junit 8
Zainteresovan član
- Poruka
- 352
broken brain, lep avatar... da li si ga sam napravio? nekako je umobolan u punom smislu te rechi.
da li si ti prvachic ili od drugde? :|
da li si ti prvachic ili od drugde? :|
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naprotiv, celoj II godini(kojima predaje), najbolja profesorka!Prvakinja:Dragana Skrinik-istorija?Ona mi se cini ko da je defekt...

Nikad chuo... Meni je neki fosil Mirko... A chini mi se da je ok...jao bre!!!:Jel zna mozda kakav je ovaj kreten iz matematike Djordje?Cini mi se da je DEBIL![]()
![]()
![]()
![]()
Lannister Lion:Djole?Jel` ti to predaje Djordje Golubovic?
A,pa to mi razredni...
Ovo je bio dobar 'break through'...
Ahhh
...ne volim je,nit sam je ikad volela Informatika - Mara(plava kosa, prelepo obuchena, uvek lepo i doterano izgleda, retko se smeje). Aleksandra - crna kosa, nemam blage kakva je, mada... Not fancy...Sweet_Jane:Inace, ostali profani:
geos - Milorad Jesic
informatika - neka tamo...zena...valjda ima samo jedna...
likovno - Bicenko
??
Mozhesh da imash 4, samo shto to zlatna ribica koja ispunjava zhelje popravi na pet...Lannister Lion:Bicenko je liq,a i kod njega ne mozes da nemas 5...
OK, onda Mara... zar ti nisi u skoli??Ben_Adam:Informatika - Mara(plava kosa, prelepo obuchena, uvek lepo i doterano izgleda, retko se smeje). Aleksandra - crna kosa, nemam blage kakva je, mada... Not fancy...
Jesic deluje opasno...mislim ko Desa... Bicenko moj covekLannister Lion:A,Jesic je skroz ok,bice ti zanimljivo na casovima kod njega...
Bicenko je liq,a i kod njega ne mozes da nemas 5...
...
...no ovaj put cu poneti oruzje,jer ne znam koga cu videti od profesora Ona je ona bakica... Ne da je ne zgodna nego nemam reci! Jednom je pomislila da cu da kidnapujem neku njenu ucenicu! Horor!rakica:hehe, nama je mira predavala prosle godine... kazu da je ok kao razredna... caki je lik samo takav, ali nekad da zadatke da zaplaces... nama je sad dosla matematicarka... nikad pazljivije nisam pratila nesto na casu, jer je apsolutno nista nisam cula, a sedim u drugoj klupi... ali, ona ide za mesec dana i dolazi neka nova prof, koja je isla u xiii...
Mozda ih ja znam iz vidjenja,posto sam i ja isla u ficu.Bili smo 100% ista smena,doduse ja sam samo osmi zavrsila u fici...Sweet_Jane:E...s njim nisam progovorila ni 5 recenica...prica samo sa mihajlom i ivanom(oboje su isto iz fice)...
Djordje Golubovic? Razredni III-9. Iz price znam da zna da resi skoro sve zadatke,a ako ih ne resi onda je resenje iz knjige pogresno ili zadatak nema resenje.Uvek sa sobom nosi ranac i predpostavlja se da je Vene u njoj (ne pisac nego knjiga).meni je predavao prosle godine,mislim jednom.Pola sata nista nisam mogla da vidim od njeg samog,nista nije objasnjavao i na kraju je shvatio da je pogrsio pa nam je rekao da zadatak resimo kod kuce za domaci.Eto...jao bre!!!:Jel zna mozda kakav je ovaj kreten iz matematike Djordje?Cini mi se da je DEBIL![]()
![]()
![]()
![]()
Jesic?Hah...ludilo do bola.Gotivan je,ume da se zeza,ali nikako nemoj da se javljas da prva odgovaras.Bolje da cekas i da za svaki cas ponavljas.Ocenjuje sigurnost pri govoru (naravno lekcije),jedna moja drugarica je uvek sve znala a imala je 4 a ja 5.Pa sta reci.On ne daje kontrolne,sve je govornim putem... Ako pobegnes sa casa sigurno ce te pitati sledeci put.Ali ako imas neko opravdanje onda mozda i prodjes.Bolje bi ti bilo da na kraju svake lekcije znas tacno sta pita a sta ne (jer je nase odeljenje prosle godine zajebo nismo trebali 2 lekcije da ucimo a nije napomenuo).Sta god ti nije jasno sve ga pitaj bez ustrucavanja.Kada su casovi ponaljanja javljaj se sto vise,na kraju casa ce ti najverovatnije staviti tacku u dnevnik sto znaci da ce te pitati jos malo i imaces 5.Ako ti treba sta je najvaznije iz nekih lekcija,ja jos uvek sve pamtim (od silnog ponavljanja) pa ti mogu lako pomoci.I ne bi trebala da imas problem. :-DSweet_Jane:Inace, ostali profani:
geos - Milorad Jesic
informatika - neka tamo...zena...valjda ima samo jedna...
likovno - Bicenko
??
Ma frajer iz yuga u koznoj jashi i tamnim cvikama!Sweet_Jane:Jesic deluje opasno...mislim ko Desa... Bicenko moj covek...