Guarana666
Zainteresovan član
- Poruka
- 433
Mod je potreban hitnooooo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bash tako... Nepotrebne rasprave, a pogotovo ovakve pod pretnjom... Svashta... :wink:Mod je potreban hitnooooo
Shto se tiche ove ''sramote'' koja je ovde iznesena:
Veoma dobro poznajem Luku da bih, opet ne toliko subjektivno, i.e. veoma objektivno zakljuchio shta je istina a shta ne, a opet mislim da je spushtanje svih uchesnika ove rasprave na toliko nizak nivo bio posve nepotreban, pa tju se stoga suzdrzhati od polemisanja o tome da li sam kontradiktoran ili ne.
Nevena, za ovakve stvari postoje drugachija reshenja i drugachiji razgovori. Shvatam situaciju u kojoj si se nashla, i znam kakva si po pitanju Luke, ali to opet ne znachi da je ovakvo odgovaranje na mestu, bila ti u pravu ili ne.
Shto se tiche skrivanja identiteta, ono ne govori bash samo govori o sebi, odnosno mozhe biti povod za mnoge stvari.
Nadam se da tje ovim biti zavrshena sva polemisanja u vezi ''aktuelne'' priche, jer smatram da tje Luka sam uspeti da uradi ono shto misli da treba da uradi, bez meshanja nepotrebnih sa strane, kao i shto smatram da Luka i njegovi problemi nisu predmet razgovora foruma Shkole, jerbo se zna o chemu drugom se ovde diskutuje.
mikice, da li sada mislish da je moderator nepotreban?
a sredice valjda admini
nadam se
Mikice,jesi ok?

)

..Ma,nemoj da mi se vadis na net,ne prolazi
...

...
,smrc...

...Naravno da me zanima cenovnik,kupovina,SVE..To ces ti meni lepo preko pp-a..Sto si mi ispalila Igora?Nema veze sto si bolesna,NE SMES IGORA DA IZPALIS!!!!
Nema veze,ja cu ga utesiti..
.Hehe

jel zna neko kada kretju da nam rade krov od shkole pa da gubimo chasove???8) ide li neko na ono putovanje sa nemicom?????

ne znamo vise sta da pishemo!!!
)..Koliko ja znam,u 4/5 ima 3 Stefana-Ivanovic,Savin i Cefko...A na koga ti mislis pojma nemam..