XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada sam ja bila prva godina u odeljenju je bilo 50-50,16 momaka i 16 devojaka.Posle prve godine otislo je 5 devojaka i jedan decko.Pri kraju druge godine dosla nam je nova ucenica.I sada na pocetku trece dobili smo jos jednu devojku.Dakle,kad se sve sracuna ima 13 devojaka i 15 decaka.Pa,nismo losi...

Fizika - Nebojsa Damjanovic (kod njega su izgleda imati 2 ako budem bila srecna (:roll:...)
Bios - Desanka Dinic..
Hemija - Olivera Jelenkovic(rekla nam je:"Meni uopste nije vazno iz koje ste skole i sta ste pre imali iz hemije, ali za svaki slucaj vi to meni napisite sa svojim imenom i prezimenom na listicu" :lol:...)
Muzicko - Skundra...

Sweet_Jane:
Fizika - Nebojsa Damjanovic (kod njega su izgleda imati 2 ako budem bila srecna (:roll:...)
Bios - Desanka Dinic..
Hemija - Olivera Jelenkovic(rekla nam je:"Meni uopste nije vazno iz koje ste skole i sta ste pre imali iz hemije, ali za svaki slucaj vi to meni napisite sa svojim imenom i prezimenom na listicu" :lol:...)
Muzicko - Skundra...
Ovo dvoje meni ne, ali zato Olja da... Ma Olja je... :lol: Ako mislish da uchish, napishi Milica Drakulić, 5... :lol:
Mada verujem i da si imala pet... Inache, bitje vam super kod nje, samo je potrebno malo da se pomuchis i da uchish...

A shto se tiche Shkunde, ona je standard. Samo je bitno da mislish i da malo uchish, i ne pokushavaj da je zajebesh i neshto tako, i probaj da se ''sprijateljish'' sa njom i da joj pokazhesh kako si ti dobro dete... :D
Inahce, nadam se da tje sve da ti prodje ok... :D
I javljaj koje josh profesore imash, hotju da vidim, pa da napravim poredjenje...

Sweet_Jane:
Bios - Desanka Dinic..
Muzicko - Skundra...
Nebojisa je likcina, ali kod njega je jako zajebano ocenjivanje, usmeni je tezak do bola a kontrolni do suza... Inace kontrolni su "kad se najmanje nadate", bolje bi vam bilo "da se stiskite" i da pisete brzo ko da snimate...
Kod Dese ste ****** jeza u ledja, ona je poznata po tome da predaje iz fakultetskih knjiga a da pita, pa samo boza zna gde ona sastavlja ta pitanja, to mi je rekao drug iz dvojke kojem ona predaje...
Hemija, pa Olja mi nije predavala,ali cetvrtaci kojima je bila razredna su mi rekli da ih je dozivotno upropastila za hemiju, i da malo valja akcente...
A Skundra je gotiva, sto kaze Ben, ne pokusavaj da je zajebes, ne javljaj se prva, ne pravi se pametna i drzi se gomile, nemoj da ti padne napamet da prepisujes na kontrolnom kod nje i uci kampanjsi ono sto vam kaze da ce da pita i bice sve ok.

Sweet_Jane:
Bios - Desanka Dinic..
Muzicko - Skundra...
Za Nebojsu sam cula svakakve glasine,sva sreca pa mi on ne predaje (odrekao se nas posto je imao veoma zabavne trenutke sa mojim drugovima).Za Desu sam cula da je opasna i da kod nje ako znas za najmanje 3 bez problema mozes da dobijes 2. Oliveru cu preskociti jer nikada nisam imala blizak kontakt sa njom.Iako mi je Shkundra predavala samo u drugoj godini,mislim da je zena carica,ima svoju viziju zivota,muzike i to niko ne moze da promeni.Slazem se da trebas sto manje da se javljas kod nje i da se utapas u sredinu,da te ne bi pamtila po izdajanju...

Sofika:
Nebojisa je likcina, ali kod njega je jako zajebano ocenjivanje, usmeni je tezak do bola a kontrolni do suza... Inace kontrolni su "kad se najmanje nadate", bolje bi vam bilo "da se stiskite" i da pisete brzo ko da snimate...
Kod Dese ste ****** jeza u ledja, ona je poznata po tome da predaje iz fakultetskih knjiga a da pita, pa samo boza zna gde ona sastavlja ta pitanja, to mi je rekao drug iz dvojke kojem ona predaje...
Hemija, pa Olja mi nije predavala,ali cetvrtaci kojima je bila razredna su mi rekli da ih je dozivotno upropastila za hemiju, i da malo valja akcente...
A Skundra je gotiva, sto kaze Ben, ne pokusavaj da je zajebes, ne javljaj se prva, ne pravi se pametna i drzi se gomile, nemoj da ti padne napamet da prepisujes na kontrolnom kod nje i uci kampanjsi ono sto vam kaze da ce da pita i bice sve ok.
Znaci sve bolji od boljih...:roll:... Primetili smo odmah za Oljine akcente :lol:.. Da li je istina da ce nas Skundra terati da pevamo?

Lamborghini:
Za Nebojsu sam cula svakakve glasine,sva sreca pa mi on ne predaje (odrekao se nas posto je imao veoma zabavne trenutke sa mojim drugovima).Za Desu sam cula da je opasna i da kod nje ako znas za najmanje 3 bez problema mozes da dobijes 2. Oliveru cu preskociti jer nikada nisam imala blizak kontakt sa njom.Iako mi je Shkundra predavala samo u drugoj godini,mislim da je zena carica,ima svoju viziju zivota,muzike i to niko ne moze da promeni.Slazem se da trebas sto manje da se javljas kod nje i da se utapas u sredinu,da te ne bi pamtila po izdajanju...
Znaci ugasila sam...

ljudi moji, kod nebojse je bitno da ucite redovno teoriju, jer nikad se ne zna koga ce da prozove za prvu ocenu... dovoljno je da kazem da su mi ocene na kontrolnima od prvog razreda 2- 2 2- 1+ (sama sam kriva, vezbala sam dan pred kontrolni, sto, uostalom i vecina nas radi)... desa mi ne predaje... kod olje je u prvoj godini malo zeznuto, ali uvek imate priliku da popravite ocenu... u drugoj godini je i lakse gradivo i popustljivija je (mada, mozda je to zato sto smo mi drustveni smer...) :) e,da, hvala bogu sto nemam vise hemiju, ne zbog olje, nego hemije, kao hemije... olja je skroz korektna, bar je prema meni takva ispala... skundra je skroz ok, samo, sto kazu, nemoj da pokusavas da je predjes, jer ce ona tebe duplo gore ...

rakica:
kod olje je u prvoj godini malo zeznuto, ali uvek imate priliku da popravite ocenu... u drugoj godini je i lakse gradivo i popustljivija je (mada, mozda je to zato sto smo mi drustveni smer...) :) e,da, hvala bogu sto nemam vise hemiju, ne zbog olje, nego hemije, kao hemije... olja je skroz korektna, bar je prema meni takva ispala... skundra je skroz ok, samo, sto kazu, nemoj da pokusavas da je predjes, jer ce ona tebe duplo gore ...
Ne mogu se vishe slozhiti! Applause!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back