- Poruka
- 47
GLUPACHO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
YTI TO MENI JOHNNU_ROVERU KAZES![]()
ovo je stranica za one koje vole kecere!ako ti se ne svidja, ne moj da ides na ovu stranicu!Keceri su za uzrast do max 15 god. I taj ko ih gleda sa 15 trebao bi da se zapita: da li je samnom sve ok. >?<
treniras aikido?I ja sam,ali zbog povrede ne mogu vise.Koliko dugo treniras?Ka mladjan momak dok jos nisam trenirao,bio sam ih gledao,to jest neko vreme,...mislim ceo sou se bazira na tome da postoje oni "pravicni i dobri" i "negativni" likovi i onda se oni bore,...neki pobedjuju ,..i sve tako da bi na kraju oni dobri iz teze situacije pobedili kao Roki kada pretrpi 14 rundi dobijanja batina da bi onda pobedio u 15 boreci se kao da je tek usao u ring...mislim ista prica a ameri se loze... kasnije mi to dosadilo i primetio sam nedostatke,ista prica kao kada sam prvi put gledao gorstaka...pomislio sam :"kad bih ja znao tako sa macem ko oni" onda posle dve godine ucenja aikidoa vidim ponovo isti film,...ja do tada nisam jos drzao boken u rukama ,samo sam par puta ostao da gledam starije kako rade sa njim,ali ono sto sam naucio je bilo dovoljno da skapiram da glumci nisu imali pojma o radu sa macevima...
isto je i sa Rambom kada ima borbu sa dve palice....zapravo nije ni koristio palice,... to jest par puta kao zamanuli....meni ranije bio utisak:"uuuuu rokaju se palicama,kako kul...." a sada vidim da ih nisu ni najosnovnije naucili...al dobro to je film,treba da ga snime za par meseci i to ide dalje... a ucenje baratanja palica traje...pa traje duze od snimanja tog filma a on ima samo jednu scenu...pa razumes.
al bitan je duh,duh koji nas vodi da trazimo da ucimo da saznamo..,.. a nema lepseg osecaja kada pocnes da izvodis kombinacije i fore kao sa filma il jos i bolje... tad se osetis vrlo kul i srecan sto si ziv...pa jos kada naucis nekog novo da to isto uradi...tad si i koristan
pa eto...toliko za sad![]()
svaka castRendi Orton je pedercina bez premca!!!!
AL' SI NAIVAN KRETENCINO A I BAS TE SE BOJIMops:A I TAKO SI KULTURAN NEMA NORMALNIH RECI K'O DA SI NEKI BOGATAS PPPPPEEEEEDDEEEERRRRUUU