polarnimeda
Iskusan
- Poruka
- 5.266
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I inace,posto vidim da hoces da se svadjas,ja sam mnogo ranije vec govorio da su sestre Vilijam odlicne igracice,samo sto to izgleda nema ko da cita.Njihov problem je sto hoce da igraju samo Grend Slemove i nista vise.Neverovatno je da sestre odigraju 5 turnira i svuda ispadnu u prva dva kola,onda hop,Grend Slem,na kaldionicama se kotiraju kao favoriti,a onda hop,uzmu koji hoce,kad hoce.I naravno,kako onda mozemo da pricamo o ostatku zenskog harema da su dobre?
sestre Vilijam odlicne igracice,samo sto to izgleda nema ko da cita.Njihov problem je sto hoce da igraju samo Grend Slemove i nista vise.Neverovatno je da sestre odigraju 5 turnira i svuda ispadnu u prva dva kola,onda hop,Grend Slem,na kaldionicama se kotiraju kao favoriti,a onda hop,uzmu koji hoce,kad hoce.I naravno,kako onda mozemo da pricamo o ostatku zenskog harema da su dobre?
Jelena igra tenis zivota...Sto jes' jes'
A za Anu Ivanovic..Posle Vimbldona mi je bilo jasno da nema nista od nje,ali nisam mislio da ce ostatak sezone posluziti za trening drugim igracicama.U svakom slucaju,Srbija posle Monike Seles ponovo dobija svetskog NO 1 na kraju sezone![]()
U sustini,do kraja sezone bi JJ trebalo samo da odigra dva turnira kako treba(bar cetvrtfinala) i da ostavi daleko sve ostale i na pocetku sledece sezone.Sto bi se reklo,da ne bude smene odmah posle Australian Opena,pravis zalihu sada![]()
Šta mislite, da li je Jeca u stanju da osvoji i četvrti turnir za redom?Bilo bi sjajno četiri turnira u četiri nedelje.