lidya007
Zainteresovan član
- Poruka
- 252
ja samo ne razumem ti pricas doticna ili suntavi komentator.......
Ne prljaju mi se usta.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja samo ne razumem ti pricas doticna ili suntavi komentator.......
Sta mislis, a ko bi?
Joj, lepo je biti sakriven,je da?
Ima li ovde nesto zanimljivije?!
Tako da, omladino draga deeerite se po forumu, dok jos imate povoda![]()
jos cemo se mi drati
PS. svidja mi se sto si promenila avtar roditeljko nasa![]()
![]()
Ma derite se vi, nemogu vam pomoci.
A neko prosto mora da vam da i po neki roditeljski..........
U svakom slucaju,svaka cast za povratak.Ali ne mogu se oteti utisku da je zenski tenis smesan.
Ima li ovde nesto zanimljivije?!
Ihh, komentator analizira,evo kraja sezone:
1. "doticna"
2. Dinara
3. Serena
Dinara na peti "doticnoj" i gazice je, gaziti, dok ne pregazi, tj, slomi "povredjenu kicmu" kako je "doticna" i sama rekla da je ima.
Dinara je otprilike tek pre 5-6 meseci pocela ozbiljnije da igra. i eto je 2.
Tako da, omladino draga deeerite se po forumu, dok jos imate povoda![]()
Pa smesniji je muski. Ako na nekom turniru igra Nadal zna se da je 99% on pobednik tako da ne vidim poentu pracenja tog turnira.
Kod zenskog bar postoji neka izjednacenost prvih nekoliko teniserki kod muskog eventualno prva tri su tu negde a ovi ostali dno dna.
Da,pored zivog Federera i Djokovica 99% turnira uzima Nadal,hoce to tako
A samo neka neko kaze da su Marej,Del Potro,Fererer,Rodik i ekipa dno dna,onda stvarno taj ne zna tenis.Dno dna je kako igraju teniserke,gde nemas najboljeg,ni prvog do nejga,nego gomilu prosecnih teniserki koje se bore da u jednom momentu budu ispred ostalih.
Dementieva gave credit to her opponent.
”Her defensive game is just phenomenal,„ the Olympic champion told a news conference.
”No matter what shot you hit, she is able to get to it and hits everything back at you. It seems like she can cover not only a tennis court but a whole soccer field.
„Well, she is number one and she played like number one.”
kao sto jj nije uopste igrala lose u prvom setu koji je izgubila, tako ni dementieva prosto nije imala kuda u nastavku...jelena je posle prvog seta bila zid, a vecina poena mi je drzala "vau osmeh"...
![]()
Nisam napisao da 99% turnira uzima Nadal vec ako je recimo on na nekom turniru ostali nema sta tu da traze ( osim tu i tamo Federera i Djokovica)
Po cemu je to Marej extra a recimo sestre Vilijams,Kuznjecova...itd nisu??
Vidim ti si neki strucnjak kao?? Jesi li ikada u zivotu bio na nekom WTA ili ATP turniru ili si tenis video samo preko TV-a