WTA

I inace,posto vidim da hoces da se svadjas,ja sam mnogo ranije vec govorio da su sestre Vilijam odlicne igracice,samo sto to izgleda nema ko da cita.Njihov problem je sto hoce da igraju samo Grend Slemove i nista vise.Neverovatno je da sestre odigraju 5 turnira i svuda ispadnu u prva dva kola,onda hop,Grend Slem,na kaldionicama se kotiraju kao favoriti,a onda hop,uzmu koji hoce,kad hoce.I naravno,kako onda mozemo da pricamo o ostatku zenskog harema da su dobre?

Pa sad i nisam siguran da mogu da uzmu koji hoce i kad hoce... Sigurno je da Venus najbolje igra na Wimbledon-u, ali prosle nedelje sta bi ono???? Kreule sestre da skupe jos koji poen, Venus za zavrsni masters a Serena videla da joj JJ dise za vratom, ispala odma u drugom kolu iako je dobila prvi set 6-0.... Venus takodje krenula dobro ali je JJ rutinski dobila...

I naravno sve cestitke i Jeleni za Hat-Trick... :)

Poslednja izmena:
Kad dodju Grend Slemovi,u koliko god ocajnoj formi bile,sestre su favoriti na kladionicama,i na ravno,to potvrde na terenu.Kako?Ostale turnire ili ne fermaju ni malo ili stvarno igraju bezveze.Ali GS....BUM!

Inace,i ja da se pridruzim pohvalama za JJinu trecu uzastopnu titulu,to se ne vidja cesto ni od koga.Lepo,samo jos da odrzi kontinuitet,i eto.

sestre ocigledno posebno zele i tempiraju formu za GS-ove... podredjuju im vishe od ostalih teniserki. sto naravno ne umanjuje njihove rezultate (ali utice na poziciju na wta listi)- malo ko bi i da SVE podredi samo GSu uspevao i da ga uzme...

sestre Vilijam odlicne igracice,samo sto to izgleda nema ko da cita.Njihov problem je sto hoce da igraju samo Grend Slemove i nista vise.Neverovatno je da sestre odigraju 5 turnira i svuda ispadnu u prva dva kola,onda hop,Grend Slem,na kaldionicama se kotiraju kao favoriti,a onda hop,uzmu koji hoce,kad hoce.I naravno,kako onda mozemo da pricamo o ostatku zenskog harema da su dobre?

Nemojmo sada preterivati.

Jelena igra tenis zivota...Sto jes' jes' :D

A za Anu Ivanovic..Posle Vimbldona mi je bilo jasno da nema nista od nje,ali nisam mislio da ce ostatak sezone posluziti za trening drugim igracicama.U svakom slucaju,Srbija posle Monike Seles ponovo dobija svetskog NO 1 na kraju sezone :D

Jelena igra tenis zivota...Sto jes' jes' :D

A za Anu Ivanovic..Posle Vimbldona mi je bilo jasno da nema nista od nje,ali nisam mislio da ce ostatak sezone posluziti za trening drugim igracicama.U svakom slucaju,Srbija posle Monike Seles ponovo dobija svetskog NO 1 na kraju sezone :D

:eek::eek::eek::eek::eek:
ja ovo sigurno sanjam...........
p.s. sta reci za jecku nego da je najbolja......

bravo Jelena!!!svaka joj cast devojka stvarno igra tenis svog zivota,kako melje svoje protivnice redom neverovatno,mnogo je napredovala u igri,pogotovo servis,tri nedelje tri titule zaredom!!!

NEKA PATI KOME SMETA SRBIJA IMA NAJBOLJU TENISERKU SVETA!!!

mislim da je ovom titulom u Moskvi obezbedila da bude broj 1 na kraju godine sto je najbitnije,ucice medju velikane tenisa koji su bili prvi na kraju godine,jos od Monike Seles nismo imali nasu teniserku koja je godinu zavrsila na prvom mestu na kraju godine,jos samo da se vrati Ana u staru formu pa da imamo totalnu dominaciju SRPSKOG tenisa,da se njih dve smenjuju na prvom mestu,da zauzmu mesta koja ima svakako pripadaju...

Poslednja izmena:
Pred US Open razlika između prvoplasirane i sedmoplasirane na wta listi bila je manja od 600 poena. Sada je razlika između prvoplasirane i drugoplasirane 773 poena :D Nice...

U sustini,do kraja sezone bi JJ trebalo samo da odigra dva turnira kako treba(bar cetvrtfinala) i da ostavi daleko sve ostale i na pocetku sledece sezone.Sto bi se reklo,da ne bude smene odmah posle Australian Opena,pravis zalihu sada ;)

meni je J J super faca, nego ja sam ubedjen da od kad ima decka i taj je redovno "odrzava" odmah bolje igra.

sad u nedelju pa ja sam ostao zapanjen i odusevljen kako je preslisala nesretnu Zvonarevu.

A sto se tice zalihe - JJ moze sa dve pobede da dodje na oko 5200 poena - sto bi bilo prakticno nedostizno za konkurenciju ako JJ nastavi da igra ovako i sledece godine.

U prvom delu sezone ne brani nista posebno u odnosu na konkurenciju - polufinale RG i AO, Rim i finale Majamija. Ana na primer mora da brani finale AO, RG, Indian Wells...

Back