XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvakinja:
Dragana Skrinik-istorija?Ona mi se cini ko da je defekt...
Naprotiv, celoj II godini(kojima predaje), najbolja profesorka!
Kod nje su vam chasovi extra, zezanje, smejanje(kada se upoznate bolje), zanimljive lekcije, ako volite istoriju, lagana ispitivanja (mislim, znash-znash, ne znash-ne znash, ali aj' probaj da znash. Ne znash, ipak? - Ne znas, 1... Ko je razumeo, shvatitje...)...
Uglavnom, jedna od najboljih... ;)

...THE DESANKA DINIC...hm...kako je opisati :roll: ...prema meni je bila stvarno ok(jos nisam sigurna zasto) i sto se toga tice-bila sam u manjini 8) ...elem,ne moze se reci da mnogo dobro objasnjava,ali moze da prodje..brzo diktira..u 98% slucajeva,na njenom casu je moguce cuti let vinske musice...nije bas idealna,ali nije ni ko zivana(aka strumfeta)...zapisujte sve sto vam deluje nepotrebno,jer ce to pitati ako hoces 5,ili ako joj se zameris...kad pita(a pre toga vas je upoznala) prvo idu il' 5,il' crne ovce-zavisi od njenog i od vaseg raspolozenja...no prezivecete...

...mikica-krajnje cudan covek,mozes da ga mrzis,mozes da ga volis,mozes da ga zalis,ali ravnodusan neces ostati...ako ga ne zezas i ne teras kontru po svaku cenu-bice ti ok...u prve 3 godine dooosta trazi i gleda sitnice...

...skundra-stvarno je super profesorka,ne trazi puno,nije tako strasno da se prvi javis...nas je zavolela vec 2. cas kad smo se skoro svi javili da ponovimo prethodnu lekciju(bili smo preplaseni pricama starijih generacija)...

...OLJA :mad: :evil: ...ne volim je,nit sam je ikad volela :twisted: ...bila mi je razredna 3 godine i ne zelim vise da je vidim...kao profesorka je shit-ne zna da objasnjava,neke voli da zaj**ava,ali nekad i progleda kroz prste-ne znas sta da ocekujes...cula sam da nece nikom biti razredna,pa verujem da nema potrebe da pisem o nasoj uzajamnoj ljubavi koja je svoj vrhunac dostigla kada mi je na kraju godine nesto sjeb**a,a zatim tvrdila da nije njena duznost da vodi racuna o svedocanstvima itditd...JOOOJ,NE VOLIM JE!...

...pitajte ko vas jos zanima..

Desa je bolid od zene kod nje se stvarno na casu ne cuje nista,nesmesh da zucnes,smaracica koj nema pojma da objashnjava....Nebojsha mi je lik,super je.Najdebilnija zena je definitivno profanka informatike,koja me je kaznila da josh jednu nedelju budem redar,a zena mi i nepredaje(predaje mi mikica,koji mi je gotivac jer je totalno onako...smesan)....Sad mi je vec mnogo bolje u odnosu na prvi dan kad sam bukvalno htela da placem sto sam upisala XIII...! ;)

...sutra me putevi vode na brdo,pa postoji sansa da vas posetim :) ...no ovaj put cu poneti oruzje,jer ne znam koga cu videti od profesora :twisted: ...

...bicenko-dobrica,cesto pusta dobru muziku(na prepoznavanju 3 pesme zaradih 3 bone :D )...jedni od najlepsih casova (uvek postoji neko kome je to dosadno,pa ometa-to se resava ili izbacivanjem sa casa ili spontano ako je u pitanju 1. cas u 1. smeni)...

...sofika,je l' vam perunicic predaje logiku?....

rakica:
hehe, nama je mira predavala prosle godine... kazu da je ok kao razredna... caki je lik samo takav, ali nekad da zadatke da zaplaces... nama je sad dosla matematicarka... nikad pazljivije nisam pratila nesto na casu, jer je apsolutno nista nisam cula, a sedim u drugoj klupi... ali, ona ide za mesec dana i dolazi neka nova prof, koja je isla u xiii...
Ona je ona bakica... Ne da je ne zgodna nego nemam reci! Jednom je pomislila da cu da kidnapujem neku njenu ucenicu! Horor!

jao bre!!!:
Jel zna mozda kakav je ovaj kreten iz matematike Djordje?Cini mi se da je DEBIL :cry: :cry: :cry: :cry:
Djordje Golubovic? Razredni III-9. Iz price znam da zna da resi skoro sve zadatke,a ako ih ne resi onda je resenje iz knjige pogresno ili zadatak nema resenje.Uvek sa sobom nosi ranac i predpostavlja se da je Vene u njoj (ne pisac nego knjiga).meni je predavao prosle godine,mislim jednom.Pola sata nista nisam mogla da vidim od njeg samog,nista nije objasnjavao i na kraju je shvatio da je pogrsio pa nam je rekao da zadatak resimo kod kuce za domaci.Eto...

Sweet_Jane:
Inace, ostali profani:
geos - Milorad Jesic
informatika - neka tamo...zena...valjda ima samo jedna...
likovno - Bicenko
??
Jesic?Hah...ludilo do bola.Gotivan je,ume da se zeza,ali nikako nemoj da se javljas da prva odgovaras.Bolje da cekas i da za svaki cas ponavljas.Ocenjuje sigurnost pri govoru (naravno lekcije),jedna moja drugarica je uvek sve znala a imala je 4 a ja 5.Pa sta reci.On ne daje kontrolne,sve je govornim putem... Ako pobegnes sa casa sigurno ce te pitati sledeci put.Ali ako imas neko opravdanje onda mozda i prodjes.Bolje bi ti bilo da na kraju svake lekcije znas tacno sta pita a sta ne (jer je nase odeljenje prosle godine zajebo nismo trebali 2 lekcije da ucimo a nije napomenuo).Sta god ti nije jasno sve ga pitaj bez ustrucavanja.Kada su casovi ponaljanja javljaj se sto vise,na kraju casa ce ti najverovatnije staviti tacku u dnevnik sto znaci da ce te pitati jos malo i imaces 5.Ako ti treba sta je najvaznije iz nekih lekcija,ja jos uvek sve pamtim (od silnog ponavljanja) pa ti mogu lako pomoci.I ne bi trebala da imas problem. :-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back