Prvakinja:
E jer znate kakva je ona bakica i z matisha valjda se Mirjana zove?Cula sam da je Chaslav najgotivniji lik...A kakva je zamenica dishe Mira Zivovic,sto predaje geos,ona mi je razredna?
Zamenica je zena zmaj, majke mi, ako te zgotivi, mozes lom po skoli da pravis, ne dolazis na pola casova i radis sta hoces, ali ako joj se zameris, tesko tebi. Budi pristojna, pokazi postovanje, slusaj je sta ti prica, svaka joj je zlatna, zna da se bori za ono sto zeli i dobra je da se zalozi za tebe, ucinice ti, samo budi korektna prema njoj i bice i ona prema tebi. Mene toliko voli da se prozvala mojom drugom mamom, lol, posto sam joj ja ponudila da se uda za mog tatu... Ne stvarno je divna.
Ja konkretno, nisam bila odusevljena Caslavom, on mi je ubio ljubav prema matematici, i jako mi je zao zbog toga.
A Mirjana Bukumirovic tj bakica, je dobra, kontrolne daje iz sveske, zadatke koje ste radili na casu, ona je slatka, radi brzinom, jedan cas, jedan zadatak, i na kraju ga ne uradi i za to naravno okrivi Venea, posto lik nije dobro postavio zadatak