XENON SVETLA i sve o njima

• Začetnik teme Začetnik teme RogiS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Veoma sam zainteresovan :)
Reci nam iz iskustva, koliko je neophodno dugo xenon svetlo tj. bi-xenon (za H4) . Da li je xenon kratko + halogena dugo (ona mala plava sijalicica, ako sam dobro ukapirao) slabije kada ukljucis duga svetla od da kazem fabrickih svetala tj. obicne H4 halogenke sa dva vlakna.?

Hvala unapred...

Veoma sam zainteresovan :)
Reci nam iz iskustva, koliko je neophodno dugo xenon svetlo tj. bi-xenon (za H4) . Da li je xenon kratko + halogena dugo (ona mala plava sijalicica, ako sam dobro ukapirao) slabije kada ukljucis duga svetla od da kazem fabrickih svetala tj. obicne H4 halogenke sa dva vlakna.?

Hvala unapred...

To je sve stvar tvojih potreba.Znaci ako si non-stop u gradu gde su osvetljene ulice nemas potrebe za bi-xenonom.Ako putujes stalno na nepoznate terene gde su putevi ne osvetljeni onda bi-xenon.Ovo sto sam ja naveo ne mora da bude razlog,znaci sve zavisi od tebe!

Sto se tice halogene sijalice za dugo svetlo,sija kao i ranije na obicnoj sijalici(da ta mala pored xenona je za dugo svetlo)

Pa moze da se namesti ako nadjes komplet far za tvoj auto...Xenon sistem se sastoji od fara(sa socivom) automatskog nivelatora visine bacanja snopa(da ne smeta drugima;)) i sistema za pranje farova pod visokim pritiskom.Zato doplata za xenon kod kupovine kosta 1500 i vise eur.
I pored svega ostaje problem koji kompjuter ce da ti podesava farove???

Tako da ako imas auto koji nema predvidjene fabricke xenone, slaba vajda:(

Moj auto je Peugeot 406 i ja bih npr.ugradio xenon svetla i koliko bi to koštalo?Farovi nisu bistri tj. providni načisto već nešto malo zatamnjeni i to fabrički.Vredi li ugrađivati xenone i da li se mora menjati far?

Sve ostaje kako jeste samo se izvade halogene sijalice,ubace xenon sijalice i postave balasti. Na oboreno svetlo 180 eura sa ugradnjom i garancijom

Juce sam bio kod Rogija i ugradio sam 8000K.Utisak osvetljenja je neverovatno bolji i jaci od halogenih koje sam imao (Philips Premium 30%, imao sam i Osram Cool Blue pre toga) i halogena sijalica u poredjenju sa Xenonom je kao sveca.Sto je najbolje od svega niko mi nije blicao iz suprotnog smera, sto znaci da vozacima ne smetaju moji farovi.Moja preporuka za ovaj sistem, pogotovo za onoga ko dosta putuje nocu, pozdrav ;)

Juce sam bio kod Rogija i ugradio sam 8000K.Utisak osvetljenja je neverovatno bolji i jaci od halogenih koje sam imao (Philips Premium 30%, imao sam i Osram Cool Blue pre toga) i halogena sijalica u poredjenju sa Xenonom je kao sveca.Sto je najbolje od svega niko mi nije blicao iz suprotnog smera, sto znaci da vozacima ne smetaju moji farovi.Moja preporuka za ovaj sistem, pogotovo za onoga ko dosta putuje nocu, pozdrav ;)

Evo Rovera. Na putu crni "ubica" sa xenonima :D

Obavestenje.

Sklopio sam posao sa firmom "Trion" iz Beograda koja uvozi i ugradjuje xenon sisteme marke "Well Done" i "KLight" tako da ko voli nek izvoli. Cene iste kao i u "Trionu" i ko je iz mog kraja a zeli ove uredjaje moze se obratiti meni.

Znaci u ponudi imam HD basic,Well Done i KLight xenon sisteme za naknadnu ugradnju.Na sve uredjaje garancija.

Back