WTA

Sto se nerviras??? Pa od kako je ono uradila na olimpijadi i nije htela da igra ja i navijam da pukne . Valjda ce je ova nepoznata izbaciti :D:D:D

ma ne navijam ja za nju nego me nervira ovamo prva na svetu,a ovamo igra ko da je stota,a i onaj komentator dojadi vise,teniska kraljica,srpska kraljica,prva gracica sveta....po 50 puta u minuti dosadan je......

Pa za nju navijaju jos samo oni koji su se lozili na to kako je lepa i samo su to kod nje videli kao kvalitet neki ( meni licno se ne dopada ) a ovi koji su navijali za nju zato sto je nasa garant retko ko i dalje navija za nju.

Ja sam je do skora uvek branila.Prvo ne igra fed cup jer je povredjena, u redu, onda ne igra jer je dobila temperaturu, dobro, i teniseri su ljudi, razbolela se, e onda nece da igra dubl sa Jecom na Olimpijadi, koncentrise se na singl, i na kraju otkaze i singl zbog povrede palca.Previse mi je to slucajnosti i definitivno sam stekla utisak da joj se uopste ne igra za Srbiju.dok se npr kod Noleta bas videlo da na Olimpijadi igra srcem.

Srecni ste? Hajde, zasladjujte se sada, ne mogu da verujem kakvi su ljudi gadovi... Da sam ja teniser i da u sopstvenoj zemlji procitam ovakve komentare, istog momenta bih promenio zastavu. I sve to zbog jedne Olimpijade? Ako je pametnna, i ako je i u medijima budu kritikovali kao vi ovde, ne treba ni da nas predstavlja ni na sledecoj, igra za zemlju koja ce je postovati. Ni sestre Williams ne igraju u Americkoj reprezentaciji za FED kup, pa su opet mezimice nacije. Ah, da, Srbija... Treba da vas je sramota!!!

Srecni ste? Hajde, zasladjujte se sada, ne mogu da verujem kakvi su ljudi gadovi... Da sam ja teniser i da u sopstvenoj zemlji procitam ovakve komentare, istog momenta bih promenio zastavu. I sve to zbog jedne Olimpijade? Ako je pametnna, i ako je i u medijima budu kritikovali kao vi ovde, ne treba ni da nas predstavlja ni na sledecoj, igra za zemlju koja ce je postovati. Ni sestre Williams ne igraju u Americkoj reprezentaciji za FED kup, pa su opet mezimice nacije. Ah, da, Srbija... Treba da vas je sramota!!!

what....izvini a ko joj je zeleo poraz ja koja je ne pratim sam gledala mech i normalno da sam navijala za svoju zemlju i tenisera necu sigurno za francuze ili koga vec,ali *** nisam joj ja kriva sto je izgubila....

Ana jeste izgubila sopstvenom krivicom, ali mi je neverovatno da mozete tako da pricate o njoj. Ipak, siguran sam da je mnogo vise onih koji ce je u buducnosti podrzavati. I to je najbitnije... Bice jos pehara i pobeda!!!

Back