Sofika
Ističe se
- Poruka
- 2.733
Obavezno!Lamborghini:Aha,kako se ne bih secala...Idemo obavezno opet na sladoled tamo, kad se vratimo sa nasih odmora pred pocetak nove skolske...Vazi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obavezno!Lamborghini:Aha,kako se ne bih secala...Idemo obavezno opet na sladoled tamo, kad se vratimo sa nasih odmora pred pocetak nove skolske...Vazi?
A ti si Milica Drakulic?!Sweet_Jane:Maaaaaajku mu
Upisala sam XIII

Drustveni smer....
Stoga cuvajte me se od septembra
39a sam na listi

Hum... To nisam znao... Mi smo bili jedno nedelju dana bez knjiga...Lamborghini:A ti si Milica Drakulic?!
E,pa,drago mi je...Bicemo u istoj smeni.
Inace cisto radi obavestenja nasi dragi profesori umeju da okace spisak knjiga pre 1.septembra i da zahtevaju da imate sve knjige cim pocnu casovi odnosno prvog radnog dana.Doduse nemoguce je imati knjige vec prvog dana posto se ne zna raspored al sto pre ih nabavite bolje po vas....
To je tako u prvoj godini,i mi smo (u prvoj godini) posle nedelju dana nabavili knjige,al kada sam dosla pre pocetka druge da vidim smenu (koja je uvek ista I i III pre podne,II i IV popodne,to sam tek kasnije shvatila) videla sam spisak knjiga za sve razrede.Ali posto skoro svaki profesor trazi drugacije najbolje bi bilo da znate ko vam sta predaje u sledecoj godini...Ben_Adam:Hum... To nisam znao... Mi smo bili jedno nedelju dana bez knjiga...
U pravu si... Mada tju ja da pokupujem knjige za profesore za koje znam da tje da mi predaju, a za nove koje ne znam - chekam...Lamborghini:To je tako u prvoj godini,i mi smo (u prvoj godini) posle nedelju dana nabavili knjige,al kada sam dosla pre pocetka druge da vidim smenu (koja je uvek ista I i III pre podne,II i IV popodne,to sam tek kasnije shvatila) videla sam spisak knjiga za sve razrede.Ali posto skoro svaki profesor trazi drugacije najbolje bi bilo da znate ko vam sta predaje u sledecoj godini...
Blah, ne poDsetjaj me!!!Sofika:Da, to je bilo zajebano... Kod nas je Shameon tražio knjigu i svesku već prvi čas, a spiskove knjiga su pokačili po vrtaima... A joj, sad ide najsmorniji deo, kupovina knjižurina...
Ta samLamborghini:A ti si Milica Drakulic?!
E,pa,drago mi je...Bicemo u istoj smeni.
Inace cisto radi obavestenja nasi dragi profesori umeju da okace spisak knjiga pre 1.septembra i da zahtevaju da imate sve knjige cim pocnu casovi odnosno prvog radnog dana.Doduse nemoguce je imati knjige vec prvog dana posto se ne zna raspored al sto pre ih nabavite bolje po vas....
 ...otisla si na sajt, ili...?:?
...otisla si na sajt, ili...?:? .... Hmmm... kupovina knjiga....mrzim meee...
.... Hmmm... kupovina knjiga....mrzim meee... 

Ove godine idemo zajedno! Makar se nećemo smoriti u redu do smrti... :wink:Ben_Adam:Blah, ne poDsetjaj me!!!
Amin tome!!!Sofika:Ove godine idemo zajedno! Makar se nećemo smoriti u redu do smrti... :wink:
poslednji put kada sam ovo cuo...zbog te osobe sam morao da platim 20000i dokazite da ste covek!
...ovo nije tacno....nije dobio nikakvo ovlascenje...On se ne preprire nego govori u ime celog foruma.
Bogu "fala" pa ti imas...Nemash ti blage shta je zhivot.
...zasto si toliko siguran u tu neistinu??? o_OPa ja sam jedini koga ne mrzi da ti kontrira.

To ti kazem...Ben_Adam:Amin tome!!!
Uh... Bio sam bolestan par dana, bilo mi je dosadno...Sofika:To ti kazem...