- Poruka
- 5.862
Pa dobro raspust je...
Ben zashto ne mogu da se uclanim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sajt radi ali si ti ukucao pogresnu adresu.Naime adresa glasi: www.trinaestabggim.edu.yu bez slova n kod skracenice za gimnaziju,sto je doduse ne pravilno al to ti je nasa ''elita''!Lannister Lion:Sto je prazno ovde...nekada smo ispisivali po nekoliko stranica na dan...
E,ljudi,jeste mozda videli onu reklamicu za sajt trinaeste ispred XIIIe? www.trinaestabggimn.edu.yu. nesto tako... Al` ne radi sajt... :-?
Mozda ti Ben ne dozvoljava...AnaBg:):Pa dobro raspust je...
Salim se...Au,tacno...joj meni i pise gim,ali sam automatski kucao gimn...Nvm...Lamborghini:Sajt radi ali si ti ukucao pogresnu adresu.Naime adresa glasi: www.trinaestabggim.edu.yu bez slova n kod skracenice za gimnaziju,sto je doduse ne pravilno al to ti je nasa ''elita''!
Probash google ako ne ide...Lannister Lion:Au,tacno...joj meni i pise gim,ali sam automatski kucao gimn...Nvm...
Hvala na ispravci...

Pa da...ono kada si nas video u Meku,to je npr. bilo okupljanje... 4umashi i dalje postoje samo u izmenjenom sastavu...Ben_Adam:Josh uvek imate okupljanja?! A yoy!

Nemam vremena Lave... Zauzet sam skoro sve vreme...Lannister Lion:Pa da...ono kada si nas video u Meku,to je npr. bilo okupljanje... 4umashi i dalje postoje samo u izmenjenom sastavu...
Btw. sto ti ne dodjes na poneko okupljanje?![]()
Ahaha, to se i meni deshavalo!!! AahAnaBg:):Kako se sad zeznem svaki put,kad ocu da poslajem psot,posto je na Benovom sajtu poslaji,gde je ovde napredno,pa se zeznem