WTA

To je zato sto je Jelena ruznija od Ane..Nikad necu razumeti muskarce...:neutral:
Jel ste culi ono Marija Sarapova je oborila rekord u vristanju,103 decibela,to je jace od zvuka kosilice za travu,a za 1 decibel slabije od zvuka sirene hitne pomoci.A ljudsko uvo moze da podnese 115 decibela..Ovo pise u danasnjim novostima..:D
cuo sam letimicno, tako da- zanimljiva informacija :D a kazu da je najjaci zvuk koji ljudsko bice moze da proizvede- onaj kada beba place... glasnija je od busilice za beton! :D

a ako niste ulovili- sad na vimbldonu; rodik se zalio na zvukove koje je janko proizvodio prilikom nekih poena... al' dobro- ko gubi svakako ima pravo da se ljuti (i sam pizdim kada gubim na basketu :D)...

a kad sam vec 'vamo- evo i rasporeda za ponedeljak: http://www.wimbledon.org/en_GB/scores/schedule/index.html

kao i skracene verzije:
u 14h je fedja vs hjuit...
nadal igra 2. mec na terenu 1 (oko 15:30)... protivnik mu je juznji, pa mislim da ce neko sutra navijati duplo... :D
i janko igra vec sutra protiv sutlera- 3. mec na terenu 2 (oko 16h)... nadam se da ce iskoristiti ovo zaradjeno otvaranje zreba...
jj ce igrati (vs tanasugarn) na terenu 18!!? anyway... igra u 13h. nadam se da se skrpila i da ce biti lakse nego vs karolina... :)

Poslednja izmena:
cuo sam letimicno, tako da- zanimljiva informacija :D a kazu da je najjaci zvuk koji ljudsko bice moze da proizvede- onaj kada beba place... glasnija je od busilice za beton! :D

a ako niste ulovili- sad na vimbldonu; rodik se zalio na zvukove koje je janko proizvodio prilikom nekih poena... al' dobro- ko gubi svakako ima pravo da se ljuti (i sam pizdim kada gubim na basketu :D)...

a kad sam vec 'vamo- evo i rasporeda za ponedeljak: http://www.wimbledon.org/en_GB/scores/schedule/index.html

kao i skracene verzije:
u 14h je fedja vs hjuit...
nadal igra 2. mec na terenu 1 (oko 15:30)... protivnik mu je juznji, pa mislim da ce neko sutra navijati duplo... :D
i janko igra vec sutra protiv sutlera- 3. mec na terenu 2 (oko 16h)... nadam se da ce iskoristiti ovo zaradjeno otvaranje zreba...
jj ce igrati (vs tanasugarn) na terenu 18!!? anyway... igra u 13h. nadam se da se skrpila i da ce biti lakse nego vs karolina... :)

Ma zar ne pise da Janko igra u 12..Necu toliko da cekam..:sad2:
U svakom slucaju srecno Jelena i Janko :super:

Ma zar ne pise da Janko igra u 12..Necu toliko da cekam..:sad2:
U svakom slucaju srecno Jelena i Janko :super:
hehehe- nisi obratila paznju. :)
u 12h pocinje prvi mec na terenu 2 (sto je kod nas zbog razlicite vremenske zone u stvari 13h). :) a jankov mec je treci... tako da... ono sto sam gore napisao jeste vreme u koje bi otprilike mogao da krene... :)

Poslednja izmena:
To je zato sto je Jelena ruznija od Ane..Nikad necu razumeti muskarce...:neutral:
Jel ste culi ono Marija Sarapova je oborila rekord u vristanju,103 decibela,to je jace od zvuka kosilice za travu,a za 1 decibel slabije od zvuka sirene hitne pomoci.A ljudsko uvo moze da podnese 115 decibela..Ovo pise u danasnjim novostima..:D

tacno tako ni ja ih necu razumeti........

jelenine povrede na velikim turnirima sada vec postaju cudesne

ali dobro,sad na miru mogu da gledam dva velika tenisera koji jedini u svojoj sobi trofeja imaju Vimbldon :D

Poslednja izmena:
Nisam gledao mec - *** posao.

Mada nisam uopste iznenadjen posto sam slucajno gledao na Eurosportu finale Birmingema kad je Tanasugarn odrala Safinu.

Sa druge strane citam danas u novinama JJ na konferenciji za novinare u stilu Tanasugarn - ko je to? Pa se onda seti da zna ko je i da je cula da je dobila Safinu. Mislim, pa nema tih tenisera 10.000. Ima ih stotinjak aktuelnih i valjda moze da zapamti ko su i kako igraju. Verovatno tako ni Ana nije znala ko je Zheng.

Za JJ bi bilo krajnje vreme da nadje trenera i ekipu ljudi koji ce joj pomoci da se bolje spremi.

sasvim zasluzen rutinski poraz za JJ. nista od pocetka nije menjala u svojoj igri, koju je zasnivala na vracanju lopti- plitko i blize sredini. ako je i krenula da rizikuje, to je uradila u poslednjih nekoliko poena- u trenutku kada je to bilo mozda i najneprimerenije. tajlandjanka nije morala da uradi nista posebno da prodje dalje. rekao bih da je igrala vrlo dobro, da je imala potrebe i prilike da odigra vise tezih udaraca... nisam se ni nervirao- sve je vodila ravno ka porazu od pocetka do kraja...
samo sam se pitao- ima li smisla staviti jj na teren 18 a u drugoj nedelji vimbldona!? to cak ni davidenku mislim da ne rade (a sa kojim jj ne bih da poredim)... anyway- bar mene bi (da sam na njenom mestu) to iznerviralo... sto mislim da bi ujedno bio i motiv vise... :)
a JA sam cuo za tanasugarn- ne verujem da je Jelena ne zna bolje. :) mozda je to na konferenciji bila neka vrlo cudna psiholoska igra, ili se stvarno u trenutku zbunila... kakogod- nadam se da ce se posle odmora vratiti u punom sjaju i sto tzar rece- sa novim trenirama! :)
btw- jako cudan turnir do sada... ne secam se kada je ovoliko "favorita" ispalo do ove faze...

Ispala Kuznjecova.
Sada Ana i Jelena ko god da osvoji ostaju 1. i 2. posle Wimbledona.
Radwanska ovo osvaja videcete.Ovo je ko pre 4 godine kada su sestre bile pobedljive a jedna klinka od 17 potencijal ali ipak kao senzacija uzela titulu.

Stvarno je i meni bilo čudno što igraju u školskom dvorištu br.18...ali ne znam šta bi njoj pomoglo i da je igrala na centralnom?
Barem će medicinsko osoblje turnira sada imati više vremena da uz neko pićence prati turnir :mrgreen:

Stvarno je i meni bilo čudno što igraju u školskom dvorištu br.18...ali ne znam šta bi njoj pomoglo i da je igrala na centralnom?
Barem će medicinsko osoblje turnira sada imati više vremena da uz neko pićence prati turnir :mrgreen:

pa npr neke poene koje su joj oduzeli bi dobila........jer bi imala celendz...........

kao sto janko igra bolje na velikom terenu, tako i jj sigurno bar malo boli sto su je stavili na mali.... sigurno se pitala- "zasto kada sam vec dugo u samom vrhu; da li je moguce da sam ljudima dosadna za gledanje; da me ne gotive"?...
naravno da ako bi isto onako igrala- nista joj ne bi pomoglo...

dok bi janku danas celinz itekako pomogao! stvarno je DEBELO bio ostecen kada mu nisu priznali stvarno cist as... :(

a celindz ne mora cak ni da bude savrsen sistem odlucivanja, ali je bar potpuno nepristrasan... i sigurno si mirniji kada kompjuter potvrdi odluku koja ti se nije svidela... uostalom- zar mislis da bi ga ubacili u tenis da prethodno nisu uporedjivali gomilu usporenih snimaka sa onim sto hawk eye pokazuje?

Poslednja izmena:

Back