XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Shto se tiche ove ''sramote'' koja je ovde iznesena:
Veoma dobro poznajem Luku da bih, opet ne toliko subjektivno, i.e. veoma objektivno zakljuchio shta je istina a shta ne, a opet mislim da je spushtanje svih uchesnika ove rasprave na toliko nizak nivo bio posve nepotreban, pa tju se stoga suzdrzhati od polemisanja o tome da li sam kontradiktoran ili ne.

Nevena, za ovakve stvari postoje drugachija reshenja i drugachiji razgovori. Shvatam situaciju u kojoj si se nashla, i znam kakva si po pitanju Luke, ali to opet ne znachi da je ovakvo odgovaranje na mestu, bila ti u pravu ili ne.
Shto se tiche skrivanja identiteta, ono ne govori bash samo govori o sebi, odnosno mozhe biti povod za mnoge stvari.

Nadam se da tje ovim biti zavrshena sva polemisanja u vezi ''aktuelne'' priche, jer smatram da tje Luka sam uspeti da uradi ono shto misli da treba da uradi, bez meshanja nepotrebnih sa strane, kao i shto smatram da Luka i njegovi problemi nisu predmet razgovora foruma Shkole, jerbo se zna o chemu drugom se ovde diskutuje.
;)

mikice, da li sada mislish da je moderator nepotreban?

DA.........

znaci bes mi mater ako je ovo normalno....prekjuce sam odgovorila na tvoj post...i nema mi posta..znaci :shock:
jbt
daklem,kako si ti?
si bolje?
ja se ne javljam,kako?bweeeee:(
uh,kako mene nervira jedna persona iz mog odeljenja...grrrrr
tako bih je otkomentarisala ali cu se ucutati...
sta ima novo?
ima neka ocena?
ljuuuuuuuuudiiiiiiiiiiiii
gdeeeeeeeee
steeeeeeee
???????????????

Ewo mene..Pa,i dalje ne idem u skolu,bolesna sam..Al bih mogla da krenem sutra,mislim,red je...:)
A,i nemas pojma koliko sam se uzelela svih ljudi...Joj,moja mila skolica..(yu,yu,nije mi dobro:) )
Paaaa,za to nam sluze pp (mislim ,za komentarisanje,ogovaranje,samo pucaj,volim ja to..hehe)...
I taaaako..Ma,oni se pripremaju za Arenu,posto se ponovo planira spektakl,pa ih zato nema.Salim se,bas su smradovi...
E,cujemo se....;)
Hvala sto me bar ti ne zapostavljas...

aaaaaaaaa
eoo me
napokon :D
verovatno si dosad ozdravila :D
ja hocu da pisem uvek :D
samo kad bi mi i net radio uvek kako treba...:D
jaooo...uzivacu...ceo dan cu da lencarim,mislim jutro a onda cu da idem malo u setnju do grada :D
inace ako negde nemam razmak to je cisto zato sto mi ne radi space kako treba :(
inace,kako si ti?
sta radis?
sta ima novo?
iskreno mi se islo danas ali sam umorna i bar ovaj dan da iskoristim :D
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D:D:D

Ma,ozdravila sam :) ..Ma,nemoj da mi se vadis na net,ne prolazi :) :) :) ...
Ja danas bila do grada,iako je dan za sve,samo ne za setnju,al mi je bilo baaas lepo.I,sad sam malo umornapa cu,mozda,spavati malo..:)
Ej,pitah li ja tebe sta upisujes??
Zzzzzz..Zzzzz...Zzzzz...:)

a ne vadim se...stvalno neceeeeeee :(:(:(:(
ne voli me :(:(:(:(
ja-pojma nemam...imam milion opcija...a sat ce biti od toga...koz na :D
ti?
:D
ja sma bila u sredu u gradu,pokisla sam :(
i sve zbog stefanovog rodjendanskog poklona.,..preselo mi je :(
ali sam sebi kupila trenerku:D
a otisla sam po duks...ahahah :D
nema veze :D
mislim,nisam nasla nista sto valja pa resila sebe da castim :D
joj,sta mislis,el dobijamo vizu???

Ej,kako je prosao kontrolni iz mate...?
Ja cu psihologiju,jest' da je mnogo tesko za upisati,al...Ja kad odlucim :) :) :) ...
P.S.Kod nas su svi optimisti ,sto se vize tice,pa bi bilo cudno da ja nisam.Mislim da ce sve proci ok,tj,nadam se..Bice bre sve ok..E,i ja sam u pokisla,skrozzz...Pa sam se ponovo malo prehladila(tj grlo me boli),al prolazi..Sva sam ja nesto kilava,imunitet nikakav :( ,smrc...
P.P.S. ---- JEDVA CEKAM EKSKURZIJU ---- :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Jel te "doticna gospodjica" iz odeljenja i dalje nervira,da je bijem ja,a?Hehe
Pozzzzzzzzzzzzzzz

hmmmmmmm...pa ako mislimo na istu osobu... :D
onda je moj odgovor potvrdan...
:D
Kontrolni iz mate?pa ja sam kao uradila 3 od 4
a sad sta je tacno...pitanjeeeee :roll:
jeste,jbt,i ja sam ti rekla da upisujes provereno>>>>.:D:D:D:D:D:D:D:D
ja imam temperaturu vec 3 dana i to je sve....niti kasljem,niti sta...samo me temperetura drma i malaksla sam od toga...strasnoooo
aaaaa........znaci informisala sam se o svemu ...tako da ako te interesuje cenovnik Italije...mesta za shopping...ili za nesto slicno..javi :D
a bedka mi je...ispalih Igora sad za vikend :(
ali sta cu kad me drzi gvupa temperatura....
kako si ti?
imas neku ocenu?
kako se mi lepo ispricamo ovde :lol::lol::lol::lol::lol:
ali nema veze :D:D:D
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:D:D:D:D:D:D:D

Ahaaa,mislimo na istu osobu.Ovaj,pa rekla si mi i preko pp-a,jest' bilo davno,al ja ne zaboravljam :)
Pu,strebrko jedna,3 od 4...E,zivote,zivote..Ja nemam skoro pa nista od ocena,a ovo sto imam je beda.Tako da,necu pominjati :) :) :) ...Naravno da me zanima cenovnik,kupovina,SVE..To ces ti meni lepo preko pp-a..Sto si mi ispalila Igora?Nema veze sto si bolesna,NE SMES IGORA DA IZPALIS!!!!:):)Nema veze,ja cu ga utesiti..:) .Hehe
E,nadam se da ce te proci ta temp. ,to je najgore.Jos ako je ona 37,2...Uzas...:(
Ja,evo,do sad bila napolju,dosla na net,tj msn na 10 minuta,i videh da si mi odg. ...:) :)
Ej,chujemo se !!!!

ja i ti mikice ovde ko 988 :D:D:D
koliko ja znam..u IV-5 imas dva Stefana :D
eee...pa to za vizu...znam i ja da mi imamo sve...ali smo na razmatranju..bar sam ja tako razumela razrednu i sutra treba da nam se pecatira ako smo dobili...ako ne...:shock:
bas,bas jedva cekam :D
i poslala sam ti pp...ne znam jel si videla...
ljudi,pricajte nestooooooooooo
samo ans dve caskamo ovde :-D
sto opet nije tako lose :D:D:D:D
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Izvinte sto me nema par dana(tj,izvini Guarana,samo si ti tu) ,al obaveze,obaveze(yu,yu,sto sam poslovna :) )..Koliko ja znam,u 4/5 ima 3 Stefana-Ivanovic,Savin i Cefko...A na koga ti mislis pojma nemam..
Inace,@G. sada cu da ti odg. na pp,pa da ne kuckam mnogo ovde..Laku noc ;0

Back