polarnimeda
Iskusan
- Poruka
- 5.266
cuo sam letimicno, tako da- zanimljiva informacijaTo je zato sto je Jelena ruznija od Ane..Nikad necu razumeti muskarce...
Jel ste culi ono Marija Sarapova je oborila rekord u vristanju,103 decibela,to je jace od zvuka kosilice za travu,a za 1 decibel slabije od zvuka sirene hitne pomoci.A ljudsko uvo moze da podnese 115 decibela..Ovo pise u danasnjim novostima..
 a kazu da je najjaci zvuk koji ljudsko bice moze da proizvede- onaj kada beba place... glasnija je od busilice za beton!
 a kazu da je najjaci zvuk koji ljudsko bice moze da proizvede- onaj kada beba place... glasnija je od busilice za beton! 
a ako niste ulovili- sad na vimbldonu; rodik se zalio na zvukove koje je janko proizvodio prilikom nekih poena... al' dobro- ko gubi svakako ima pravo da se ljuti (i sam pizdim kada gubim na basketu
 )...
)...a kad sam vec 'vamo- evo i rasporeda za ponedeljak: http://www.wimbledon.org/en_GB/scores/schedule/index.html
kao i skracene verzije:
u 14h je fedja vs hjuit...
nadal igra 2. mec na terenu 1 (oko 15:30)... protivnik mu je juznji, pa mislim da ce neko sutra navijati duplo...

i janko igra vec sutra protiv sutlera- 3. mec na terenu 2 (oko 16h)... nadam se da ce iskoristiti ovo zaradjeno otvaranje zreba...
jj ce igrati (vs tanasugarn) na terenu 18!!? anyway... igra u 13h. nadam se da se skrpila i da ce biti lakse nego vs karolina...

Poslednja izmena: