XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro pitacu vas...Joj nek mi Bog oprosti,al da Bog da patite zbog ljubavi 10X gore nego ja,da nekog volite vise od sebe i zivota,da ga volite kolko disete, a da druge bole ***** za vas...

Znaci uopste ne trazim ni da me zalite,ni da se zanimate oko mojih osecanja,ali ih bar postujtete,i dokazite da ste covek!

Dobro pitacu vas...Joj nek mi Bog oprosti,al da Bog da patite zbog ljubavi 10X gore nego ja,da nekog volite vise od sebe i zivota,da ga volite kolko disete, a da druge bole ***** za vas...
Been there, done that.
Ali sam imao prijatelje uz sebe i proshao kroz to tih 10 puta bolje, kojima ti nama zhelish nesretju. Dokazujesh koliki si nechovek, i koliko si tupa.
Nemash ti blage shta je zhivot. To je sve shto bih ti rekao, uz zhelje da sazresh pre nego shto budesh zagazila josh dublje u to nishtavilo.

Ako je pomaganje ljudima tako sto ces ih recima ubiti u pojam veruj mi da nije...Ja kada sam trazila pomoc drugarica,one su mi uzele broj od Marka,i ugovarale da se kresnu sa njim,tako da to govori o covecnostu drugih ljudi,ne o meni...Opet,ne znas me dovolj da da sudis...

To da li ja znam sta je zivot,je diskutabilno,i o tome ne mzoemo ni ti ni ja da pricamo,jer imamo tek 16 godina,i zivot je pred nama,a ne iza nas...Samo sto je tesko ziviti sa cinjenocom,kojom ja zivim,a to je da ne treba nikome verovati,pogotovu ne muskarcima

Na pet minuta se ljubav nedaje
sve sto je vrijedno treba da traje
ja sam ziv to imaj u vidu
nisam Ikona na tvome zidu

Ja kada volim, volim do daske
da ljubav glumim to nema sanse
a ti se izgleda neznosti bojis
kao kip predamnom stojis

Ref.
Ponoc i podne, istok i zapad
suprotne strane spremne za napad
to vise vjeruj ne moze tako
nemoj da cekas vrijeme je zlato

Ko krst i amin hvala i molim
moramo biti jer ja te volim
nezno me zagrli i poljubac daj mi
kad ljubav uzmes ljubav i vrati

Ne skreci pogled ja tebi pricam
ne zelim samu tebe da vidjam
suzama samo ti tugu pojis
bolje za srecu sada se boris

Ja kada volim, volim do daske
da ljubav glumim to nema sanse
a ti se izgleda neznosti bojis
kao kip predamnom stojis

AnaBg:):
Ako je pomaganje ljudima tako sto ces ih recima ubiti u pojam veruj mi da nije...Ja kada sam trazila pomoc drugarica,one su mi uzele broj od Marka,i ugovarale da se kresnu sa njim,tako da to govori o covecnostu drugih ljudi,ne o meni...Opet,ne znas me dovolj da da sudis...

To da li ja znam sta je zivot,je diskutabilno,i o tome ne mzoemo ni ti ni ja da pricamo,jer imamo tek 16 godina,i zivot je pred nama,a ne iza nas...Samo sto je tesko ziviti sa cinjenocom,kojom ja zivim,a to je da ne treba nikome verovati,pogotovu ne muskarcima
I josh jedno u nizu tvojih nezrelih razmishljanja, ali ne bih da te ubedjujem i da se smaram, dan mi je perfektan...

...wtf?!...devojko,ne znam sta da ti kazem...

...da li iko zna sta se desilo sa forumom 13.bgdg?...nije me bilo neko vreme na netu,pa ne znam da li je slavica nesto najavila...ako se ne obnovi taj forum,mozda cete me vidjati malko cesce :roll: ...ipak,ja sam ta koja ne moze bez trinaeste,ta koja je poslednji dan najduze ostala u skoli,ta koja je i posle mature bila u skoli i ta koja i u toku raspusta dolazi do skole :shock: ...aaaaaaaaaaaaaaa..

Spiritus:
...wtf?!...devojko,ne znam sta da ti kazem...

...da li iko zna sta se desilo sa forumom 13.bgdg?...nije me bilo neko vreme na netu,pa ne znam da li je slavica nesto najavila...ako se ne obnovi taj forum,mozda cete me vidjati malko cesce :roll: ...ipak,ja sam ta koja ne moze bez trinaeste,ta koja je poslednji dan najduze ostala u skoli,ta koja je i posle mature bila u skoli i ta koja i u toku raspusta dolazi do skole :shock: ...aaaaaaaaaaaaaaa..
Ne osudjujem... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back