Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a posto je Vimbldon uzela sa bajkovitih 17 godina i 2,5 meseca.. WTA Sampionat sa 17 i po u cudesnom mecu protiv Serene tu mozes naredjati Kuznjecovu i jos milion njih koje nemaju nista
ma kakav krajnji cilj.. sad on smislja neke gadosti protiv nje
mozes ga ubiti ali nece priznati da je bolja
jedini koji je prost na ovom forumu si ti nordic i cim neko ne misli kao ti odma pljujes...jel Ana broj 1 na atp listi?jeste dovidjenja,ti si jos tvrdoglaviji od magarca,kad ti prestanes da vredjas Anu i Jelenu onda mozemo da pricamo normalno,ali sta reci o coveku koji mrzi SVE srpske sportiste a recimo hvali jednog marija ancica koji je totalni teniski gubitnik,i gde je tu onda objektivnost???da ne pominjem kako omalovazava svaku titulu koju osvoje Ana ili Novak!!! vi ostali nastavite da mu se slihtate cas izuzecima poput mede,najviseg clana foruma i jos par njih...tuzno je sve to kad vi vredjate Anu,Novaka i Jelenu onda je to ok kad neko dirne u Nadala ili sarapovu onda odmah se dize buka
kak te nije sramota da govoris da ja smisljam neke gadosti kad ti nazivas Anu guskom?i onda ti tu pricas o nekoj kulturi a ne prodje dana da ne izvredjas nase tenisere,a ovo sto si reko za Anu steta sto je uzela RG znamo svi koliko te pece taj velicanstveni dan kad je Ana uzela Rolan Garos i postala broj 1!isto vazi i za dan kad je Novak uzeo AO
ono sto je pisao najvisi clan foruma neverovatno koliko imate dvostruke arsine kad vredjate nase tenisere i ostale onda je to ok,a kad neko nesto kae za sarapovu ili Nadala onda je to smak sveta
Masin fan ajde sad pogledaj gore postove i vidi ko vredja igrace?nordic govori za Anu da je guska,kreatura ili sta vec...jel po tebi normalno?a vamo govori kako je zabranjeno vredjati tenisere,to govori dovoljno o njegovom vaspitanju...i onda mene optuzuje da ja vredjam i smisljam gadosti???Boze sacuvaj
ju ju ju.. a samo sam ja ovde protiv ane?? pa vidis li da ste joj ostali ti i Meda!! razmisli zasto
i ne rece mi nista za brojke,uhvatio se decak RG-a i ne pusta![]()
takvi koji posle par losijih igara prestanu da navijaju i ne treba da navijaju za njih...i vidi nije problem u tome da li ti gotivis Anu ili ne problem ja to sto ti stalno nju vredjas!kad sam ja rekao da je sarapova guska ili kreatura?ja sam rekao da je za mene manekenka jer u poslednje vreme se vise slika za casopise nego sto igra tenis,za razliku od tebe ja sa UVEK bio realan i pisao kako jeste dok ti sve sto nasi teniseri urade omalozavas,ok sarapova ima vise trofeja cinjenica,a jel isto tako cinjenica da je Ana broj 1 na svetu?jeste i to je to svidjalo se nekom ili ne
ljudi ja necu da se svadjam evo povlacim se imam svoje misljenje, i vi to postujte,ja postujem vase misljenje i eto zavrsena rasprava,nemam ni zivaca ni vremena da se prepirem,samo bez vredjanja sve je ok