Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam gledao preglede nisu mnogo davali i neverovanto za nju delovala je u faci sva preplashena i zgrchena a ona je mentalno nakon odlaska Enan najjacha.Sama je sebe pobedila,ali bukvalno...tako netipichno za nju.Ne znam shta se to desilo sad medju zenama kad padaju nosioci ko muve a tek 3.kolo gotovo lol
Jedino Jelena po igri deluje ubedljiva za sada...sestice su najblaze bile traljave.
A sta si ti to osvojio u karijeri???zato sto u karijeri nije osvojila nista vredno tog zvanja!!!!
zato sto u karijeri nije osvojila nista vredno tog zvanja!!!!
JJ stvarno poshtujem jer je najveci borac i sada najbliza po stilu igre Enan ali mislim da nema velika oruzija potrebna za savremeni tenis da bi se duze odrzala kao broj jedan chak i da osvoji Wimbledon.
JJ prosla u sledece kolo uz malo muke i novu povredu kolena. Tamo je ko sto sam vec najavio ceka Tanasugarn...
auu , ponovo neka povreda ..Aj mogu da podnesem ona njena prenemaganja, mucenja... Povrijedila se , to stoji ali ne mora onoliko da glumi..
Al' one njene izjave su joj najjace. Uf , kad joj vidim onu telecu facu , pa jos kad pocne da prica : a nisam mogla , povreda ovo ono , nisam bila spremna , boljelo me koljeno a jos me boli i ruka jos od rg-a// auuuuuuu
da'ko izgubi sledeci mec, ne mogu je gledat' vise
auu , ponovo neka povreda ..Aj mogu da podnesem ona njena prenemaganja, mucenja... Povrijedila se , to stoji ali ne mora onoliko da glumi..
Al' one njene izjave su joj najjace. Uf , kad joj vidim onu telecu facu , pa jos kad pocne da prica : a nisam mogla , povreda ovo ono , nisam bila spremna , boljelo me koljeno a jos me boli i ruka jos od rg-a// auuuuuuu
da'ko izgubi sledeci mec, ne mogu je gledat' vise
ja ne pisem, a anin sam fan... mozda zato sto sam i jecin...pa tako pisu nsamo anini fanovi..........
ja ne pisem, a anin sam fan... mozda zato sto sam i jecin...![]()
..Tebi nije bas najbolje..
maidenka , ne seri...maidenka , ne seri...
To je cinjenica
Ma nemoj,i pored povrede je pobedila,sta sad..Treba da budes srecan,ako si Srbin naravno..![]()
ma on ne misli ko mi da je to povreda,on misli da folira povredu...........