- Poruka
 - 5.862

Oke,onda ne komentarisi ubuduce kad akzem da ga volim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prepiranja s Anom....Ben_Adam:
Been there, done that.Dobro pitacu vas...Joj nek mi Bog oprosti,al da Bog da patite zbog ljubavi 10X gore nego ja,da nekog volite vise od sebe i zivota,da ga volite kolko disete, a da druge bole ***** za vas...
Josh da si skapirala shta devojka reche...AnaBg:):On se ne preprire nego govori u ime celog foruma.

I josh jedno u nizu tvojih nezrelih razmishljanja, ali ne bih da te ubedjujem i da se smaram, dan mi je perfektan...AnaBg:):Ako je pomaganje ljudima tako sto ces ih recima ubiti u pojam veruj mi da nije...Ja kada sam trazila pomoc drugarica,one su mi uzele broj od Marka,i ugovarale da se kresnu sa njim,tako da to govori o covecnostu drugih ljudi,ne o meni...Opet,ne znas me dovolj da da sudis...
To da li ja znam sta je zivot,je diskutabilno,i o tome ne mzoemo ni ti ni ja da pricamo,jer imamo tek 16 godina,i zivot je pred nama,a ne iza nas...Samo sto je tesko ziviti sa cinjenocom,kojom ja zivim,a to je da ne treba nikome verovati,pogotovu ne muskarcima
Mentalna 'puknutost' se ne da pravdati 'emotivnom'.AnaBg:):a mozda i taj sto sam emotivna pukla,i samo palcem vec dva mesaca...
Ne osudjujem...Spiritus:...wtf?!...devojko,ne znam sta da ti kazem...
...da li iko zna sta se desilo sa forumom 13.bgdg?...nije me bilo neko vreme na netu,pa ne znam da li je slavica nesto najavila...ako se ne obnovi taj forum,mozda cete me vidjati malko cesce...ipak,ja sam ta koja ne moze bez trinaeste,ta koja je poslednji dan najduze ostala u skoli,ta koja je i posle mature bila u skoli i ta koja i u toku raspusta dolazi do skole :shock: ...aaaaaaaaaaaaaaa..

ops: ...nadam se da ces me razumeti jednog dana 

Hm... Kao sinotj u Desperate Housewives...Sweet_Jane:A da probas da izbrises sliku?!
Jos samo da cujem da si napravila mali hram u svojoj sobi, sa svim fotografijama i njegovim stvarima
Ana......tako nikad neces preboleti decka....