WTA

pa sad sta cemo nismo mi krivi nego one da je tu zastin ne bi one jos dugo videle mesto No.1,a ne znam zasto je tebi najcrnje sto ce jelena ako da bog biti No.1 ja se bas radujem tom danu..........

u principu- ko ebe one sto osvoje nesto, ako posle toga lade genitalije...
uostalom- jedno su trofeji, a drugo atp i wta liste... ali i jedno i drugo jesu zasluzena i velika priznanja.

Jedna ce se ustaliti...ili Masha ili Ana.Ove Wozniacki,Radwanska i te kao mladje nisu taj nivo po da mogu da im kandiduju za sam vrh...ma koliko napredovale..jedino ako se ne pojave neke super klinke 92.,93.,94. godishte za godinu dve.Obe su josh relatiuvno mlade a imaju vrhunski kvalitet.Jednostavno ma koliko bile ispred ostalih medju mladjima ovo sve oko Enan ih izgleda previshe uzdrmalo i nisu uspele ni jedna josh uvek da se nose sa bremenom biti naj i da te svi grizu maximalno....nisu tu poziciju krvavo zaradile i samim tim im je teshko da je odrze.
Svaka chast sestricama ali ja njih ne vidim u blizoj ili daljoj buducnosti kao kandidate za primat u zenskom tenisu...da jedna od njih bude konstantno broj jedan sa stalno visokim plasmanima..ne zato shto ne mogu nego mi se chini da nemaju motiva ni zelje da se tolko smaraju...koji ce im to..sebi su se dokazale,zele obe da josh vishe poboljshaju broj GS titula i dokle god se takmiche bitje medju favoritima za najvece trofeje ali ne konstantno.
JJ stvarno poshtujem jer je najveci borac i sada najbliza po stilu igre Enan ali mislim da nema velika oruzija potrebna za savremeni tenis da bi se duze odrzala kao broj jedan chak i da osvoji Wimbledon.

Ja sam gledao preglede nisu mnogo davali i neverovanto za nju delovala je u faci sva preplashena i zgrchena a ona je mentalno nakon odlaska Enan najjacha.Sama je sebe pobedila,ali bukvalno...tako netipichno za nju.Ne znam shta se to desilo sad medju zenama kad padaju nosioci ko muve a tek 3.kolo gotovo lol
Jedino Jelena po igri deluje ubedljiva za sada...sestice su najblaze bile traljave.

Ma Marija je gotova. Ima da padne za koji mesec ispod 5-6 mesta. Ilece tu u vrh ona poljakinja Radvanska

@Torentte,ne pali vatru bez potrebe.
Posle svega kada okonča tenisku karijeru pamti će nju/njega po trofejima...kao što kaže Nordi,smećivaće se k'o na traci ove danas jer je jedino Enan sa trona mogla da skine neka teža povreda ili kao sada povlačenje iz tenisa.
I moj nekadašnji No.1 Edberg ima 6 grend-slem titule ali verujte da ni sada ne znam koliko je dugo sveukupno bio na prvom mestu...morao bih da potražim tu informaciju.

zato sto u karijeri nije osvojila nista vredno tog zvanja!!!!

Polako bice i titula... Da ona nije neka igracica ne bi, bar sto se ove sezone tice koja joj je i najbolja, odbranila titulu u Rimu i stizala do samih zavrsnica turnira..... Finale Miami-ja, polufinale AO i RG... Pa malo li je???....

JJ stvarno poshtujem jer je najveci borac i sada najbliza po stilu igre Enan ali mislim da nema velika oruzija potrebna za savremeni tenis da bi se duze odrzala kao broj jedan chak i da osvoji Wimbledon.

U pravu si, veliki je borac i psihicki je dosta stabilna, ali sto je najbitnije pocela je da radi sa stalnim trenerom i podize nivo svoje igre, polako napreduje....

samo- ne zaboravimo da je enan pocela da pada sa formom i da je vrlo verovatno i to deo razloga zbog kojeg je prerano zavrsila karijeru... sasvim je moguce da bi iovako tokom ove godine sisla sa prvog mesta, iako nije imala nekog glavnog i izdvojenog konkurenta.
ali, dokle vise price na foru: "e da je nastavila enan, a da je igrala kao sto je igrala prethodnu sezonu?" eh, ajde onda da pricamo sta bi bilo na vimbldonu da je ana igrala kao onda kada je pocistila sarapovu, da je jj ovo, da je masha ono...
koliko puta se ponavlja i da je trofej jedno a atp / wta pozicija nesto drugo? kada ih razdvojis (a vec su i sami razdvojeni), vise nema razloga razglabati.

Poslednja izmena:
JJ prosla u sledece kolo uz malo muke i novu povredu kolena. Tamo je ko sto sam vec najavio ceka Tanasugarn...

Daj boze i da to predje........samo mislim da ce se sad raspravljati da folira povredu kolena..........zato sto je ona za neke folirant celoga zivota,ali sta ces i to ce preziveti.........

auu , ponovo neka povreda ..Aj mogu da podnesem ona njena prenemaganja, mucenja... Povrijedila se , to stoji ali ne mora onoliko da glumi..
Al' one njene izjave su joj najjace. Uf , kad joj vidim onu telecu facu , pa jos kad pocne da prica : a nisam mogla , povreda ovo ono , nisam bila spremna , boljelo me koljeno a jos me boli i ruka jos od rg-a// auuuuuuu

da'ko izgubi sledeci mec, ne mogu je gledat' vise

auu , ponovo neka povreda ..Aj mogu da podnesem ona njena prenemaganja, mucenja... Povrijedila se , to stoji ali ne mora onoliko da glumi..
Al' one njene izjave su joj najjace. Uf , kad joj vidim onu telecu facu , pa jos kad pocne da prica : a nisam mogla , povreda ovo ono , nisam bila spremna , boljelo me koljeno a jos me boli i ruka jos od rg-a// auuuuuuu

pa tako pisu nsamo anini fanovi..........

:confused:..Tebi nije bas najbolje..

Prvo sam pomislio da je uganua zglob ali kad je reziser prikazao snimak iz drugog ugla bas se videlo da je nezgodno stala i videlo se da je koleno u pitanju.... Ne bi bas rekao da se folira....

ma on ne misli ko mi da je to povreda,on misli da folira povredu...........

To je zato sto je Jelena ruznija od Ane..Nikad necu razumeti muskarce...:neutral:
Jel ste culi ono Marija Sarapova je oborila rekord u vristanju,103 decibela,to je jace od zvuka kosilice za travu,a za 1 decibel slabije od zvuka sirene hitne pomoci.A ljudsko uvo moze da podnese 115 decibela..Ovo pise u danasnjim novostima..:D

Back