WTA

Pa to je stvarno nepravda sto se sad ne igra neki GS. Mada kad smo vec kod toga mogla je ladno da uzme US - to je ocigledno bila neka teska namestaljka. Prvo Venus propusti Serenu, pa onda JJ X puta gubi gem kod vodjstva 40:0. Malo mnogo da bi bilo slucajno.

To sto neko izgubi X puta gem na 40:0 to samo govori o tome da psihicki nije spreman da ga osvoji.Moze sudija da bude na tvojoj strani koliko hoces,ali na terenu ti oni ne mogu mnogo odmoci-jer tenis nije kontaktna igra,pa da mozes da kazes meni sviraju grubu igru a njemu ne..Uostalom,ako mislis na linije,pa postoji celendz! Tako da,ova opaska za namestaljke nije bas najbolja.Eto.

A svi ovi komentari su zato sto se konstatno pojavljuju ljudi koji pricaju gde su sada oni koji ne vole JJ...Evo me,jos sam tu,da je prozivam zbog NEosvajanja Grend Slema :p :p :p

A za poslednje 3 nedelje,opet kazem,svaka cast.

To sto neko izgubi X puta gem na 40:0 to samo govori o tome da psihicki nije spreman da ga osvoji.Moze sudija da bude na tvojoj strani koliko hoces,ali na terenu ti oni ne mogu mnogo odmoci-jer tenis nije kontaktna igra,pa da mozes da kazes meni sviraju grubu igru a njemu ne..Uostalom,ako mislis na linije,pa postoji celendz! Tako da,ova opaska za namestaljke nije bas najbolja.Eto.

A svi ovi komentari su zato sto se konstatno pojavljuju ljudi koji pricaju gde su sada oni koji ne vole JJ...Evo me,jos sam tu,da je prozivam zbog NEosvajanja Grend Slema :p :p :p

ma ne brini se tebe niko ne zaboravlja,ti i nordic ste tu svaki dan.........zar ne????:lol:

Nisam uopste pominjao sudije. Vec smo ranije - prosle godine u vreme Balija i meceva JJ sa Devenport raspravljali o tome da li je moguce namestiti mec u tenisu uz pomoc sudija.

Mislim konkretno na igrace/cice. Dobro JJ nije bila spremna, a sta je sa Venus ni ona nije bila spremna.

Kada sam gledao mec cinilo mi se da je JJ samo pravila nenormalne greske i gluposti. Ali sad iz ove perspektive posle US opena - kako JJ igra i kako je igrala Serena koja je odmah nakon GS titule ispala u prvom kolu od Na Li i posle otkazala Moskvu - sad mi taj mec deluje sumnjivo.

Jedina druga opcija je da je JJ nakon tog meca dozivela "prelom mozga" kao Masan, pa odjednom poludela i sad delje sve redom.

Pa pazi,nije da nije moguce,ali sada sam stvarno ozbiljan.Sta ako joj je stvarno nesto kvrcnulo,desilo se da je i psihicki i fizicki max spremna i sada moze da rusi redom? Ne znam,sto mislite da se tako nesto ne desava?

Sto se tice meca JJ-Devenport,opet kazem,ako covek odigra max,niko mu n e moze oduzeti pobedu jer tenis nije kontaktni sport,sudija te ne moze bas previse drndati.

Dalje,tu sam ja svaki dan... ;) Mozemo i dalje da se prozivamo :(

Pa pazi,nije da nije moguce,ali sada sam stvarno ozbiljan.Sta ako joj je stvarno nesto kvrcnulo,desilo se da je i psihicki i fizicki max spremna i sada moze da rusi redom? Ne znam,sto mislite da se tako nesto ne desava?

Sto se tice meca JJ-Devenport,opet kazem,ako covek odigra max,niko mu n e moze oduzeti pobedu jer tenis nije kontaktni sport,sudija te ne moze bas previse drndati.

Dalje,tu sam ja svaki dan... ;) Mozemo i dalje da se prozivamo :(
mislim da joj nije kvrcnulo posle serene, jer je vec ceo USO odigrala fantasticno. znaci, vec je tada bila full, ali eto- izgubila je od velike igrachice uz odlicnu partiju... a ipak je to i prvo njeno finale... uostalom, niko nije nepobediv ni kada je u najboljoj formi (pa, demetieva je razbi onaj set 6:0)... :)

Sta god da je nadam se da ce da potraje. Citam danas neke intervjue JJ u kojima obecava da ovo nije najbolje sto smo videli od nje - zivi bili pa videli i to cudo.

Onaj set mi ne pominjite. Ne znam kako sam to preziveo. Jeste to bilo 6:0, ali je bilo klanje. Igrale su taj set gotovo sat vremena. I kad je na kraju Dementijeva dobila, ja sam mislio da je gotovo, da ce biti cudo ako je ne odere i drugi set. A u stvari posle toga je Dementijeva bila mrtva, ona je tu dala sve sto moze i to je prakticno bio kraj meca - posle toga se JJ prosetala do pobede.

i ja mislim da nije bila psihichki nespremna...imala je shansu na US Openu na Serenin servis 0:40...imala je i pre bezbroj prilika ali jednostavnoi nije mentalno bila na dovoljno visokom nivou....ko Djokovic proshle godine u finalu.Serena je videol se pre svega kondiciono bila na izdisaju krajem 2.seta i da se ushlo u 3. ne verujem da bi ga dobila...ali da baba ima trole..

Sada sledi Cirih, Jelena će i tamo učestvovati. Videćemo. :)
A Novak je otkazao učešće na Kremlju, dobro aj sad, bilo pa prošlo... :think:
Ipak, izgleda da ga trenutno više interesuje moda i razna dešavanja od udaranja loptice. Samo da s njim ne bude kao s Anom... u tolikoj meri.

Sutra startuju JJ i Ana... :)

1. Jankovic vs. Pennetta (from 14.00hrs)
2. Srebotnik vs. A.Radwanska (NB 15.15hrs)
3. Bartoli vs. Ivanovic (NB 18.00hrs)
4. Zvonareva vs. Medina Garrigues (NB 20.30hrs)

Poslednja izmena:
181,nije lose,nije lose...Do kraja sezone ako udje u prvih 100 da otvori sampanjac! I onda,ako joj poklone sansu da ucestvuje na AUstralian Openu,moze da se nada necemu u sledecoj godini ;)

Sa ovim plasmanom je 5. igracica Australije, tako da nije nemoguce da ce igrati posebno ako uspe da ga malo popravi posto je sledeca 173. A kao nasa je 3. i to bi trebalo iskoristiti. Ali izgleda da u nasem teniskom savezu jos spavaju.

Naravno da spavaju kad su tupavi.Ja bih je javno pozvao,pa ako hoce,eto nama jos jace reprezentacije,ono bar za dubl! Tako da..Treba pitati ove iz Saveza zasto nikog nije briga za nju?

Back