XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sweet_Jane:
Maaaaaajku mu :mrgreen:
Upisala sam XIII :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Drustveni smer....
Stoga cuvajte me se od septembra :mrgreen:
39a sam na listi :mrgreen:
A ti si Milica Drakulic?!
E,pa,drago mi je...Bicemo u istoj smeni.
Inace cisto radi obavestenja nasi dragi profesori umeju da okace spisak knjiga pre 1.septembra i da zahtevaju da imate sve knjige cim pocnu casovi odnosno prvog radnog dana.Doduse nemoguce je imati knjige vec prvog dana posto se ne zna raspored al sto pre ih nabavite bolje po vas.... :D

Lamborghini:
Inace cisto radi obavestenja nasi dragi profesori umeju da okace spisak knjiga pre 1.septembra i da zahtevaju da imate sve knjige cim pocnu casovi odnosno prvog radnog dana.Doduse nemoguce je imati knjige vec prvog dana posto se ne zna raspored al sto pre ih nabavite bolje po vas.... :D
Hum... To nisam znao... Mi smo bili jedno nedelju dana bez knjiga...

Ben_Adam:
Hum... To nisam znao... Mi smo bili jedno nedelju dana bez knjiga...
To je tako u prvoj godini,i mi smo (u prvoj godini) posle nedelju dana nabavili knjige,al kada sam dosla pre pocetka druge da vidim smenu (koja je uvek ista I i III pre podne,II i IV popodne,to sam tek kasnije shvatila) videla sam spisak knjiga za sve razrede.Ali posto skoro svaki profesor trazi drugacije najbolje bi bilo da znate ko vam sta predaje u sledecoj godini...

Lamborghini:
To je tako u prvoj godini,i mi smo (u prvoj godini) posle nedelju dana nabavili knjige,al kada sam dosla pre pocetka druge da vidim smenu (koja je uvek ista I i III pre podne,II i IV popodne,to sam tek kasnije shvatila) videla sam spisak knjiga za sve razrede.Ali posto skoro svaki profesor trazi drugacije najbolje bi bilo da znate ko vam sta predaje u sledecoj godini...
U pravu si... Mada tju ja da pokupujem knjige za profesore za koje znam da tje da mi predaju, a za nove koje ne znam - chekam...

Lamborghini:
Ta sam :)...otisla si na sajt, ili...?:?
I meni je drago :D.... Hmmm... kupovina knjiga....mrzim meee...

i dokazite da ste covek!
poslednji put kada sam ovo cuo...zbog te osobe sam morao da platim 20000
On se ne preprire nego govori u ime celog foruma.
...ovo nije tacno....nije dobio nikakvo ovlascenje...
Nemash ti blage shta je zhivot.
Bogu "fala" pa ti imas...
Pa ja sam jedini koga ne mrzi da ti kontrira.
...zasto si toliko siguran u tu neistinu??? o_O

ps. ako ovako nastavitedalje da spamujete i smarate, necu vise dolaziti....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back