XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hehe, nama je mira predavala prosle godine... kazu da je ok kao razredna... caki je lik samo takav, ali nekad da zadatke da zaplaces... nama je sad dosla matematicarka... nikad pazljivije nisam pratila nesto na casu, jer je apsolutno nista nisam cula, a sedim u drugoj klupi... ali, ona ide za mesec dana i dolazi neka nova prof, koja je isla u xiii...

Meni matish predaje neka bakica,valjda Mirjana se zove,i ide za mesec dana,verovatno je to ta ista, pa dolazi nova...Nista je nisam ukapirala i jedva da sam je nesto cula.... :roll:
Cula sam da neki gay predaje informatiku,a najgora do sada mi je iz Biosa Desanka Dinic...

jeste, ta je matematicarka... za novu profesorku je caslav rekao da je skroz ok... infos predaju po 2 profesora, posto imamo 2 kabineta... bice da ti mikica predaje, jer je jedino musko... i meni predaje sad, posto imamo teoriju, a vezbe nam drze i on i nasa stara profesorka...ako budes kod mikice, pocni da ucis od prvog casa...

Prvakinja:
E jer znate kakva je ona bakica i z matisha valjda se Mirjana zove?Cula sam da je Chaslav najgotivniji lik...A kakva je zamenica dishe Mira Zivovic,sto predaje geos,ona mi je razredna?
Zamenica je zena zmaj, majke mi, ako te zgotivi, mozes lom po skoli da pravis, ne dolazis na pola casova i radis sta hoces, ali ako joj se zameris, tesko tebi. Budi pristojna, pokazi postovanje, slusaj je sta ti prica, svaka joj je zlatna, zna da se bori za ono sto zeli i dobra je da se zalozi za tebe, ucinice ti, samo budi korektna prema njoj i bice i ona prema tebi. Mene toliko voli da se prozvala mojom drugom mamom, lol, posto sam joj ja ponudila da se uda za mog tatu... Ne stvarno je divna.
Ja konkretno, nisam bila odusevljena Caslavom, on mi je ubio ljubav prema matematici, i jako mi je zao zbog toga.
A Mirjana Bukumirovic tj bakica, je dobra, kontrolne daje iz sveske, zadatke koje ste radili na casu, ona je slatka, radi brzinom, jedan cas, jedan zadatak, i na kraju ga ne uradi i za to naravno okrivi Venea, posto lik nije dobro postavio zadatak :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back