WTA

Kineskinja je u dobroj formi,vrlo dobroj formi, vec joj prognoziram pobedu protiv Medine Garrigues,ako se vec nije zavrsilo:mrgreen:, a obzirom kako Jelena igra namucice se.:neutral:

Kraljica trilera ponovo u svom elementu. Ne znam koji smajli sada ide da li tuzni ili srecni.

Na srecu nisam se previse nervirao. Valjda sam umoran od basketa, a i imao sam neki cudan osecaj vere u konacnu pobedu. Bio sam 100% ubedjen da ce dobiti na kraju.

Posto dugo nisam gledao JJ, vidim da ima tu i nekih novih elemenata. Na primer servis je vidno poboljsala. Drugi servis je cesto servirala kao prvi sto mi se uvek svidja kad vidim. 70-80% ubacenog prvog servisa. Sve blizu linije. Potrebno je da malo vise rizikuje i servira u stranu i jos malo brzi servis. Smecevi, drajv voleji savrseni.

E sad sta ne valja - to je igra sa osnovne linije. Prosto nisam mogao da verujem da je svaka lopta isla bar metar od linije. Liniju je gadjala maksimalno 3 puta po setu. Ne znam sta je to, ali nije bila takva ranije. Verovatno ovaj njen trener opet izmishlja toplu vodu.

Jos jedna stvar. Ne znam da li je neko primetio Anine voleje juce. Ana kod koje voleji i igra na mrezi nisu postojali ni u masti juce ih je igrala gotovo bez greske. Ne znam samo kad je to vezbala kad je mesecima boli prstic i nije mogla da igra zbog toga. Jedino ako je to neka nova metoda vezbanja bez reketa.

:D:lol::lol::lol:Da..:lol:
Nego, izgleda da Jeleni ne odgovara stil igre ove Arvidson,jer se vec mucila u mecu protiv nje kad je Arvidson imala i mec loptu.:neutral:
Inace pravo iznenadjenje, ispadanje Vere Zvonareve, koja je,bese osvojila bronzu na OI

ma ljudi onako ovako ne moze nigde!! pa ko jos nakon dva dana turnira lezi na terenu 40 sekundi boreci se za vazduh :(

ne bih voleo ni da mlati lopticu kao ona ludaca ali ona jednostavno nema snage za ovakve maratone

ja stvarno ne znam ima li ko da vise od ovog nordica brani Rafu?Sta god neko kaze , bilo dobro ili lose o Rafi, on odmah skace.Nisam ja njih dvoje uporedjivala, to bi bilo krajnje neumesno, vec samo rekoh da i Rafa koji je poznat po defanzivnoj igri u zadnje vreme vise napada.I gde je tu poredjenje?
i Jeca bi trebalo da se ugleda na njega:mrgreen:

Poslednja izmena:
ja stvarno ne znam ima li ko da vise od ovog nordica brani Rafu?Sta god neko kaze , bilo dobro ili lose o Rafi, on odmah skace.Nisam ja njih dvoje uporedjivala, to bi bilo krajnje neumesno, vec samo rekoh da i Rafa koji je poznat po defanzivnoj igri u zadnje vreme vise napada.I gde je tu poredjenje?
i Jeca bi trebalo da se ugleda na njega:mrgreen:

poredjenje tih defanzivnih igara je problem jer ce Rafa u jednom trenutku napasti (cesto i ne mora jer tenis ovakvog defanzivca verovatno nije video ranije) a jelena ceka da izgubi zadnji atom snage

niko ga ne brani vise od mene jer niko ne navija za njega kao ja,ni priblizno

:D:lol::lol::lol:Da..:lol:
Nego, izgleda da Jeleni ne odgovara stil igre ove Arvidson,jer se vec mucila u mecu protiv nje kad je Arvidson imala i mec loptu.:neutral:
Inace pravo iznenadjenje, ispadanje Vere Zvonareve, koja je,bese osvojila bronzu na OI
ma kad gubimo nama nista ne odgovara,a Jelena obozava ove kineskinje samo joj one padaju.....

ma decko je prostina!!! najbolji poznavalac fudbala na Krsti ga ubedjuje u neke stvari a on tvrdoglaviji od magarca

ja mu kazem da je Marija bolja i od one guske i od Jelene zajedno a on pominje neke manekene... a ja ne znam ko se setao po Pekingu :dash:

ma decko je prostina!!! najbolji poznavalac fudbala na Krsti ga ubedjuje u neke stvari a on tvrdoglaviji od magarca

ja mu kazem da je Marija bolja i od one guske i od Jelene zajedno a on pominje neke manekene... a ja ne znam ko se setao po Pekingu :dash:

da znas da je od obe bolja zajedno.....pa eto ko se setao po Pekingu,a zamisli jos sam da izjavis da izgleda da si zardjao.....:roll:

zardjala!!! sa 20 godina.. svaka cast

mislim da je na putu da stigne recimo Stefi Graf (ne mora Navratilovu) sa takvim stavom :lol:

Jelena nema nista (danas smo prilicno dobro videli zasto) a ova,na zalost,ima jednu

Marija ima tri i nezvanicni sampionat sveta. matematika mu ocigledno ne ide

Back