana od dana aktivacije SIM kartice, odnosno dopune kredita. Preostalo stanje Telenor bonus dinara proverava se pozivanjem besplatnog koda *121*10#.

Opširnije.

Novi modeli telefona:

HTC Desire HD
HTC HD7
BlackBerry 9800 Torch...

Novogodisnja post paid ponuda

Poslednja izmena:
@evolution

Pitanje za tebe posto vidim da posedujes dosta informacija vezanih za telenor: da li postoji mogucnost da kupim jos jednu postpejd karticu sa isitim brojem koja bi bila aktivna kada je druga ugasena i obratno? NAravno razlog za to su koriscenje dva telefona. Konkretno /jedan koji trenutno posedujem moze da mi ispadne iz aviona i da prezivi (Ip57 nivo zastite), a drugi bih kupio dosta finiji i elegantniji. Cesto menjanje kartice ne bi mi pogodovalo./

@rakisvu: Za sada takva mogućnost ne postoji.
@Banega: Takva mogućnost ne postoji. Moguće rešenje bi bila usluga preusmeravanja poziva, ali opet tada su potrebne dve kartice (različiti brojevi).

Telenor prepaid dodaci

Odabrali ste Telenorov tarifni paket koji najviše odgovara vašim potrebama, ali samo još sitnica nedostaje da biste bili potpuno zadovoljni? U tom slučaju skrećemo vam pažnju na Telenor dodatke, uslugu za "fino podešavanje" profila koja vam omogućuje da dodatno prilagodite paket i ostvarite uštedu.

Svi Telenor dodaci osim dodatka "Dodaj Internet" važe 30 dana od dana aktivacije, odnosno dok ne budu potrošeni. Telenor dodatak "Dodaj Internet" važi 60 dana od dana aktivacije, ili dok ga ne potrošite.

Opširnije: http://www.telenor.rs/?section=private&page=3460

screenshotdp.jpg

samo uzimaju i ne obaveštavaju o promenama

Back