Masin fan
Poznat
- Poruka
- 7.259
Gleda li neko Anu? Igra ocajno , cim ne ide forhend ne ide nista.Ja nikad cula za ovu Coin, koja je uopste na listi?
ja sam gledala do sad i vise ne mogu,samo se nerviram.....stvarno ocajno igra,ko zna koja je ova....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gleda li neko Anu? Igra ocajno , cim ne ide forhend ne ide nista.Ja nikad cula za ovu Coin, koja je uopste na listi?
ja sam gledala do sad i vise ne mogu,samo se nerviram.....stvarno ocajno igra,ko zna koja je ova....
Sto se nerviras??? Pa od kako je ono uradila na olimpijadi i nije htela da igra ja i navijam da pukne . Valjda ce je ova nepoznata izbaciti![]()
Ma i meni je nesto omrzla posle Olimpijade, ali opet sad uhvatih sebe da navijam za nju![]()
Sto se tice komentatora u pravu si.Ja gledam na eurosportu i ovaj je ocigledno zaljubljen u nju kao tetreb![]()
Pa za nju navijaju jos samo oni koji su se lozili na to kako je lepa i samo su to kod nje videli kao kvalitet neki ( meni licno se ne dopada ) a ovi koji su navijali za nju zato sto je nasa garant retko ko i dalje navija za nju.
Hahahahhaa!!! Puce!!!!
Ode da place sad. Tako joj i treba kad nije htela na olimpijadi da igra za svoju zemlju. Ode joj i mesto No.1.Jeca se vraca na vrh![]()
ajdeeeeee....pakuj kofere
Srecni ste? Hajde, zasladjujte se sada, ne mogu da verujem kakvi su ljudi gadovi... Da sam ja teniser i da u sopstvenoj zemlji procitam ovakve komentare, istog momenta bih promenio zastavu. I sve to zbog jedne Olimpijade? Ako je pametnna, i ako je i u medijima budu kritikovali kao vi ovde, ne treba ni da nas predstavlja ni na sledecoj, igra za zemlju koja ce je postovati. Ni sestre Williams ne igraju u Americkoj reprezentaciji za FED kup, pa su opet mezimice nacije. Ah, da, Srbija... Treba da vas je sramota!!!
mislim da su sestre donele Americi ono sto ivanovic,jankovic nece videti u karijeri,kamoli podici
i koliko se ja secam,Serena osvoji Hopman kup ove godine za svoju zemlju
a Jelena je bila druga na tom djavolu....