Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sto neko izgubi X puta gem na 40:0 to samo govori o tome da psihicki nije spreman da ga osvoji.Moze sudija da bude na tvojoj strani koliko hoces,ali na terenu ti oni ne mogu mnogo odmoci-jer tenis nije kontaktna igra,pa da mozes da kazes meni sviraju grubu igru a njemu ne..Uostalom,ako mislis na linije,pa postoji celendz! Tako da,ova opaska za namestaljke nije bas najbolja.Eto.
A svi ovi komentari su zato sto se konstatno pojavljuju ljudi koji pricaju gde su sada oni koji ne vole JJ...Evo me,jos sam tu,da je prozivam zbog NEosvajanja Grend Slema![]()
![]()
![]()
A za poslednje 3 nedelje,opet kazem,svaka cast.
To sto neko izgubi X puta gem na 40:0 to samo govori o tome da psihicki nije spreman da ga osvoji.Moze sudija da bude na tvojoj strani koliko hoces,ali na terenu ti oni ne mogu mnogo odmoci-jer tenis nije kontaktna igra,pa da mozes da kazes meni sviraju grubu igru a njemu ne..Uostalom,ako mislis na linije,pa postoji celendz! Tako da,ova opaska za namestaljke nije bas najbolja.Eto.
A svi ovi komentari su zato sto se konstatno pojavljuju ljudi koji pricaju gde su sada oni koji ne vole JJ...Evo me,jos sam tu,da je prozivam zbog NEosvajanja Grend Slema![]()
![]()
![]()
A za poslednje 3 nedelje,opet kazem,svaka cast.
mislim da joj nije kvrcnulo posle serene, jer je vec ceo USO odigrala fantasticno. znaci, vec je tada bila full, ali eto- izgubila je od velike igrachice uz odlicnu partiju... a ipak je to i prvo njeno finale... uostalom, niko nije nepobediv ni kada je u najboljoj formi (pa, demetieva je razbi onaj set 6:0)...Pa pazi,nije da nije moguce,ali sada sam stvarno ozbiljan.Sta ako joj je stvarno nesto kvrcnulo,desilo se da je i psihicki i fizicki max spremna i sada moze da rusi redom? Ne znam,sto mislite da se tako nesto ne desava?
Sto se tice meca JJ-Devenport,opet kazem,ako covek odigra max,niko mu n e moze oduzeti pobedu jer tenis nije kontaktni sport,sudija te ne moze bas previse drndati.
Dalje,tu sam ja svaki dan...Mozemo i dalje da se prozivamo
![]()